Baş ve boyun ağrılarım..

OykuLock

Masalın Yokmuşu~
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
34
89
31
Sinüzit desem değil, migren mi bilmiyorum ama her duştan sonra baş ve boyun ağrısı çekiyorum. Saçlarım çok uzun ve zor kuruyor. Ondan olabilir mi acaba? Yardımcı olur iseniz sevinirim:/

Sinüzit desem değil, migren mi bilmiyorum ama her duştan sonra baş ve boyun ağrısı çekiyorum. Saçlarım çok uzun ve zor kuruyor. Ondan olabilir mi acaba? Yardımcı olur iseniz sevinirim:/
Kolesterol sorunuda olabilir eğer ense kısmı ağrıyor ise.

Genellik ile ensenin sol tarafı. Kan tahlili düzenli olarak yaptırıyorum, henüz öyle bir şey çıkmadı hiç.. Yurtdışında yaşıyorum ve burada ki doktorlar pek de tavsiye edilesi değiller. Ağrı kesici verip gönderiyorlar ama ben artık kesin bir çözüm peşindeyim..

Kolesterol ile alakası yok, tansiyon olabilir belki. Ama duştan sonra ağrıyorsa boyun fıtığı olabilir. Sinüzit ya da migren enseye vurmaz.

Tansiyon olabilir bence de...Benim de tansiyonum yükselince başağrısıyla beraber ensemden çekilir gibi ağrı oluyor.

Kolesterol ile alakası yok, tansiyon olabilir belki. Ama duştan sonra ağrıyorsa boyun fıtığı olabilir. Sinüzit ya da migren enseye vurmaz.
Kolesterolda da baş ve boyun ağrısı oluyor maalesef.

Ben genellik ile aşırı sıcak su ile buharlı buharlı alıyorum duşu da, ondan olabilir mi gerçekten?
Aşırı sıcak su ilede yıkanmak iyi değil,normal derecede olması gerek suyun,kardeşim hep aşırı sıcak suda yıkanır ama aşırı sıcak su birgün banyoda dan dışarı kendini zor attı bayılma noktasına gelmiş ama yine aynı sıcak suda yıkanıyor değiştirmedi maalesef.

Kolesterolda da baş ve boyun ağrısı oluyor maalesef.
Sülalenin bütün bireylerinin kolesterolü tavan. Eşiminki 500 üstünde. Başım ağrıyor dediğini duymadım yıllardır. İlk defa sizden duydum kolesterolde baş ağrıdığını. Açıklaması, sebebi nedir acaba bir bilginiz var mı?

Ben genellik ile aşırı sıcak su ile buharlı buharlı alıyorum duşu da, ondan olabilir mi gerçekten?
Sıcak suyla yıkanmayın, hem kan dolaşımınıza, hem cildinize hem saçlarınıza zararlı. Hem de yıllar sonra pörsümüş bir vücudunuz olur :KK66: tansiyonunuz yükseliyordur muhtemelen.

Sülalenin bütün bireylerinin kolesterolü tavan. Eşiminki 500 üstünde. Başım ağrıyor dediğini duymadım yıllardır. İlk defa sizden duydum kolesterolde baş ağrıdığını. Açıklaması, sebebi nedir acaba bir bilginiz var mı?
Annemde de var canım ama şuan düzene girdi baş ve boyun ağrısı yapıyordu doktoru kolesterolün yapabileceğini söyledi,yani doktor söyledi .Tansiyon problemi yok,sizede geçmiş olsun.

Kan sıcakta daha çok basıncı yükselir buda haliyle halk tabirinde kan beynime çıktı olarak söyleriz ya çok sıcakta banyo yapmak iyi birşey değil malesef bendede olabiliyor çok sıcak suyla yıkanırsam

X