Çok normal canim. Bol bol su iç elma falan ye...oluyor canim bende de o haftalarda çok oldu ...Kızlar merhaba 12+4 günlük hamileyim ama şiddetli baş ağrısı çekiyorum bir haftadır sürekli..Sinüzitim var ama bilmiyorum ondan mı..Doktoruma söyledim parol verdi arada içtim de ama bir yandan da korkuyorum içmek istemiyorum..Normal mi bu ağrılar ya da başka fikri olan var mı Allah rızası için yardım!!
Çok normal canim. Bol bol su iç elma falan ye...oluyor canim bende de o haftalarda çok oldu ...Kızlar merhaba 12+4 günlük hamileyim ama şiddetli baş ağrısı çekiyorum bir haftadır sürekli..Sinüzitim var ama bilmiyorum ondan mı..Doktoruma söyledim parol verdi arada içtim de ama bir yandan da korkuyorum içmek istemiyorum..Normal mi bu ağrılar ya da başka fikri olan var mı Allah rızası için yardım!!
Offf yaaa zaten cok sağlıklı beslenemiyorum içim almıyor bir de bu çıktı neredeyse hiç bir sey yiyemeyecek duruma geldimÇok normal canim. Bol bol su iç elma falan ye...oluyor canim bende de o haftalarda çok oldu ...
Offf yaaa zaten cok sağlıklı beslenemiyorum içim almıyor bir de bu çıktı neredeyse hiç bir sey yiyemeyecek duruma geldim
O haftalarda cok normal baş agrisi bende de olmustu üc gün kafami kaldiramadim en sonunda acile gittik ve parol serum takildi. Ara sıra yine oldu ama siddetli degildi doktorum da sadece parol kullanabilecegimi söyledi. Fazla olmamak şartıyla kullanmanın bi sakıncası olmaz İnşaAllahKızlar merhaba 12+4 günlük hamileyim ama şiddetli baş ağrısı çekiyorum bir haftadır sürekli..Sinüzitim var ama bilmiyorum ondan mı..Doktoruma söyledim parol verdi arada içtim de ama bir yandan da korkuyorum içmek istemiyorum..Normal mi bu ağrılar ya da başka fikri olan var mı Allah rızası için yardım!!
Çok çektim baş ağrısından migren yüzünden. Parol minoset falan da fayda etmezdi. Sana etki ediyorsa içebilirsin. Herhangi bir zararları yok.Kızlar merhaba 12+4 günlük hamileyim ama şiddetli baş ağrısı çekiyorum bir haftadır sürekli..Sinüzitim var ama bilmiyorum ondan mı..Doktoruma söyledim parol verdi arada içtim de ama bir yandan da korkuyorum içmek istemiyorum..Normal mi bu ağrılar ya da başka fikri olan var mı Allah rızası için yardım!!
bir zararı yok cnm endişelenme ya bende sabah baş agrısı ve burun tıkanıklığıyla uyanıorm baş agrsı gün ilerledikçe artıyorKızlar hepinizden Allah razı olsun korkmasam içsem parol cok rahatlatıyor beni ama işte bi korku var hep Allahım benim yüzümden bişey olur mu diye?Bir de çalışıyorum sabahları baş ağrısıyla uyan tüm gün akşam etmeyi bekle o ağrıyla en iyi siz anlarsınız halimden
Artık resmen korkarak uyanıyorum bilmiyorum cok zor belki alternatif çözümü olan arkadaşlar vardır umuduyla yazayım dedim.bir zararı yok cnm endişelenme ya bende sabah baş agrısı ve burun tıkanıklığıyla uyanıorm baş agrsı gün ilerledikçe artıyor((
sabretcez yapcak bişey yok ne yapsam geçmiyor benim kiArtık resmen korkarak uyanıyorum bilmiyorum cok zor belki alternatif çözümü olan arkadaşlar vardır umuduyla yazayım dedim.
Merhaba bende 2 gündür sinüzlerden müzdaribim. Geçmeyen bir baş ağrısı vardı. Burunlar tıkalı. Tek çözüm bozl tuzlu su yaptım. Burnuma onu çektim. Birde sıcak havlu tülbetle başımı sıcak tuttum günde 4-5 kez 5 dk kadar tuttum. Çok şükür iyiyim.Kızlar merhaba 12+4 günlük hamileyim ama şiddetli baş ağrısı çekiyorum bir haftadır sürekli..Sinüzitim var ama bilmiyorum ondan mı..Doktoruma söyledim parol verdi arada içtim de ama bir yandan da korkuyorum içmek istemiyorum..Normal mi bu ağrılar ya da başka fikri olan var mı Allah rızası için yardım!!
Kızlar merhaba 12+4 günlük hamileyim ama şiddetli baş ağrısı çekiyorum bir haftadır sürekli..Sinüzitim var ama bilmiyorum ondan mı..Doktoruma söyledim parol verdi arada içtim de ama bir yandan da korkuyorum içmek istemiyorum..Normal mi bu ağrılar ya da başka fikri olan var mı Allah rızası için yardım!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?