- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk Ler evde papatya var onu içeyim şimdiPapatya yada melisa.![]()
Suan adet misiniz peki eğer adetseniz bitkisel karışım içmeyin adetiniz kesilebilir yada cogalabilir,hatta adet olmadiysan yine içme derim geciktirebilir.Slm arkadaşlar her ay aynı sorun adet olmadan bir kaç gün Öncesinde baş ağrım Başlıyor hasta oluyorum bu defa karın ağrısı sonra yine bir iki gün baş ağrısı ... şimdi baş ağrım çok fazla var ilaç ta içtim ama geçmedi bitkisel bişey tavsiye edermesiniz
Bebeğim var doktora gitmeye kalksam zaten başım ağrıyo kızım yerinde durmuyor eşim il dışında o Yüzden gitmedimHayıtın kimyasal versiyonu var. Regliyken Çekilen meme hassasiyeti karın ağrısı baş ağrısı için
Doktora danışıp alabilirsin.
Evet adetten önce ve sonra baş ağrısı oluyor bende hangi doktora gitmem gerekiyor kadın doğuma mı yoksa baş ağrısı için norolojiye miregl tetikli migren canım bende de var ..
adet öncesi yada adet sırasında her ay 2-3 gün resmen ziyan oluyor.. doktora gidin kansızlıktan oluyor..regl zamanı kan kaybı fazla olduğundan migren başgösteriyor..
Yok olmadan bir kaç gün önce ağrıyor bide bittikten sonra ağrıyorSuan adet misiniz peki eğer adetseniz bitkisel karışım içmeyin adetiniz kesilebilir yada cogalabilir,hatta adet olmadiysan yine içme derim geciktirebilir.
Doktora gitmen daha iyi olur aslında ağrı icin.
Evet adetten önce ve sonra baş ağrısı oluyor bende hangi doktora gitmem gerekiyor kadın doğuma mı yoksa baş ağrısı için norolojiye mi
Bende de oluyoregl tetikli migren canım bende de var ..
adet öncesi yada adet sırasında her ay 2-3 gün resmen ziyan oluyor.. doktora gidin kansızlıktan oluyor..regl zamanı kan kaybı fazla olduğundan migren başgösteriyor..
Tamam canım Sağolcanım önce gidip kan sayımı yaptır..kansızlık tetikliyor çünkü migreni..yani regl tetikli migrenin sebebi aslında kansızlık.. o yüzden nöroloji yada kadın doğum değil git bi hastaneye yada sağlık ocağına kan sayımı yaptırmak istediğini söyle ..çıkan sonucu ne doktoruna göstermen gerektiğini söylerler zaten..
Bende kahve baş ağrısına iyi gelir diye bol bol içiyordum bunu söylemeniz iyi oldu tşk ederimHastaneye giderseniz acilde bi iğne vuruyorlar rahatliyorsunuz hemen. Gidecek durumda degilseniz madem ben de migren var o an ilaç icsemde geçmez oksijen al dışarı cikamazsan pencere aç nefes al bol su tüket.adet dönemine yakın ve baş agridiginda kahve çay çikolata tuketme aç kalma kesinlikle ve baş ağrısı ni unutmaya çalışıp ya uyu yada sessiz yerde dinlen. Geçmiş olsun
Bende de oluyo
Aynı zamanda kansızım da
Bundan olması muhtemel ama doktora da gittim kansızlığıma çözüm bulamadık
Belki de istikrarlı değilim ondandır
Doğuma yakın bakıtlar hala ilaçla düzelmiyo kan değerim
10 tane kan iğnesini dayadılar
Doğumdan sonra saldım bende ilaç milaç hak getire
Geçmiş olsun size deaynen bende regl bitince rahatlıyorum ya dikkat etmiyorum.. bende 2.doğumdan sonra oldu zaten bu durum daha önceden böyle bir problemim yoktu
Selam,Slm arkadaşlar her ay aynı sorun adet olmadan bir kaç gün Öncesinde baş ağrım Başlıyor hasta oluyorum bu defa karın ağrısı sonra yine bir iki gün baş ağrısı ... şimdi baş ağrım çok fazla var ilaç ta içtim ama geçmedi bitkisel bişey tavsiye edermesiniz
Çok tşk ederim benimki bugün yine başladı sana da çok gecmiş olsunSelam,
İşim gereği çok stres yapıyorum birde buna regl dönemimdeki baş ağrım eklenince yattığım yerden kalkamıyorum. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Ağrı kesici içi iç nerye kadar bir çokta zararları var. yapmadığım bitkisel karışım vs kalmadı yok geçmiyor illetÇok geçmiş olsun