O
onestopaqua
Ziyaretçi
- Konu Sahibi onestopaqua
o kadar karmasıgım ki:S her sey yolunda guzel..saglık sıhhat yerinde tamam ama hala hala bişiler eksik. yasım 24 ..eski sevgimi evlendirdim ..yeni sevgililer oluyo ama bi türlü durmuyo. kaçtıklarından da deil ben istemiyorum.elektrik meselesi.. elektrik aldıgım benden alsa bile baska sorunlar cıkıyo olmuyo.( misal: askere gidicem geride birilerini bırakamam:S) geziyorum bol bol ..ordan buraya.. surekli dısardayım hatta.. unutuyorum sonra yine böyle sorular sormaya baslıyorum.benim hayatımda eksik olan gercekten bi sevgilimi acaba ya..bi eş mi? işim gücüm her seyim yerinde bi o eksik sanırım..ya hiç bunları dusunmeden hayat nereye suruklerse gitmek istiyorum kimseyi dusunmeden kimseden hoşlanmak zorunda hissetmeden..boşluktan eski sevgililerimi aramadan, düşünmeden... yalnızlıgında guzelliklerine varmakistiyorum ama hiç olmuyo.hep nie ben yalnızım die yakarıp duruyorum..sabredemiyorum da biri cıkcak die yine yok..:S nolcak benim sonum.. nası ben hayatı oldugu gibi getirdikleriyle zorlamadan düşünmeden böyle basit seyleri dert etmeden yasayabilirm.. ??? bunla bas etmesini bilen var mı ? acaba maneviyatamı versem kendimi? :a015: