Basa bela gurur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kabaktatlisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
54
38
3
28
Kızlar merhaba,
Güzel giden bi ilişki var. Ama iliskimizin bi problemi var ki o da benim. Asiri dikbasliyim her seye alinganlik ediyorum. Erkek arkadasimi cok uzuyorum ama bu bi anda yukselen sinirime hakim olamiyorum. Resmen kaos sevici bi huyum var. Mesela dun bana sokakta gül satan birinden gul aldi ben de sinirlendim dedim ki istemedigimi soyledim yine de adama hayir diyemedin ve bunu bana aldin diye. (Bi kere daha yasamisrik bunu yine almisti istemedigimi, parasini buna harcamamasi gerektiginu soylemistim).. Sonra sinirim artti dedim ben gidiyorum falan. Yani o anin siniri ile dedim ben gidiyorum eve donuyorum ki tatil yerindeyiz... geri de donemedim pis gururumdan. Gitmedi o dedi gel suraya konusalim. Boyle cok sorun cikariyorum her halta sinirleniyorum. Sanki kavga etmesem kurtlaniyo gibiyim... Bu sinir, gereksiz gurur nasıl kontrol edile? Aynı sorunu yaşayan var mı? Sevgilimi çok da seviyorum.. ama kaprisliyim herkese karşı..
Çok teşekkürler şimdiden..

Kavga sebebinizi anlayabilsem yorum yapacam da çözemedim,maalesef.
Ah aynı şeyi ben de söylüyorum kendime. O an basit bi şey gözümde büyüyor.. ben Daha önce dışarıda satıcılardan çiçek almasını istemediğimi, parasini oyle harcamamasini soyledim. Dun yine alinca niyeyse yukseldim.. sonra pisman oldum. Cocuk da aldigina pisman oldu..

Muhtemelen erkek arkadaşın seni şımartıyor canım. Nerden mi biliyorum kendimden 👌 ben evliyim ama. Bunun caresi nedir bilmem. Bulursan bana da söyle 😁
Bir de tahammülsüzlük,cok fazla sey yaşayıp biriktirmis insanlarda oluyor. Sendeki tahammülsüzlük neden peki

Bence sizin psikolojiniz bozuk bir insanin gül aldı diye sinirlenip kavga çıkarttığını ilk defa sizde duydum. Başkası sevinir mutlu olur teşekkür eder öperdi

Ah aynı şeyi ben de söylüyorum kendime. O an basit bi şey gözümde büyüyor.. ben Daha önce dışarıda satıcılardan çiçek almasını istemediğimi, parasini oyle harcamamasini soyledim. Dun yine alinca niyeyse yukseldim.. sonra pisman oldum. Cocuk da aldigina pisman oldu..
Yani sen bilirsin de hiç kimse böyle huzur kaçırıcı insan istemez.

Bence sizin psikolojiniz bozuk bir insanin gül aldı diye sinirlenip kavga çıkarttığını ilk defa sizde duydum. Başkası sevinir mutlu olur teşekkür eder öperdi
Bence tanımadığı etmediği yardım isteyen bi insana bunu yazan insanın hayata karşı öfkesi vardır.Umarim size alan olur da siz sarılır öpersiniz fakat bu dille hiç sanmıyorum. :)

Bence tanımadığı etmediği yardım isteyen bi insana bunu yazan insanın hayata karşı öfkesi vardır.Umarim size alan olur da siz sarılır öpersiniz fakat bu dille hiç sanmıyorum. :)
Buranın geleneğidir bu canım,bilirsin belki,tanımadığı insan hakkında bilgisi olmayıp fikri olanlar ve onlarin saldirgan davranışları 😁

Merak etme evli mutlu ve çocuklu biri olarak çok çiçek alıyorum teşekkür de ediyorum eşime:) darısı başınıza diyeceğim ama bu kafa yapısıyla işiniz zor

Muhtemelen erkek arkadaşın seni şımartıyor canım. Nerden mi biliyorum kendimden 👌 ben evliyim ama. Bunun caresi nedir bilmem. Bulursan bana da söyle 😁
Bir de tahammülsüzlük,cok fazla sey yaşayıp biriktirmis insanlarda oluyor. Sendeki tahammülsüzlük neden peki
Ben de bunu dusunuyorum artik.. simarttigi icin en ufak şeyde trip yapıp ilgi göstermesini bekliyorum sanirim ..

