Baş Ağrısı

Mavvviii

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
418
80
298
İstanbul
Burun ameliyatı olalı 2 ay oldu ama benim baş ağrılarım var ameliyattan beri.... Ameliyat kaynaklı bir şey olabilir mi sizce, benzer sorunu yaşayan var mı???

Benim 4. Ay sanki başlarda ara ara ağroueııdr . Doktorunuza sordunuz mu peki
Hayır sormadım çünkü ne sorsam geçecek dıyor buna da geçecek dıyecektir yada alakası yok dıyecektir... Bilmiyorum belki de alakası yok ama normalde baş ağrısı çeken biri değildim şu anda bsabah başlıyor ve tüm gün devam ediyor her gün olmasa da...

Şöyle ilk 1 aya kadar normal baş ağrıları ama 1 aydan sonra sadece burun kemiğinde ağrılar normal bence onun dısındaki bas agrısının burunla alakalı olacagını düsünmüyorum salgın vs seyler var bence doktora gidin cok sık oluyorsa

Benim ilk ay oldu. İki kaşımın arasından başıma doğru yayılıyordu. 40-45. gün gibi kesildi. Eğer migren, sinüzit gibi bir rahatsızlığınız yoksa kemiklerin iyileşmesiyle ilgili bir durum olabilir.

Yok hiç bir rahatsızlığım. Anladım teşekkür ediyorum size de. Biraz daha bekledikten sonra doktoruma danışmayı düşünüyorum bende zaten benim de geçer umaırm siizn gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…