Baş edemiyorum:

• Konu Sahibi Konu Sahibi onestopaqua
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

onestopaqua

Ziyaretçi
o kadar karmasıgım ki:S her sey yolunda guzel..saglık sıhhat yerinde tamam ama hala hala bişiler eksik. yasım 24 ..eski sevgimi evlendirdim ..yeni sevgililer oluyo ama bi türlü durmuyo. kaçtıklarından da deil ben istemiyorum.elektrik meselesi.. elektrik aldıgım benden alsa bile baska sorunlar cıkıyo olmuyo.( misal: askere gidicem geride birilerini bırakamam:S) geziyorum bol bol ..ordan buraya.. surekli dısardayım hatta.. unutuyorum sonra yine böyle sorular sormaya baslıyorum.benim hayatımda eksik olan gercekten bi sevgilimi acaba ya..bi eş mi? işim gücüm her seyim yerinde bi o eksik sanırım..ya hiç bunları dusunmeden hayat nereye suruklerse gitmek istiyorum kimseyi dusunmeden kimseden hoşlanmak zorunda hissetmeden..boşluktan eski sevgililerimi aramadan, düşünmeden... yalnızlıgında guzelliklerine varmakistiyorum ama hiç olmuyo.hep nie ben yalnızım die yakarıp duruyorum..sabredemiyorum da biri cıkcak die yine yok..:S nolcak benim sonum.. nası ben hayatı oldugu gibi getirdikleriyle zorlamadan düşünmeden böyle basit seyleri dert etmeden yasayabilirm.. ??? bunla bas etmesini bilen var mı ? acaba maneviyatamı versem kendimi? :a015:

Keşke hayatımda ki tek erkek babam ve abim olsaydı :delphin:
Keşke hiç erkek arkadaşım olmamış,
Keşke hiç evlenmemiş olsaydım...:delphin:

Ben 9yıldır eşimle birlikteyim ve 4 yıldır da ewliyiz....
O hatımda yokken böyleydim kaydirigubbakcemile2
Şimdi evde yanlızım ve böyleyim senağlama

Bilmem anlata bildim mi...

Hayat herzaman acımazsız bunu unutma ve yaşadığın günlerin tadını çıkarmaya bak...

oyy canım yaa...bak ya..kaldım öyle..ben aldım mesajı.. hayat hep acımasız hakkaten...her halukarda? evli bekar genc yaslı.. umarım mutlu olursun ya sende:(

hiçbi canlı hayatını yalnız sürdüremez.
mutlaka yanında birileri olur veya olmak zorundadır.
he eş ise çok başka bişey, herşeyini vermek hayatı paylaşmak demek.
sen böyle biriyle henüz karşılaşmamış olabilirsin, ama mutlaka karşılaşırsın canım arkadaşım. sabret hakikaten en beklenmedk, ummadık anda o kendi buluyo seni.

Keşke hayatımda ki tek erkek babam ve abim olsaydı :delphin:
Keşke hiç erkek arkadaşım olmamış,
Keşke hiç evlenmemiş olsaydım...:delphin:

Ben 9yıldır eşimle birlikteyim ve 4 yıldır da ewliyiz....
O hatımda yokken böyleydim kaydirigubbakcemile2
Şimdi evde yanlızım ve böyleyim senağlama

Bilmem anlata bildim mi...

Hayat herzaman acımazsız bunu unutma ve yaşadığın günlerin tadını çıkarmaya bak...

Yazını okurken duygulandım hatta bilmem neden ama ağladım.
Bir insan mutlu olmak, bir ömür geçirmek için evlenipte daha sonradan neden büyük bir umutsuzluğa düşer. Demekki hayatın insana sunacağı süprizlerin sonu yok.
Hep söylerim hayat keskin virajlarla doludur. Eğer o virajı iyi alabilirsen ne ala, ama birde keskin viraja son sürat girersen o zaman yıkımlar başlayıveriyor.
Bazen hiç ummadığınız bir anda mutluluğu yakalarsınız, hayatın bir ucundan tutuverirsiniz. Bazen de ne yaparsanız yapın ne kadar zorlarsanız zorlayın olmuyor işte.
Allah hepimize hayırlısını versin, sağlıklı mutlu günler versin.

Sende mutlu ol canım sende....
Ewlilik herzaman olabiliyor ama asla bekar olamıyorsun....

Yazını okurken duygulandım hatta bilmem neden ama ağladım.
Bir insan mutlu olmak, bir ömür geçirmek için evlenipte daha sonradan neden büyük bir umutsuzluğa düşer. Demekki hayatın insana sunacağı süprizlerin sonu yok.
Hep söylerim hayat keskin virajlarla doludur. Eğer o virajı iyi alabilirsen ne ala, ama birde keskin viraja son sürat girersen o zaman yıkımlar başlayıveriyor.
Bazen hiç ummadığınız bir anda mutluluğu yakalarsınız, hayatın bir ucundan tutuverirsiniz. Bazen de ne yaparsanız yapın ne kadar zorlarsanız zorlayın olmuyor işte.
Allah hepimize hayırlısını versin, sağlıklı mutlu günler versin.

Ben o keskin viraja yaklaşıyorum ama hızımı ayarlayamıyorum.Hayatın okadar süprizi olduki bana anlatsam sığdıramam.
Umarım bugünleri kolay atlatırım...

canim benim,evlilik ask falan inan her zaman oluyor
bence hiiiic buna takilma
simdiki aklim olsa daha gec evlenirdim,arkamdan atli kovaliyordu diyorum bazen
yani ne kadar sevsende oluyo bi sekilde evlilik falan
bence sen bu konulardan uzaklasip kendine yogunlas
en güzel dönemin,bak hayat telasinda yokken kendini gelistir
dil ögren,kurslara seminerlere git...
tavsiyem bu canimcim

Back
X