insanların ne dertleri var buda dert mi diceksiniz ama gercekten sinir hastası oldum artık bu kadın yüzünden.daha önceki yazılarımdan hatırlayan varsa bilir esimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz ama binada yabancılarda var mesela alttaki insan müsveddesi gibiler.bi aksilik cıkmassa 1 hafta icinde tasınıyorum.ama bi alt komsum varki allah düsmanımın basına vermesin.kadın manyak devamlı camlardan bisiler silkeliyor carsafları halıları toz bezlerini cam sildigi bezleri kadın her dk ka camda.sanane bundan altındaymıs hemde tasınıyormussun diceksiniz ama kadının altındada esimin babaannesi oturuyor kadıncagız yaslı tek basına yasıyor balkonda kur'an okurken basından asagı habire bisiler silkeliyor die kavga ettiler kac kere biz ugrasdık.polislik falan oldular yani.kadın bide edepsizki ne laflar söylüyor ne laflar.edep adap ar namus yok anlicanız.gecen gün misafirim vardı yemek masasından aldıgım örtüyü sonra silkelemek icin aldım bi kenara, ertesi gün onu silkeledim camdan örtüde sadece ekmek kırıkları var yanlız.kadın cıktı cama bana neler söyledi.o kadar cok agrıma gittiki bende ona bagardım sen kendi yaptıklarına bakmıyorsunda ben 4 senedir ilk defa camdan bi örtü silkeledim onamı laf söylüyorsun ayıp die.kadın ben iceri girmeme ragmen camda hala bagırıyor.bütün millet camlarda.aksam esime anlattım esimde bana kızdı ne muhatab oluyon onla die.neyse bu sabah camasır asıyorum balkonda neymis ben terbiyesizmisim camdan örtü silkelemisim camının önü ekmek kırıgı olmus neler neler bak diyorum terbiyesizlik yapma camda milletin önünde ayıp ne olmus bi örtü silkelediysem sen her dk elinde bisiler silkeliyosun ve her gün yapıosun diorum.benim pisligim yokki dio nie silkeliosun o zaman diorum bagarmaya beni bastırmaya calısıyo esimde evdeydi geldi kadına ayıp yaptıgın camda ne bu be sen kendine bak falan dedi.esimi görünce girdi iceri ama hala bagırıyor icerden pislik dio kocandan edep ögren it gibi ürüyosun dio.esimde bana ne konusuyosun onla cevap verme dio ama ben dayanamıyorum bu kadına artık kimseyle kavgam olmaz gürültüm olmaz ayıp milletin icinde die camdan 4 senedir hic biseyimi silkelemem.ara daire die camdan bile bakmam ama bu kadına tahammül edemiyorum edemiyorum artık kadın herkesle kavgalı kimse istemiyor onu kimse konusmuyor onla ama bana taktı kafayı beni ne zaman camda balkonda görse yada dısarı cıkarken laf söylüyor hasta cevap vermek istemiyorum ama dayanamıyorum artık.elim ayagım titriyor hala sinirden.rezil etti beni herkese camdan bagarıs cagarıs cingene gibi seviye yerlerde offf