Baş ve Vücut Gelişim Uyuşmazlıgı

_NarCicegi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
7.819
1.534
248
nasıl anlatacagımı yada soracagımı bilemedim arkadaşlar 36.haftama girdim geçen hafta hastanede bebegimin baş gelişiminin vücut gelişiminden önde gittigini ögrendim bu durumun genetik olma olasılıgı yüksek ama ben çok üzülüyorum bana yardım edermisiniz:43::43:

nasıl anlatacagımı yada soracagımı bilemedim arkadaşlar 36.haftama girdim geçen hafta hastanede bebegimin baş gelişiminin vücut gelişiminden önde gittigini ögrendim bu durumun genetik olma olasılıgı yüksek ama ben çok üzülüyorum bana yardım edermisiniz:43::43:

cnm benim de bebişimn başı önde gidiyor. hatta doktorumuz koca kafa die dalga geçio bebişimizle:) ama bu normal bi durummuş, doğum kanalına girdiğinde küçülebiliomuş bazılarının başları. ben 37.haftamı bitirmek üzereyim ve doğumum sezeryan olucak .yani doktorun sana anormal bi durum olsa söyler bence. öyle bişey dedi mi?

Korkulacak bir şey yok..İnsan gelişimi baştan-ayağa doğru olduğu için baş bebeklerde daha büyük olacaktır

Doğa kanun'u böyle...

merak etme korkmanı gerektirecek bişey yok doktor bana başının ilerden kol ve bacaklarının geriden gittiğini söylediğinde çıldıracak gibi olmuştum. hatta benim doktorum biraz daha ileri gidip hafif vertiküli (başta omurilik sıvısının toplanması) olduğunu söyledi kendimi çok kötü hissetmiştim.başka bir doktora gittim o da ewt fark var ama herkes aynı özelliklere sahip değildir demişti bayağı rahatlamıştım ama bebeğim doğana kadar ne yediğimden zevk aldım ne de hamileliğimin tadını çıkaramamıştım bebeğim doğduğunda hemen baktım başı çok mu büyük die ama vücüduna hiç bir ortantısızlığı yok bacak boyuda bir çok bebekten uzun... yani kendini boşuna üzme tadını çıkarmaya bak...

anormal bişey demedi en fazla normal dogum yapamazsan sezeryan olur dedi, çok teşekkür ederim arkadaşlar içim rahatladı yarın özelde randevum var orda yeniden konuşurum dr la

Back
X