• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş sağlığı..yüreğim yandı

Diğer konularınızı hatırlıyorum .
Severek ayrıldığınızı söylemişsiniz . Aileniz yüzünden ayrılmıştınız .
Yaptığınız şey o kişiye ümit olacaksa yapmayın .
Ama ama acısını paylasamak beni cok incitiyor ona iyi gelecegimi biliyorum susmuştur kimseye duygularini anlatamaz onun acısını dindirmek yaninda olmak istiyorum.Yaşadığı cok zorr...

Geçen bunu diyordum eşime hayata acı çekmeye gelmişiz en sevdiklerin ölsün sende birşey yapama

" Beni unutmadı , tekrar kendimi hatirlatmam ona acı verebilir " diyorsanız aramayın tabiki.
Bende oyle dusundum ama şuan yaşadigi acinin yaninda bizim yasadigimiz hicc bunu kiyaslamak ne kadar dogru.Onu hala sevdigim icin sadece iyi olmasini istiyorum ona iyi gelebilme ihtimalini dusundukce duygularima yeniliyorum.:(

Ama ama acısını paylasamak beni cok incitiyor ona iyi gelecegimi biliyorum susmuştur kimseye duygularini anlatamaz onun acısını dindirmek yaninda olmak istiyorum.Yaşadığı cok zorr...

Karar sizin kararınız ben hayır yapma desem yapmayacak mısınız ?
- hayır tabii ki ...

O yüzden şunu diyeyim iletişiminiz sadece abu acıyı paylaşmakla sınırlı kalsın .
Birbirinize ümit vermeyin . O adama hala onu sevdiğinizi vs hissettirmeyin .
Şunu düşünün senin acını yeni yeni törpülemiş bir adam ( yanlış anlamadıysam ayrılalı 2 ay filan olmuş )
annesinin acısını yaşıyor sonra sende hayat buluyor ama sen onu tekrara bırakmak zorunda kalıyorsun .
Çok sağlıksız değil mi ?

Çok kötü ayrılmadıysanız bir taziyeye gidin bence. Ben de erkek arkadaşımdan ayrıldım, dedesi vefat ettiğinde taziyeye gittim, annesi olsaydı hele ikiletmezdim bile. Bir zamanlar yaşadığımız aşkın hatrına ve bir insanlık görevi olarak...

O şimdi acısı olsa bile senin haberin varmı onu bile düşünür ve bekler belkide tek dayanacağıı şuan tek siz olabilirsiniz severek ayrılmışsınız sonuçta. Bence kısaca olsa arayın .
Eli telefona gitmistir arayamamistir ben ona arama mesaj atma demistim beni bulamazsin demistim ya oyleyse bana ihtiyaci varsa L...mm olsa demistir... :(

Karar sizin kararınız ben hayır yapma desem yapmayacak mısınız ?
- hayır tabii ki ...

O yüzden şunu diyeyim iletişiminiz sadece abu acıyı paylaşmakla sınırlı kalsın .
Birbirinize ümit vermeyin . O adama hala onu sevdiğinizi vs hissettirmeyin .
Şunu düşünün senin acını yeni yeni törpülemiş bir adam ( yanlış anlamadıysam ayrılalı 2 ay filan olmuş )
annesinin acısını yaşıyor sonra sende hayat buluyor ama sen onu tekrara bırakmak zorunda kalıyorsun .
Çok sağlıksız değil mi ?
Evet amabir yabanci gibi iki kelam edip kendi haline birakmak icime sinmez ne kadar dogru sevgimi hissetirmeden acisini bir sure paylassam.Yapamam hayat bulmamasi arkami donup gittikten sonra ne faydam olucak ki:KK43:Yanlis dusunuyorum biliyorum ama iyi olmasi icin elimden geleni yapmak istiyorum sadece
Bir süre sevgimi hissetirmeden acisini paylassam yaninda olsam..

Aileniz neden istemedi? Belki ikna edilebilirler. Bence destek olmalısınız tabi onun gayatinda görüştüğü kimse yoksa. Varsa zaten sizde degil onda teselli bulmaya uğraşır sizin mesajınız da cok zorlamaz gibu..

Allah sabır versin inşallah, zor çok zor...

Peki siz nasıl öğrendiniz annesinin vefat ettiğini? Stalk'layarak mı yoksa ortak görüştüğünüz kişiler mi var?

Bunu şunun için soruyorum, sizi ve konularınızı biliyorum hatta çoğu kez -unutmak en iyisi- diye yorum da yapmıştım, eğer görüştüğünüz ortak kişiler var ise, baş sağlığı dileyin kulağına gider, ayıp hatta çok kırıcı olur.

Eğer stalk sayesinde öğrendiyseniz, iç sesinize kulak verin.

Evet amabir yabanci gibi iki kelam edip kendi haline birakmak icime sinmez ne kadar dogru sevgimi hissetirmeden acisini bir sure paylassam.Yapamam hayat bulmamasi arkami donup gittikten sonra ne faydam olucak ki:KK43:Yanlis dusunuyorum biliyorum ama iyi olmasi icin elimden geleni yapmak istiyorum sadece
Bir süre sevgimi hissetirmeden acisini paylassam yaninda olsam..

