Evet kızlar benim derdimde görümcem ve kayınvalidem.İkiside aynı karakterde.Çoook kıskançlar.Ölçüsü yok.Görümcem kocasını o kadar kıskanıyor ki bizden yani kardeşlerinin eşlerinden bile rahatsız.Senede 2 en fazla 3 kere özel günlerde biraraya geliyoruz.Eşinin sevgilisi evet doğru okudunuz, görümceme eşin kardeşlerinin hanımlarını bile almaya kalkıyor demiş.Tabi görümcem bunu eşiyle boşanma aşamasında bize söyledi.Ve adamdanda boşanmadı da.Şimdi biz bayramda kayınvalidemlere gitme planı içindeyken bizden önce yani bugün kocasıyla oraya gitmiş.Eşimde tutturmuş bizde gidelim diye.Siz olsanız ne yaparsınız.Ben gitmessem eşim kesin tek gider.Görümcem kendisi mutlu olamıyor bizlerede engel olma peşinde.Kayınvalidemde ona destek veriyor.Bide benim eşim askerdeyken güyya kocası beni aramış eviniz dolumu boşmu diye sormuş.Güyya ben enişteyle ,sevgilisini kendi evime alacakmışım.Sevgilisini tanımam bile.Allahım daha neler neler.Yani böyle insanların seviyesine indiğime inanamıyorum..Siz olsanız ne yapardınız.
Son düzenleme: