Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani gebelikle bir alakası yok mudurBelirtiler genellikle siz öğrendikten sonra başlar. 5.6. Haftalarda
Yani gebelikle bir alakası yok mudur
Anladım teşekkür ederimİ
Evet kanda beta hcg yükselmesiyle o belirtiler geliyor
Evet bu başlangıç belirtileri bende olmuştu çoğu kişide olmuyor ilk kez birinde daha duydum çok nadir kişilerde oluyor çok çok erken belirtilerMerhaba kızlar regl’e 6 gün kaldı bu gün erken gebelik testi yaptım ama negatif .Bu ay farklıyım hissediyorum başım dönüyor ve ağrı oluyor çok şiddetli gebeliğini bu şekilde anlayan var mı gebelik testi bu saatten sonra pozitife döner mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Daha 6 gun var pozitif olma ihtimali tabii ki var, progesteron artisi bas agrisi yapmisti bende yani yumurtlamadan 7-8 gun sonra. Bas donmesi ve mide bulantisi hic yasamadimMerhaba kızlar regl’e 6 gün kaldı bu gün erken gebelik testi yaptım ama negatif .Bu ay farklıyım hissediyorum başım dönüyor ve ağrı oluyor çok şiddetli gebeliğini bu şekilde anlayan var mı gebelik testi bu saatten sonra pozitife döner mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Ayy umarım benimde böyle olmuştur siz ne zaman pozitifi görmüştünüzEvet bu başlangıç belirtileri bende olmuştu çoğu kişide olmuyor ilk kez birinde daha duydum çok nadir kişilerde oluyor çok çok erken belirtiler
Ya predocter eşele diye bi gebelik testi var çok duymadım yanlış gösterdiğini o yüzden sordum aslında .Umarım benim ki de pozitife dönerDaha 6 gun var pozitif olma ihtimali tabii ki var, progesteron artisi bas agrisi yapmisti bende yani yumurtlamadan 7-8 gun sonra. Bas donmesi ve mide bulantisi hic yasamadim
Her zaman erken yükselmeyebilir beta gec yumurtlama vs olabilir adet gununuz gecince kesin sonuc verirYa predocter eşele diye bi gebelik testi var çok duymadım yanlış gösterdiğini o yüzden sordum aslında .Umarım benim ki de pozitife döner
Regl zamanında ama dediğim gibi emindim benAyy umarım benimde böyle olmuştur siz ne zaman pozitifi görmüştünüz
Hadi bakalım darısı bana ve isteyen herkese inşallahRegl zamanında ama dediğim gibi emindim benBir de baş dönmesinden sonra göğüslerim hafif hafif sızlamaya başladı ve kaşık ağrılarım başladı
Bekleyeceğim bende bakalım inşallah güzel haberler alırımHer zaman erken yükselmeyebilir beta gec yumurtlama vs olabilir adet gununuz gecince kesin sonuc verir