Şimdi farkında olmasan yaptığın şeyin, olayı anlattığında ama olmamış yaptığın falan denir.

Her şeyin farkındasın, geriye yapmamak kalıyor.
Yapma.

Yapmaman konusunda yakında sevgilinin daha fazla katlanmayacak ve büyük ihtimalle ayrilacaginizdan daha büyük bir motivasyon olacağını sanmıyorum.

Kimse kimseyi böyle çekmez. Çekmemeli.

Para onun keyif onun alırsada alır yani bunda sinirlenecek nevar? Bence senin kaybetme duygun yok. Sanıyorsun ki napsamda yanımdan ayrılmaz ama birgün canına tak ederse üzülen sen olursun. Tavsiyem sinirlendiğin an düşün neden sinirleniyorum,değermi,5dakika sonra neler olacak diye ve kendini frenle. Daha sevgililik aşamasında böyle yaparsan evlilikte ne olur sence? Sakince ilişkini yaşamaya çalış.

Merak etme evli mutlu ve çocuklu biri olarak çok çiçek alıyorum teşekkür de ediyorum eşime:) darısı başınıza diyeceğim ama bu kafa yapısıyla işiniz zor
Ben evli mutlu çocuklu olsam sanirim evimde bana cicek alan kocamla mutlu vakit gecirir cocugumla ilgilenirdim sizin gibi insanlara hajaret etmek icin buraya girecegime :halay: o yüzden pek inanamadım haha ama umarım doğrudur, iyi gunlerr:KK200::KK200:

Kendinizin farkindasiniz kaos sevici bi yanim var demissiniz bir seylerin farkinda olmak bunu duzeltebileceginiz kendinize -isterseniz- soz gecirebileceginiz anlamina gelir bu o an sinirinize hakim olup susmayi deneyebilirsiniz olmadi ofke kontrolunu internetten aratirin ne yapabilirim die hic olmadi terapi alabilirsiniz emin olun bu durum karsidakini de cok uzuyor. Yani demek istedigim bir seylerin farkindaysaniz duzeltmek sizin elinizde baktiniz olmuyor isin ehline danışın. sevdiginizi kaybetmek istemiyorsanız haksiz oldugunuz yerde gurur yapmayi birakin. Gercekten bu durum sizi de uzuyorsa işe bu durumu değiştirmeye calismakla baslayabilirsiniz sevgiler..

Para onun keyif onun alırsada alır yani bunda sinirlenecek nevar? Bence senin kaybetme duygun yok. Sanıyorsun ki napsamda yanımdan ayrılmaz ama birgün canına tak ederse üzülen sen olursun. Tavsiyem sinirlendiğin an düşün neden sinirleniyorum,değermi,5dakika sonra neler olacak diye ve kendini frenle. Daha sevgililik aşamasında böyle yaparsan evlilikte ne olur sence? Sakince ilişkini yaşamaya çalış.
Teşekkür ederim haklisiniz artik bahane aramamam lazım. Öğrenicem mecbur sinirimi bastirmayi

Ben evli mutlu çocuklu olsam sanirim evimde bana cicek alan kocamla mutlu vakit gecirir cocugumla ilgilenirdim sizin gibi insanlara hajaret etmek icin buraya girecegime :halay: o yüzden pek inanamadım haha ama umarım doğrudur, iyi gunlerr:KK200::KK200:
Cahil insan ile muhattap olmam fikrimi söyler geçerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X