Basa bela gurur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kişi kendini bilmek gibi irfan olmaz kardeşim :)
yani kendi kendinin farkındasın bu da çok güzel bir özellik
ama sevgiline böyle davranmaya devam edersen yalnız kalabilirsin

Kızlar merhaba,
Güzel giden bi ilişki var. Ama iliskimizin bi problemi var ki o da benim. Asiri dikbasliyim her seye alinganlik ediyorum. Erkek arkadasimi cok uzuyorum ama bu bi anda yukselen sinirime hakim olamiyorum. Resmen kaos sevici bi huyum var. Mesela dun bana sokakta gül satan birinden gul aldi ben de sinirlendim dedim ki istemedigimi soyledim yine de adama hayir diyemedin ve bunu bana aldin diye. (Bi kere daha yasamisrik bunu yine almisti istemedigimi, parasini buna harcamamasi gerektiginu soylemistim).. Bide acikcasi satan adama yuz kere istemiyoruz dedim lafimi geciremedim. Erkek arkadasim da bi sey demedi.Sonra sinirim artti dedim ben gidiyorum falan. Yani o anin siniri ile dedim ben gidiyorum eve donuyorum ki tatil yerindeyiz... geri de donemedim pis gururumdan. Gitmedi o dedi gel suraya konusalim. Boyle cok sorun cikariyorum her halta sinirleniyorum. Sanki kavga etmesem kurtlaniyo gibiyim... Bu sinir, gereksiz gurur nasıl kontrol edile? Aynı sorunu yaşayan var mı? Sevgilimi çok da seviyorum.. ama kaprisliyim herkese karşı..
Çok teşekkürler şimdiden..
Edit: Yani bahsettiğim şey o kadar kaprisleyim ki çocuğun bana iyi niyetle çiçek alıyor onu bile burnundan getirdim.. Bu kapris, trip huyunun üstesinden gelebilen var mı?

Sevgi, merhamet, empati gibi olumlu duygularla öfke, kin, nefret gibi olumsuz duygular vücuttan atılamaz. Aksi halde ortada “insan” kalmaz. Her iki kanattaki hisleri yönetebilmektir insan olmak.
-Yaşar Kuru-

bu yazıyı okuyunca , sizin konunuz aklıma geldi. paylaşmak istedim .

Bence sizin psikolojiniz bozuk bir insanin gül aldı diye sinirlenip kavga çıkarttığını ilk defa sizde duydum. Başkası sevinir mutlu olur teşekkür eder öperdi

orda sinirlenme sebebini yazmış ama
ben gül satan kişiye istemiyorum dedikçe ısrar etti ve sevgilim aldı.

ben buna enaniyet derim. yani sözüm geçecek ne dediysem olacak. bu hayat boyu acı verir insanà.

Kızlar merhaba,
Güzel giden bi ilişki var. Ama iliskimizin bi problemi var ki o da benim. Asiri dikbasliyim her seye alinganlik ediyorum. Erkek arkadasimi cok uzuyorum ama bu bi anda yukselen sinirime hakim olamiyorum. Resmen kaos sevici bi huyum var. Mesela dun bana sokakta gül satan birinden gul aldi ben de sinirlendim dedim ki istemedigimi soyledim yine de adama hayir diyemedin ve bunu bana aldin diye. (Bi kere daha yasamisrik bunu yine almisti istemedigimi, parasini buna harcamamasi gerektiginu soylemistim).. Bide acikcasi satan adama yuz kere istemiyoruz dedim lafimi geciremedim. Erkek arkadasim da bi sey demedi.Sonra sinirim artti dedim ben gidiyorum falan. Yani o anin siniri ile dedim ben gidiyorum eve donuyorum ki tatil yerindeyiz... geri de donemedim pis gururumdan. Gitmedi o dedi gel suraya konusalim. Boyle cok sorun cikariyorum her halta sinirleniyorum. Sanki kavga etmesem kurtlaniyo gibiyim... Bu sinir, gereksiz gurur nasıl kontrol edile? Aynı sorunu yaşayan var mı? Sevgilimi çok da seviyorum.. ama kaprisliyim herkese karşı..
Çok teşekkürler şimdiden..
Edit: Yani bahsettiğim şey o kadar kaprisleyim ki çocuğun bana iyi niyetle çiçek alıyor onu bile burnundan getirdim.. Bu kapris, trip huyunun üstesinden gelebilen var mı?
Ben olsam çekmem sizi,huyunuz buysa nasıl değişirsiniz bilemiyorum

Çiçek almasa kapris yaparsınız çiçek alsa kapris yaparsınız :) konu başlığıyla alakası yok gurur ne alaka anlamadım.

