Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolesterol sorunuda olabilir eğer ense kısmı ağrıyor ise.Sinüzit desem değil, migren mi bilmiyorum ama her duştan sonra baş ve boyun ağrısı çekiyorum. Saçlarım çok uzun ve zor kuruyor. Ondan olabilir mi acaba? Yardımcı olur iseniz sevinirim:/
Kolesterol ile alakası yok, tansiyon olabilir belki. Ama duştan sonra ağrıyorsa boyun fıtığı olabilir. Sinüzit ya da migren enseye vurmaz.Sinüzit desem değil, migren mi bilmiyorum ama her duştan sonra baş ve boyun ağrısı çekiyorum. Saçlarım çok uzun ve zor kuruyor. Ondan olabilir mi acaba? Yardımcı olur iseniz sevinirim:/
Tansiyon olabilir çok sıcak suda yıkanmayın tansiyonunuzu kontrol edin
Kolesterolda da baş ve boyun ağrısı oluyor maalesef.Kolesterol ile alakası yok, tansiyon olabilir belki. Ama duştan sonra ağrıyorsa boyun fıtığı olabilir. Sinüzit ya da migren enseye vurmaz.
Aşırı sıcak su ilede yıkanmak iyi değil,normal derecede olması gerek suyun,kardeşim hep aşırı sıcak suda yıkanır ama aşırı sıcak su birgün banyoda dan dışarı kendini zor attı bayılma noktasına gelmiş ama yine aynı sıcak suda yıkanıyor değiştirmedi maalesef.Ben genellik ile aşırı sıcak su ile buharlı buharlı alıyorum duşu da, ondan olabilir mi gerçekten?
Sülalenin bütün bireylerinin kolesterolü tavan. Eşiminki 500 üstünde. Başım ağrıyor dediğini duymadım yıllardır. İlk defa sizden duydum kolesterolde baş ağrıdığını. Açıklaması, sebebi nedir acaba bir bilginiz var mı?Kolesterolda da baş ve boyun ağrısı oluyor maalesef.
Sıcak suyla yıkanmayın, hem kan dolaşımınıza, hem cildinize hem saçlarınıza zararlı. Hem de yıllar sonra pörsümüş bir vücudunuz olur tansiyonunuz yükseliyordur muhtemelen.Ben genellik ile aşırı sıcak su ile buharlı buharlı alıyorum duşu da, ondan olabilir mi gerçekten?
Annemde de var canım ama şuan düzene girdi baş ve boyun ağrısı yapıyordu doktoru kolesterolün yapabileceğini söyledi,yani doktor söyledi .Tansiyon problemi yok,sizede geçmiş olsun.Sülalenin bütün bireylerinin kolesterolü tavan. Eşiminki 500 üstünde. Başım ağrıyor dediğini duymadım yıllardır. İlk defa sizden duydum kolesterolde baş ağrıdığını. Açıklaması, sebebi nedir acaba bir bilginiz var mı?
Kan sıcakta daha çok basıncı yükselir buda haliyle halk tabirinde kan beynime çıktı olarak söyleriz ya çok sıcakta banyo yapmak iyi birşey değil malesef bendede olabiliyor çok sıcak suyla yıkanırsamBen genellik ile aşırı sıcak su ile buharlı buharlı alıyorum duşu da, ondan olabilir mi gerçekten?