Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regal öncesi sendromu benden daha iyi kimse belki bilemez o kadar iddialıyım bu konuda şu an ben de aynı o durum içerisindeyim kanamam ya bugün ya yarın olacaktır dünya kadar şikayet yazarım sana şuraya ama içlerinde beni en çok mahveden dengesizlik Baş dönmesi el ayak boşalması bacaklarımın titremesi sanki ayaklarımın birbirine dolanması kaşık ağrısı yanması halsizlik yorgunluk uykusuzluk genel kemik ağrısı uyuşma karıncalanma şimdi adet kanamanın başlamasını bekliyorum inşallah ondan sonra rahatlayacağım bu arada kaç yaşındasınBaşımda bi ağırlık var başım da dönüyo ayrıca yemek yiyesin gelmiyor halsizlik var ishal bar biraz regl da oldum tutmalar mı var yoksa regl ile mi alakalı
Benim adetim bitmek üzere ve bi kaç aydır sonuna doğru böyle ishalde değil sık tuvalete gitme bağırsakta gaz midem şiş geğirme bulantı baş ağrısı çarpıntı oluyor sizde mi aynısınızBaşımda bi ağırlık var başım da dönüyo ayrıca yemek yiyesin gelmiyor halsizlik var ishal bar biraz regl da oldum tutmalar mı var yoksa regl ile mi alakalı
regl yaklaştığında sizde de kalp ağrısı gibi ağrı oluyor muRegal öncesi sendromu benden daha iyi kimse belki bilemez o kadar iddialıyım bu konuda şu an ben de aynı o durum içerisindeyim kanamam ya bugün ya yarın olacaktır dünya kadar şikayet yazarım sana şuraya ama içlerinde beni en çok mahveden dengesizlik Baş dönmesi el ayak boşalması bacaklarımın titremesi sanki ayaklarımın birbirine dolanması kaşık ağrısı yanması halsizlik yorgunluk uykusuzluk genel kemik ağrısı uyuşma karıncalanma şimdi adet kanamanın başlamasını bekliyorum inşallah ondan sonra rahatlayacağım bu arada kaç yaşındasınr
Kalp ağrısı olmaz ama çarpıntı olur benderegl yaklaştığında sizde de kalp ağrısı gibi ağrı oluyor mu
bende regl yaklaşınca kalp ağrısı oluyor o yüzden var mı diye merak ettimKalp ağrısı olmaz ama çarpıntı olur bende
Kalp ağrısı olduğunu nerden biliyorsunuz
Bende sürekli var ama adet döneminde artıyorbende regl yaklaşınca kalp ağrısı oluyor o yüzden var mı diye merak ettim
doktora gittiniz mi bir şey dedi mi sizeBende sürekli var ama adet döneminde artıyor
Emar çekildi anksiyete den dedidoktora gittiniz mi bir şey dedi mi size
geçmiş olsun bende de durum aynıEmar çekildi anksiyete den dedi
Anksiyete için ilaç alıyor musunuzgeçmiş olsun bende de durum aynı
hayır yok doktor verdi ama kullanmak istemedimAnksiyete için ilaç alıyor musunuz
Anladım ben de kullanmamak için direniyorum hergün mü rahatsızsınız yoksa ara ara mı hastalık arama var mı vücudu nuzda böyle bir yeriniz ağrıyınca korkmahayır yok doktor verdi ama kullanmak istemedim
her gün böyleyim, bir rahatsızlığım yok çok şükür kardiyolojiye vs. gittimAnladım ben de kullanmamak için direniyorum hergün mü rahatsızsınız yoksa ara ara mı hastalık arama var mı vücudu nuzda böyle bir yeriniz ağrıyınca korkma