- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi sleepy angel
-
Acilde yapmsdılar tansiyon sabah 12.5 di gittiğim acilde 12.6 çıktıTansiyon ölçüldü mu? Idrarda kacak var mı diye bakmadılar mi? 24 saatlik idrar toplama yapılmasi lazim.
Mr cektırmeyın bence. Baska bir ilçeye vs. gitme sansınız yok mu. Gebelik zehirlenmesi de ciddi bir durum ama hamileyken mr cektırmek de sakıncalı. Bilemiyorum bence hemen ama hemen bir kadın dogumcuya gorunun. İkisinin de cok cıddı sonucları olabılır
ÖyleBenimde aklima direk tansiyon geldi ama normal cikmis sanirsam. yanlış bilgi vermek istemiyorumda gebelik zehirlenmesi yuksek tansiyonla belirti gosteriyor diye biliyorum
..
Oncelikle geçmiş olsun.Öyle
Ama bilemiyorum benim en normal tansiyonum 8.5 çıkar genelde hep düşüktür gebelikde de düşüyo zaten ya off aman o olmasın da dayan deseler dayanırım
Mecbur kalırsa dedıgi hayat memat meselesi olur o zaman cekılır.Tesadufen gıden pişman oluyo dediğiniz bir uzman ve sizin tedaviniz onda sohbet etmeye değil muayene olmaya gıdeceksınız. Devamlı gıtmek zorunda degılsınız kendı doktorunuz gelene kadar.Sonradan pişman olmayın daDiğer ilçelerde de özel yok bu hastanede başka k
Adın doğum var ona da giden hasta yok tesadüf giden de pişman oluyo off dr um da mesajımı görmedi daha e adam da yurtdışına tatile gitti 2 gündür benle uğraşıyo dün acildeki dr onunla konuşarak yaptı iğneyi ama acildeki mr çekilebiliyo hamileyken dedi bize ebeye sordum şimdi oda zararı var ama mecbur kalınırsa çekilir diyo off çok kararsız kaldım kızımın biri okulda birini zar zor uyuttum onları bırakcak insan da yok herkesin planı var bugün
Haraketleri normalden az ama haraket ediyo zaten ben ağrıylada bazılarını hissesemiyo olabilirim ama normal bi baş ağrısı değil ensemde kafamın arkası zonkluyo ve öksürme konuşma eğilme gibi haraketlerde daha da artıyoOncelikle geçmiş olsun.
Bebeğin hareketleri normal mi?
Ben yüksek tansiyondan hemen sezaryene alındım.
Minigim hareket etmez olmuştu nefes almada zorlaniyordum oturduğum yerde bile...
Bunlar normalse vesvese yapma her baş ağrısından mr olmazki hemde hamileyken...
Ve tuzu kesinlikle kes her ihtimale karşı turşu sakın yeme tansiyonu yükseltiyor canım.
Aradım oda yokmuş bu gün ama birazdan büyük kızı okuldan erken alıp gitcemMecbur kalırsa dedıgi hayat memat meselesi olur o zaman cekılır.Tesadufen gıden pişman oluyo dediğiniz bir uzman ve sizin tedaviniz onda sohbet etmeye değil muayene olmaya gıdeceksınız. Devamlı gıtmek zorunda degılsınız kendı doktorunuz gelene kadar.Sonradan pişman olmayın da
Gıtmenız gerek zaten riske attığınız canınız va evladınız ne olursa olsun muayene olunAradım oda yokmuş bu gün ama birazdan büyük kızı okuldan erken alıp gitcem
Anladım o zaman ertelemeden doktora gidin.Haraketleri normalden az ama haraket ediyo zaten ben ağrıylada bazılarını hissesemiyo olabilirim ama normal bi baş ağrısı değil ensemde kafamın arkası zonkluyo ve öksürme konuşma eğilme gibi haraketlerde daha da artıyo
Dr da mesaj attı nörolojiye gidin bencede demiş onlar duruma göre bana döner danışır diyo zaten telefondan ne desin
Gidemiyorum hastane kapanmış acildede mr çok yüksek risk durumunda yapılıyomuş sadece ağrı kesici yapabiliriz dedi o da 1 kere yapılıyo dün yaptırdım artık perşembe drumun dönmesini beklicem evladım için bu kadar endişeliyim zaten belki önemli bişey değil ama onun için ebdişeleniyorumGıtmenız gerek zaten riske attığınız canınız va evladınız ne olursa olsun muayene olun
Çok teşekkürlerAnladım o zaman ertelemeden doktora gidin.
Minigin hareketlerini kontrol edin InşAllah herşey Iyi çıkar çok geçmiş olsun.
Acilde yapmsdılar tansiyon sabah 12.5 di gittiğim acilde 12.6 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?