Baş ağrısı gebelik zehirlenmesi belirtisi olabilir mi?

sleepy angel

G….
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
7.775
24.713
298
34
Lütfen konum bi süre kalsın ve ben cevapları okuyana kadar banlanmayayım

Ensemden giren bi başağrım var dün akşam acilde iğne falan oldum 1 kerelik vurılabiliyomuş oda geçti ama sabah tekrar başladı acildeki dr beyinde ödem oluşabiliyo bazı gebelerde nörolojiye git mr çektir dedi tmm dedim geldim sormak aklıma gelmemiş bu ödem tehlikeli mi diue biliyorum internet herzaman doğru bilgi vermiyo ama dr un dün bana sorup da bende olan belirtiler gebelik zehirlenmesine uyuyo korkuyorum şansıma dr um yurtdışında ulaşamıyorum onun izni olmadan da mr çekilmekden korkuyorum şimdi ne yapsam şaşırdım
Gebelik zehirlenmesi yaşayanınız var mı inşallah bendeki o değildir ama neden geçmiyo günde 3yada 4 kez parol içiyorum 5 dk kesilmiyo

Not acile gitmem kolay değil bulunduğum ilçede özel yok devlette de gebesin bişeyin yok deyip yolladılar dün beni ağlıyyorum yüzüm şiş ağrım belli ama hiç bakmadılar bile dr umun olduğu hastane 1.5 saat falan uzaklıkda bi ilçede onada mesaj attım ama ne zaman açar da görür bilmiyorum zaten beynim patlıcak gibi ağrıyo benim şansıma ya dr olmaz ya hafta sonu olur böyle aksilikler

Mr cektırmeyın bence. Baska bir ilçeye vs. gitme sansınız yok mu. Gebelik zehirlenmesi de ciddi bir durum ama hamileyken mr cektırmek de sakıncalı. Bilemiyorum bence hemen ama hemen bir kadın dogumcuya gorunun. İkisinin de cok cıddı sonucları olabılır

Ne olduğunu bilmiyorum ama umarım önemli birşey değildir.
Konu üstte kalsın diye yazıyorum allah şifa versin.

Benimde aklima direk tansiyon geldi ama normal cikmis sanirsam. yanlış bilgi vermek istemiyorumda gebelik zehirlenmesi yuksek tansiyonla belirti gosteriyor diye biliyorum
..

Diğer ilçelerde de özel yok bu hastanede başka k
Adın doğum var ona da giden hasta yok tesadüf giden de pişman oluyo off dr um da mesajımı görmedi daha e adam da yurtdışına tatile gitti 2 gündür benle uğraşıyo dün acildeki dr onunla konuşarak yaptı iğneyi ama acildeki mr çekilebiliyo hamileyken dedi bize ebeye sordum şimdi oda zararı var ama mecbur kalınırsa çekilir diyo off çok kararsız kaldım kızımın biri okulda birini zar zor uyuttum onları bırakcak insan da yok herkesin planı var bugün

Benimde aklima direk tansiyon geldi ama normal cikmis sanirsam. yanlış bilgi vermek istemiyorumda gebelik zehirlenmesi yuksek tansiyonla belirti gosteriyor diye biliyorum
..
Öyle
Ama bilemiyorum benim en normal tansiyonum 8.5 çıkar genelde hep düşüktür gebelikde de düşüyo zaten ya off aman o olmasın da dayan deseler dayanırım

Öyle
Ama bilemiyorum benim en normal tansiyonum 8.5 çıkar genelde hep düşüktür gebelikde de düşüyo zaten ya off aman o olmasın da dayan deseler dayanırım
Oncelikle geçmiş olsun.
Bebeğin hareketleri normal mi?
Ben yüksek tansiyondan hemen sezaryene alındım.
Minigim hareket etmez olmuştu nefes almada zorlaniyordum oturduğum yerde bile...
Bunlar normalse vesvese yapma her baş ağrısından mr olmazki hemde hamileyken...
Ve tuzu kesinlikle kes her ihtimale karşı turşu sakın yeme tansiyonu yükseltiyor canım.

Mecbur kalırsa dedıgi hayat memat meselesi olur o zaman cekılır.Tesadufen gıden pişman oluyo dediğiniz bir uzman ve sizin tedaviniz onda sohbet etmeye değil muayene olmaya gıdeceksınız. Devamlı gıtmek zorunda degılsınız kendı doktorunuz gelene kadar.Sonradan pişman olmayın da

Haraketleri normalden az ama haraket ediyo zaten ben ağrıylada bazılarını hissesemiyo olabilirim ama normal bi baş ağrısı değil ensemde kafamın arkası zonkluyo ve öksürme konuşma eğilme gibi haraketlerde daha da artıyo
Dr da mesaj attı nörolojiye gidin bencede demiş onlar duruma göre bana döner danışır diyo zaten telefondan ne desin

Aradım oda yokmuş bu gün ama birazdan büyük kızı okuldan erken alıp gitcem

Anladım o zaman ertelemeden doktora gidin.
Minigin hareketlerini kontrol edin InşAllah herşey Iyi çıkar çok geçmiş olsun.

Gıtmenız gerek zaten riske attığınız canınız va evladınız ne olursa olsun muayene olun
Gidemiyorum hastane kapanmış acildede mr çok yüksek risk durumunda yapılıyomuş sadece ağrı kesici yapabiliriz dedi o da 1 kere yapılıyo dün yaptırdım artık perşembe drumun dönmesini beklicem evladım için bu kadar endişeliyim zaten belki önemli bişey değil ama onun için ebdişeleniyorum

Çok sağolun kızlar dr da sakin ol nörolojiye git ben burdan takip ederim dedi çarşamba dolu nöroloji perşembeye sabah için sıra aldım o gün kendi dr um da gelecek gibi
En iyisi biraz uzanıp dinleneyim kızlarım bugün için hazırlandılar oynıcaklardı bol bol ama benim hiç halim yok babaları ilgilenir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…