Baş ağrısı ve baş dönmesi ile gebeliğini anlayan var mı

Renkkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
200
64
98
26
Merhaba kızlar regl’e 6 gün kaldı bu gün erken gebelik testi yaptım ama negatif .Bu ay farklıyım hissediyorum başım dönüyor ve ağrı oluyor çok şiddetli gebeliğini bu şekilde anlayan var mı gebelik testi bu saatten sonra pozitife döner mi yardımcı olursanız çok sevinirim

Evet bu başlangıç belirtileri bende olmuştu çoğu kişide olmuyor ilk kez birinde daha duydum çok nadir kişilerde oluyor çok çok erken belirtiler

Daha 6 gun var pozitif olma ihtimali tabii ki var, progesteron artisi bas agrisi yapmisti bende yani yumurtlamadan 7-8 gun sonra. Bas donmesi ve mide bulantisi hic yasamadim

Daha 6 gun var pozitif olma ihtimali tabii ki var, progesteron artisi bas agrisi yapmisti bende yani yumurtlamadan 7-8 gun sonra. Bas donmesi ve mide bulantisi hic yasamadim
Ya predocter eşele diye bi gebelik testi var çok duymadım yanlış gösterdiğini o yüzden sordum aslında .Umarım benim ki de pozitife döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…