belki bakış açını değiştirmelisin.
çiçekçiye hayır dedim anlamadı diyorsun ya çiçekçinin işi o satacak para kazanacak ki ne kadar ısrarcı olduklarını hepimiz biliyoruz. sevgilin alayım da kurtulayım demiş olabilir. hemen her şeye böyle parlamadan önce ne bileyim içinden 10 kadar say falan kendini kontrol etmeyi dene. madem ki kendinin farkındasın o zaman bu konuda kendini eğitmeye çalışmalısın.
mesela burada bile verdiğin tepkiler çok abartılı. yorumu beğenmedin mi oku geç. kendin yazmışsın tanımadığın insan diye e sende onu tanımıyorsun çok mu önemli yani yazdığı. kendini savunman tepki göstermen şart değil. bak dün burada bana inşallah çocuklarını babasız büyütürsün diye beddua edildi senin gösterdiğin tepkiyi göstermedim. banane herkes kendi kalitesiyle yazıyor sonuçta.
sadece sevgilin için değil diğer ilişkilerin içinde önce bir düşün ben bu tepkiyi vermezsem ne olur ölür müyüm? bir yerim mi eksilir?

belki bakış açını değiştirmelisin.
çiçekçiye hayır dedim anlamadı diyorsun ya çiçekçinin işi o satacak para kazanacak ki ne kadar ısrarcı olduklarını hepimiz biliyoruz. sevgilin alayım da kurtulayım demiş olabilir. hemen her şeye böyle parlamadan önce ne bileyim içinden 10 kadar say falan kendini kontrol etmeyi dene. madem ki kendinin farkındasın o zaman bu konuda kendini eğitmeye çalışmalısın.
mesela burada bile verdiğin tepkiler çok abartılı. yorumu beğenmedin mi oku geç. kendin yazmışsın tanımadığın insan diye e sende onu tanımıyorsun çok mu önemli yani yazdığı. kendini savunman tepki göstermen şart değil. bak dün burada bana inşallah çocuklarını babasız büyütürsün diye beddua edildi senin gösterdiğin tepkiyi göstermedim. banane herkes kendi kalitesiyle yazıyor sonuçta.
sadece sevgilin için değil diğer ilişkilerin içinde önce bir düşün ben bu tepkiyi vermezsem ne olur ölür müyüm? bir yerim mi eksilir?
Yuh ya gercekten bunu diyen oldu mu ?

Sizin karakterinizdeki kişilerle ömür geçmez maalesef ne arkadaş ne sevgili olarak.Sevgilinizde kendine eziyet etmeyi seven bir! değilse ilişkinizin sonu yaklaşıyor demektir.😊
Iliskimde bi problem yok aslında beni çok seviyor ben de onu çok seviyorum. Ben sadece bir iki tips alırım diye gelmiştim ( o da trip konusunda) ama buradaki bazı yorumlara bakıp bunlara mı fikir sormuşum diye gülüp geçtim:) teşekkürler yine de

Ah aynı şeyi ben de söylüyorum kendime. O an basit bi şey gözümde büyüyor.. ben Daha önce dışarıda satıcılardan çiçek almasını istemediğimi, parasini oyle harcamamasini soyledim. Dun yine alinca niyeyse yukseldim.. sonra pisman oldum. Cocuk da aldigina pisman oldu..
Bence çocuk size karşılık vermeyince abartmışsınız çocuğun bir hatasını görmedim ben . Sadece konu bu ise bulmuşta bunuyor gibisiniz

Iliskimde bi problem yok aslında beni çok seviyor ben de onu çok seviyorum. Ben sadece bir iki tips alırım diye gelmiştim ( o da trip konusunda) ama buradaki bazı yorumlara bakıp bunlara mı fikir sormuşum diye gülüp geçtim:) teşekkürler yine de
Muhtemelen ban yer bir daha soru sormazsınız . Sizin içinde iyi olur. Hakaret etmeye devam

Bende tripli bir insanım maalesef ama sadece sevgililerime, neden böyle bilmiyorum, azaltmak için maximum çaba harcıyorum. Garip bir şekilde benim bu saçmalıklarımı çekebilecek insanlar çıkıyor karşıma ama ilişki bitince sen nasıl bir manyaksın nasıl dedin bunu çocuğa diye kendimi acayip eleştiriyorum. Mesela bir keresinde 5 gün şehir dışına çıkmıştım, çocuğa ben senden uzakta olunca soğuyorum dedim, koşa koşa geldi zavallım :KK70:Sonradan bakınca ne kadar absürt bir insan olduğumu görebiliyorum ama en azından, bir dahakine yapmamaya çalışıyorum.

Siz kaprisden ayrı kibirlisiniz ama yorumları aşırı kibirle cevaplamışsınız. İkisi bir arada hiç çekilmez, çok seviyor dediğiniz sevgilinize bir gün tak eder vazgeçer sizden Allah korusun, burada çok konu mevcut böyle.

Son düzenleme:
İçerik silinmiş 🧐

Karşınızdaki insanın sabrının da bir sınırı olduğunu düşünüp kendinizi törpüleyebilirsiniz belki. 😑

Sevgilin simdi yeni oldugu icin ilişkiniz, her seyine katlaniyor. ilerde duzene girer sana bi hööt der torpulenir duygularin. Fazla simartmis. Sen de sonuna kadar bunu kullaniyorsun. Hepsi bu.

Baslik da gurur yerine kapris yazmaliydi. Sevgilin cicek aldi sen istemedin bunun neresi gurur :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X