Baş sağlığı..yüreğim yandı

Neden rahat birakmiyorsunuz onu halen ? Birsey yapacağınız yok.neden unutmasına izin vermiyorsunuz.Çevir kazı yanmasın.Cesaretiniz yok ve artık bırakın yoluna baksın..sizde iş yok..üstelik acısına acı katmaktan başka birşeye yaramaz.. Arkadaş ayağına da yatmayın.biliyorsunuz ki arkadaş olarak görmüyor.. neyse Allah yardımcısı olsun..Allah sabırlar versin kendisine. .

baş sağlığı dilemek için arayacaksın nasılsa ondan da ümitleneceğini düşünmüyorum açıkcası bu durumda. aramaman ayıp olur

Gercekren kurcalamak diye bir niyetim yok onun uzulmesi en son isteyecegim sey hep dua ediyordum ona ne olursa olsun birdaha hayatina girmeyecektim ki o gitmemi sadece eylem olarak gorsede.
Ama bu ölüm,anne geriye kalan yanliz adamlar,mürfetlerini goremedigi delikanlilar,anneleri daha onlar icin coktu dag gibiydi hic unutamiyorum dünden beri agliyorum ben bu duruma dustuysem kendisi ne haldedir kardesleri facebookta paylasimlar yapmis o gunlerdir yok yeni ameliyatliydi.
İnsanlik adina aramaliyim bu aksam aramayi dusunuyorum sadece bas sagligi dileyip dualarimi ileticem sonrasi olmayacak ilk ve son olacak.Bir kereden zarar gelmez fazlasina müsade etmeyecem

kesinlikle arayın, hatta mümkünse yanına gidin;insanın o kadar ihtiyacı oluyor ki sevdiği insanı görmeye ve emin olun ki ayrılığınızı,yaşadığınız olumsuzlukları düşüncek hali yoktur şu an o adamın...tek isteği yanında destek olcak biridir

kesinlikle.. aramışsınızdır inşallah
ne konuştunuz ne kadar konuştunuz yazın buraya
Allah rahmet eylesin..

Allah razi olsun..Evet aradim cevap veremedi sonra mesaj atti taziyedeydim cevap veremedim dedi.Ben birsey demeden hemen Annemi kaybettim L...a dedi.Kimsesiz kaldik ardinda bes erkek kaldi 5 murat kaldi,dedi. birkacgün herkes dagilacak kimsesiz kalicaz dedi.Çok üzgündü hep aglayan ifadeler gonderiyordu Mesaj atmama nimettar kalmisti Allah senden razi olsun dedi.Kisa mesajlastik müsait degildi.Dularimi ilettim.daha sonra mesajlasmadik.

Bence aramayın zaten yeterince üzgündür ne sebeple olursa olsun biten bitmiş aramamış sormamış çok sevse her engeli aşabilirdi boşverin o da atlatır insanlar neleri atlatmıyor. Bir arkadaşım eşini kaybetti geçn yaşta iki çocukla kaldı çalışıyor iki çocuğa hem anne hem babalık yapıyor o daha zor.

Sanirim sevdiginiz uzaktaydi? Hala takiptesiniz belliki. Bilmiyorum oda sizi hala unutamamissa yalnis zamanlama olabilir..

tamamdır yeterli bence
bu kadar acısının arasında ağlayan ifade göndermek kimin aklına gelir ki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…