Baş dönmesi regl

Beysahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2021
200
29
48
27
Başımda bi ağırlık var başım da dönüyo ayrıca yemek yiyesin gelmiyor halsizlik var ishal bar biraz regl da oldum tutmalar mı var yoksa regl ile mi alakalı

Başımda bi ağırlık var başım da dönüyo ayrıca yemek yiyesin gelmiyor halsizlik var ishal bar biraz regl da oldum tutmalar mı var yoksa regl ile mi alakalı
Regal öncesi sendromu benden daha iyi kimse belki bilemez o kadar iddialıyım bu konuda şu an ben de aynı o durum içerisindeyim kanamam ya bugün ya yarın olacaktır dünya kadar şikayet yazarım sana şuraya ama içlerinde beni en çok mahveden dengesizlik Baş dönmesi el ayak boşalması bacaklarımın titremesi sanki ayaklarımın birbirine dolanması kaşık ağrısı yanması halsizlik yorgunluk uykusuzluk genel kemik ağrısı uyuşma karıncalanma şimdi adet kanamanın başlamasını bekliyorum inşallah ondan sonra rahatlayacağım bu arada kaç yaşındasın

Benim adetim bitmek üzere ve bi kaç aydır sonuna doğru böyle ishalde değil sık tuvalete gitme bağırsakta gaz midem şiş geğirme bulantı baş ağrısı çarpıntı oluyor sizde mi aynısınız

Regal öncesi sendromu benden daha iyi kimse belki bilemez o kadar iddialıyım bu konuda şu an ben de aynı o durum içerisindeyim kanamam ya bugün ya yarın olacaktır dünya kadar şikayet yazarım sana şuraya ama içlerinde beni en çok mahveden dengesizlik Baş dönmesi el ayak boşalması bacaklarımın titremesi sanki ayaklarımın birbirine dolanması kaşık ağrısı yanması halsizlik yorgunluk uykusuzluk genel kemik ağrısı uyuşma karıncalanma şimdi adet kanamanın başlamasını bekliyorum inşallah ondan sonra rahatlayacağım bu arada kaç yaşındasınr
regl yaklaştığında sizde de kalp ağrısı gibi ağrı oluyor mu

Back
X