baş ölçüleri geri

bellybel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
36
13
88
Merhaba, 22 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda bebeğimin baş çapı 2 ,baş çevresi 1 hafta geri çıktı.şu an 24 haftalık hamileyim ve ölçümler aynı başı gelişmemiş duruyor. detaylı ultrason yapıldı yapısal bir anomali görülmedi ya da kan akışlarında bir problem yoktu. Amniyosentez yapıldı ilk sonuçlar temiz sonraki sonuçları bekliyoruz.Çok üzgünüm biraz bile gelişmiş olsaydı umutlu olacaktım.Tetkik dışında bişey yapılmıyor ve de söylenmiyor elim kolum bağlı bekliyorum haftalar geçiyor.Benzer şeyler yaşayan var mı ya da önerisi olan

Bu konuda Bi fikrim yok ama sağlık dilemek için geldim umarım Bi sıkıntı çıkmaz

teşekkür ederim arada kalmak çok zor bebeğim iyi mi kötü mü bilmiyorum sadece bekliyoruz..
size de sağlıklı bir hamilelik dilerim

benim ilk oğlumda baş çevresi geriden geliyordu. hatta son aylarda 3 hafta geridendi baş çevresi. doktorum yakın arkadaşımdı. hiçbir problem olmadığını söylesede bu konu beni çok üzüyordu çok ağlamıştım o dönem. şimdi 4 yaşına girmek üzere her açıdan sağlıklı bir oğlum var. bende küçük yüzlüyüm oğlumda bana çekmiş. şuan ölçümlerimizde hiçbir sıkıntı yok. ama dediğim gibi bizimki bana çekmiş koca kafalı değil

ne mutlu sağlıklı evlada sahip olabilmek..allah bağışlasın uzun ömürlü sağlıklı olsun hep inşallah❣ beni endişelndiren 2 haftadır ölçümlerinde gelişme olmaması,hiç duymadım açıkçası şimdiye kadar gerilik evet var örnekleri ama neden gelişme göstermedi çok kafama takıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…