Bas kalıp arıyorum

benimadimmine

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
98
13
Halk eğitim de dikiş kursuna gittim 2 yıl önce fakat hocamız o kadar bencildi ki kendi işlerini yapar-yaptırır bizimle doğru düzgün ilgilenmezdi.Anlaşılır zaten değildi kurstan ayrılan çok oldu keşke bende ayrılsaydım ama inat ettim zorla da olsa tamamladım.Şuan az bilgim var makinemde kendi daraltılacak kıyafetlerimi,piko, overlok vs.. yapabiliyorum .Sizden ricam
3 yaş için gelinlik kalıbı elinde olan var mı?
Dikiş kalıbınızı netten nasıl çıkarıyorsunuz?
36 beden bas kalıbı olan var mı ?
çocuk kalıbı ve yetişkin bas kalıpta istiyorum.
Kendimi geliştirebileceğim site blog vs.. öneri ve yardımlarınızı bekliyoruM

Keşke sana yardımcı olabilseydim. bende bugün aldım makinemi çok heyecanlıyım. Bakalım bir şeyler dikebilecek miyim...

Tanıdığım bir kaç terzi var, kalıpsız dikiyoruz diyorlar. Kimisi doğuştan maharetli oluyor demek...

Keşke sana yardımcı olabilseydim. bende bugün aldım makinemi çok heyecanlıyım. Bakalım bir şeyler dikebilecek miyim...

Tanıdığım bir kaç terzi var, kalıpsız dikiyoruz diyorlar. Kimisi doğuştan maharetli oluyor demek...
Bende basit yontem duymustum gazeteyi ustune tutup vucut hattini cizim kalip cikariyorlarmis.Ama istenen model nasil uygulanir bilemicem.
Size tavsiyem belki biliyorsunuzdur Burda dergisini alin orda kaliplar var kolay cikiyor.
Beğendiğiniz kiyafet olursa ustune koyun kumasin cizin felan.

Daha baska fikri olan varsa eklesin kizlar
Bilgi paylastikca bilgi olur.Gizlenen bilgi bilgi ,bilgi degildir. Lol

Bende oğluma gaffur pijaması diktim. Oğlumun iyi gelen kıyafetinden kalıbı çıkardım, ona göre diktim. Burda dergilerinin kalıpları büyük çıkıyormuş diye duydum.

X