kesinlikle.. aramışsınızdır inşallahGercekren kurcalamak diye bir niyetim yok onun uzulmesi en son isteyecegim sey hep dua ediyordum ona ne olursa olsun birdaha hayatina girmeyecektim ki o gitmemi sadece eylem olarak gorsede.
Ama bu ölüm,anne geriye kalan yanliz adamlar,mürfetlerini goremedigi delikanlilar,anneleri daha onlar icin coktu dag gibiydi hic unutamiyorum dünden beri agliyorum ben bu duruma dustuysem kendisi ne haldedir kardesleri facebookta paylasimlar yapmis o gunlerdir yok yeni ameliyatliydi.
İnsanlik adina aramaliyim bu aksam aramayi dusunuyorum sadece bas sagligi dileyip dualarimi ileticem sonrasi olmayacak ilk ve son olacak.Bir kereden zarar gelmez fazlasina müsade etmeyecem
kesinlikle.. aramışsınızdır inşallah
ne konuştunuz ne kadar konuştunuz yazın buraya
Allah rahmet eylesin..[/QUOT
Allah razi olsun..Evet aradim cevap veremedi sonra mesaj atti taziyedeydim cevap veremedim.Annemi kaybettim dedi.Kimsesiz kaldik ardinda bes erkek kaldi 5 murat kaldi,dedi birkacgün herkes dagilacak kimsesiz kalicaz dedi.Çok üzgündü hep aglayan ifadeler gonderiyorduMesaj atmama nimettar kalmisti Allah senden razi olsun dedi.Kisa mesajlastik müsait degildi.Dularimi ilettim.
tamamdır yeterli benceAllah razi olsun..Evet aradim cevap veremedi sonra mesaj atti taziyedeydim cevap veremedim dedi.Ben birsey demeden hemen Annemi kaybettim L...a dedi.Kimsesiz kaldik ardinda bes erkek kaldi 5 murat kaldi,dedi. birkacgün herkes dagilacak kimsesiz kalicaz dedi.Çok üzgündü hep aglayan ifadeler gonderiyorduMesaj atmama nimettar kalmisti Allah senden razi olsun dedi.Kisa mesajlastik müsait degildi.Dularimi ilettim.daha sonra mesajlasmadik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?