Bu soruyu destek ol yanında ol diyenlerden birine sormalısın . Mesela ben dozunu ayarlayamazdım . O yüzden sana ilk cevabımı yazdım .

Son düzenleme:
Allah sabır versin inşallah, zor çok zor...

Peki siz nasıl öğrendiniz annesinin vefat ettiğini? Stalk'layarak mı yoksa ortak görüştüğünüz kişiler mi var?

Bunu şunun için soruyorum, sizi ve konularınızı biliyorum hatta çoğu kez -unutmak en iyisi- diye yorum da yapmıştım, eğer görüştüğünüz ortak kişiler var ise, baş sağlığı dileyin kulağına gider, ayıp hatta çok kırıcı olur.

Eğer stalk sayesinde öğrendiyseniz, iç sesinize kulak verin.
Ortak arkadasimizda cevremizde yok sadece internet üzerinden ögrendim.Ve ögrendigimi bilmesi onu hala unutmadigimi takip ettigimi belli ettirir baskasi yok hayatinda bu yuzden ne kalabiliyor nede gidebiliyorum icimdeki hic aşk icin Allah icin zor gununde yaninda ol diyor diger yandanda sadece acima dyygusundan dolayi bir sure yaninda olmak ne kadar dogru bilemiyorum üzmek istemiyorum

Ortak arkadasimizda cevremizde yok sadece internet üzerinden ögrendim.Ve ögrendigimi bilmesi onu hala unutmadigimi takip ettigimi belli ettirir baskasi yok hayatinda bu yuzden ne kalabiliyor nede gidebiliyorum icimdeki hic aşk icin Allah icin zor gununde yaninda ol diyor diger yandanda sadece acima dyygusundan dolayi bir sure yaninda olmak ne kadar dogru bilemiyorum üzmek istemiyorum

Dediğim gibi, içinizden geçen hangi duygu daha ağır basıyorsa onu yapın.
Sonuçlarına katlanmak şartı ile tabii ki
.

Ara ya yanında ol destek ol.
Eğer bundan bi ışık görüp te beklentileri girerse de canı yanabilir. Bilemedim mantığı Hayır duygularım evet diyor

Eski konularını bilmesen muhakkak başsağlığı dile derdim. Ama sizin ilişkinizde faydadan çok zararın olabilir maalesef diye düşünüyorum.

Su an acisi cok buyuk. Seni seviyomus. Adim atarsan, seni siginacak bir liman gorebilir, sana tutunabilir. Ilerde yine ailevi sebeplerinle onu terk edeceksen, cok buyuk bir zulum olur. Iyi dusun

Tek mesaj atıp bırakacaksan?, çok fazla yaklaşmayacaksan yaz başsağlığı mesajı.

Sen ailen yüzünden ayrılmışsın, sen çocuğun elinden tutmayı bilememişsin. Tekrar hayatına girer gibi yapıp aklını çelmeye, önüne bakmasını engellemeye hakkın yok.

Aileye sebep ayrılmayı genel olarak mantıklı bulmuyorum, güya ayrılmışsın ama aklın hala onda. Yarın öbür gün oraya başka bir kadınla resmini koyacak o zaman ne yapacaksın? İyice ölç tart derim.

Tek mesaj atıp bırakacaksan?, çok fazla yaklaşmayacaksan yaz başsağlığı mesajı.

Sen ailen yüzünden ayrılmışsın, sen çocuğun elinden tutmayı bilememişsin. Tekrar hayatına girer gibi yapıp aklını çelmeye, önüne bakmasını engellemeye hakkın yok.

Aileye sebep ayrılmayı genel olarak mantıklı bulmuyorum, güya ayrılmışsın ama aklın hala onda. Yarın öbür gün oraya başka bir kadınla resmini koyacak o zaman ne yapacaksın? İyice ölç tart derim.
Ayni sey degil ben onun evlendigini bile gorseydim bu kadar sarsilmazdim uzulurdum elbette ama onuda unuturdum.Ama bu cok baska birseyy cok :KK43:
O benim gorebilecegimi bilmiyor gordum demem bile ona bir umut ama yinede yuregim el vermiyor bilmiyormus gibi yapmaktan duydugumdan beri agliyorum Anne acisi cok zor...Acisi Daha yeni.Hissediyorum eli telefona gitmistir ama yazamamistir anlatamamistir:KK43:

Su an acisi cok buyuk. Seni seviyomus. Adim atarsan, seni siginacak bir liman gorebilir, sana tutunabilir. Ilerde yine ailevi sebeplerinle onu terk edeceksen, cok buyuk bir zulum olur. Iyi dusun
Dönmeyecem sadece yaninda olmak acisini paylasmak istiyorum.Evet eger yine uzulucez ama yasadigi aci daha zor yaninda olmak istiyorum dediginiz gibi cok zor bu yuzden gelgitler icerisindeyim

Back
X