baş belası arkadaş :((

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
meraba kızlar
2 yıl önce tanıştığım bi arkdaşım var ne yapsam ne etsem kurtulamaz oldum.tam bir baş belası başlarda çok iyiydik erkek arkadaşımı falan biliyodu şimdi ona anlattığım herşey için çok pişmanım onunla tamamen konuşmayı kesmek istiyorum ama onunla düşman olmak o kadar kötüki onun hakkında en ufak bişey sölese biri öyle bir intikam alıyoki açıkçası onunla düşman olmayı hiç göze alamıyorum ama onunla konuşmak bana sıkıntı veriyor ne yapıcam bilemiyorum ondan uzaklaşmak istiyorum ama düşman gibi değil napıcam kızlarr :(:43:

Siz arayıp sormayın hiç. Hep o iletişim kursun. Aradığında da soğuk davranmayın ama. İş güç vesaire bahane edin aramak istiyorum ama vaktim olmuyor filan yapın. Zamanla o da vazgeçecektir bence.

Siz arayıp sormayın hiç. Hep o iletişim kursun. Aradığında da soğuk davranmayın ama. İş güç vesaire bahane edin aramak istiyorum ama vaktim olmuyor filan yapın. Zamanla o da vazgeçecektir bence.

hayır vazgeçmiyo bu sefer neden böyle soğuksun neden bana cevap vermedin diye daha çok üstüme geliyo yeter senle konuşmak istemiyorum desem bu sefer iyice bela olur başıma off

hayır vazgeçmiyo bu sefer neden böyle soğuksun neden bana cevap vermedin diye daha çok üstüme geliyo yeter senle konuşmak istemiyorum desem bu sefer iyice bela olur başıma off

İşte mesele orda.. Soğuk davranmayın.

meraba kızlar
2 yıl önce tanıştığım bi arkdaşım var ne yapsam ne etsem kurtulamaz oldum.tam bir baş belası başlarda çok iyiydik erkek arkadaşımı falan biliyodu şimdi ona anlattığım herşey için çok pişmanım onunla tamamen konuşmayı kesmek istiyorum ama onunla düşman olmak o kadar kötüki onun hakkında en ufak bişey sölese biri öyle bir intikam alıyoki açıkçası onunla düşman olmayı hiç göze alamıyorum ama onunla konuşmak bana sıkıntı veriyor ne yapıcam bilemiyorum ondan uzaklaşmak istiyorum ama düşman gibi değil napıcam kızlarr :(:43:

belki ona simdiye kadar negatif ne anlatiysan simdi tam terzi postif'fe donderip anlat.. sonra yavas yavas tuy

aklıma gelen tek şey onu arkadaşlığınla öyle bir bunalt öyle bir boğ ki seni bir daha görmek istemesin git evlerine misafir ol düşüncesiz misafir ama ye iç yardım etme sürekli konuş onun konuşmasına hiç fırsat verme sürekli dertlerini anlat bunalımda ol

ama onu da çok seviyormuş gibi yap gece gündüz olur olmadık saatlerde ara hiç boş bırakma bir plan yaptıysa öğren planına dahil ol davet etmesede git vurdumduymazlığın sınırlarını zorla elinden gelen herşeyi yap kızı bıktır bezdir bir daha seni görmek istemez senden fellik fellik kaçar...

aklıma gelen tek şey onu arkadaşlığınla öyle bir bunalt öyle bir boğ ki seni bir daha görmek istemesin git evlerine misafir ol düşüncesiz misafir ama ye iç yardım etme sürekli konuş onun konuşmasına hiç fırsat verme sürekli dertlerini anlat bunalımda ol

ama onu da çok seviyormuş gibi yap gece gündüz olur olmadık saatlerde ara hiç boş bırakma bir plan yaptıysa öğren planına dahil ol davet etmesede git vurdumduymazlığın sınırlarını zorla elinden gelen herşeyi yap kızı bıktır bezdir bir daha seni görmek istemez senden fellik fellik kaçar...

:)))) canım çok güldüm yaa :))) inanki bunları yapsam daha çok hoşuna gider

:1::1::1::1::1: Yazdıklarını okurken ben bile bunaldım kız yaka silker sanırım...Bence bu yöntem işe yarayabilir :34::34::34:

bir süre hoşuna gider ama bir süre sonra sıkılır insan herşeyden hevesi geçince sıkılır canım :)

bu kız gerçekten çok farklı ortak hiç bişeyimiz yok ne okulumuz ne evimiz hiç bişeyimiz ortak değil ama bir türlü kurtulamıyorum eğer heğ ben konuşsam onu dinlemesem bu sefer başlar sen beni dinlemiyosun sözümü kesiyosun demeye daha önce denedim çnkü :)

meraba kızlar

Ne intikamı ayol?:53:
Siz görüşmek istemeyince ne yapıyor yani?
Topuklarınıza mı sıktırıyor?:9:
Görüşmek istemiyorsanız ya açıkça söyleyin ya da telefonlarını açmayın,onu görünce yolunuzu değiştirin!:55:

Ne intikamı ayol?:53:
Siz görüşmek istemeyince ne yapıyor yani?
Topuklarınıza mı sıktırıyor?:9:
Görüşmek istemiyorsanız ya açıkça söyleyin ya da telefonlarını açmayın,onu görünce yolunuzu değiştirin!:55:

kız bildiğimiz erkek fatma öyle bişey yaparsam öye bi bela olurki başıma.gözümün önünde arkdşını tokatlamıştı.onun dışında bi arkadaşımı erkek arkadaşını babasına sölemekle tehdit etti.böyle pis bi kız

böyle tiplere yumuşak davranırsan tepene çıkar. senin ondan çekindiğini bilmemeli. sen de cazgır ol :) o seni tehdit ederse sen de onu et. mutlaka sen de onun sırlarını biliyosundur. ben de senin sırlarını ifşa ederim de :)

böyle tiplere yumuşak davranırsan tepene çıkar. senin ondan çekindiğini bilmemeli. sen de cazgır ol :) o seni tehdit ederse sen de onu et. mutlaka sen de onun sırlarını biliyosundur. ben de senin sırlarını ifşa ederim de :)

evet biliyorum çok doğru dediğiniz ama ben o kızla uğraşmak istemiyorum benim istediğim öyle bi kızda dertsiz tasasız uzaklaşmak

öncelkle allah yardımcınız olsun..
ailenizden sakladığınız bişeylermi varki..
bu kadar intikamdan korkuyorsunuz..
ne yapabilirki..
kan davasına dönecek değil ya mesele..
o size yaparsa sizde ona yapın....
onunda açığa..
çıkmasının istemeği birşeyler vardır elbet..
nefret ettiğiniz bir kişiyle daha fazla zaman geçirmek şimdikinden daha fena sonuçlara sebep olabilir:34:

Okuldan falan mı ?
Çok ilgi gösterin sıkılır elbet dicem ama neden kurtulmak istiyosunuz
ayrıca konuşmak istemedğnizi söylediniz diyelim neyin intikamı bu yahu?
Sanki kan davası var :)

Niye korkak davranıyorsunuz ki?Arkadaşlığınızı kesseniz ne yapacak?Size yada ailenize zarar mı verecek?iftira atar diyorsanız,o kendi terbiyesizliği ve günahı olur.İnsanlar,arkadaşlarınız en önemlisi siz, kendinizi bilmiyor musunuz?Onun lafıyla senden uzaklaşacak arkadaşlar varsa da kendi bilecekleri iş,onlardan da hayır gelmez zaten.Ne anlattınız ki bu arkadaştan kopmaktan bu kadar korkuyorsunuz?

Back
X