• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başa Bela Pislik herif

ayran

CcC Ülkücüler CcC
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
2.734
904
198
35
Babamdan bahsediyorum;
Adi şizofren pislik!
Annemin evinde annemin parasıyla
Geçinip annemin hayatını mahvetti!
Bugün eşimin yanında anneme el kaldırdı boğazını sıktı
Eşimde bende anneme siper olduk!
Alış verişe gittik geldik kavga çıkardı!
Annemin aldığı eşyaları ben aldım diyor
Hergün sudan sebeplerle anneme küfür ediyor ana avrat
Bıktım bu adamdan öldüresim var gebersede kurtulsak!

aynı sorunları defalarca yaşamış insanım.
zor..
ama yaş ilerledikçe düzeliyorlar eskisine oranla.
biz de böyle sınanıyoruz heralde :97:

Babam 51 yaşında ve hiç düzelmedi
Hep eziyet etti bizlere. Sınav olduğunu biliyorum ama ben böyle giderse Baba katili olacam.insallah eceli benden olmaz ondan nefret ediyorum!

bende babamı pek haz etmem eskiden daha kötüydü yaşlandıkça duruluyorlar :ssz: çekilir adam değildir ama öyle boğazına saldırmak falan artık mümkün değil :47:

bende babamı pek haz etmem eskiden daha kötüydü yaşlandıkça duruluyorlar :ssz: çekilir adam değildir ama öyle boğazına saldırmak falan artık mümkün değil :47:
Benim babam düzelmez. Sapık adamın teki herkesin karısına kızına yan gözle bakan adam abdest alıp namaz kılmayı bilmez ağızlı küfürlü boş konuşan adi bi adam!

Ben de babasından nefret edengillerdenim
Sinir hastası bir manyak
El falan kaldıramaz anneme yemez bir tarafı ama
Çektirdikleri gına getirdi hepimize
Yazık, annem ve kardeşim hala onla yaşıyor
Annen boşanmaz mı

Babam 51 yaşında ve hiç düzelmedi
Hep eziyet etti bizlere. Sınav olduğunu biliyorum ama ben böyle giderse Baba katili olacam.insallah eceli benden olmaz ondan nefret ediyorum!

benimki de 50 yaşında ama eskiden daha sinirliydi
onu biraz da biz düzelttik aslnda. gerci cok düzelmiş değil ama eskiye göre iyi.
ne zaman huzursuzluk cıkarsa biz ondan cok sinirlendik kızdık
öyle öyle derken işte suan idare eder:31:

Ben de babasından nefret edengillerdenim
Sinir hastası bir manyak
El falan kaldıramaz anneme yemez bir tarafı ama
Çektirdikleri gına getirdi hepimize
Yazık, annem ve kardeşim hala onla yaşıyor
Annen boşanmaz mı
Boşanmak istiyor ama cesaret yok.babama muhtaç değil evi parası var.babam öldürmekle tehdit ediyor

Boşanmak istiyor ama cesaret yok.babama muhtaç değil evi parası var.babam öldürmekle tehdit ediyor

Yok ya dağ başı mı burası
Ne sanıyor kendini :20:
Belki kötü bir fikir ama ben olsam bu tehditlerini kanıt olarak sunarım
Annene de cesaret verebilirsin sen konuşarak
Sonra çeksin cezasını :47:

Son düzenleme:

benimki de 50 yaşında ama eskiden daha sinirliydi
onu biraz da biz düzelttik aslnda. gerci cok düzelmiş değil ama eskiye göre iyi.
ne zaman huzursuzluk cıkarsa biz ondan cok sinirlendik kızdık
öyle öyle derken işte suan idare eder:31:
idare etmek istemiyorum artık. Sürekli evden kovuyor gerci başımda kocam var anneme üzülüyorum..

Yok ya dağ başı mı burası
Ne sanıyor kendini :20:
Belki kötü bir fikir ama ben olsam bu tehditlerini kanıt olarak sunarım
Annene de cesaret verebilirsin sen konuşarak
Sonra çeksin cezasını :47:
Eşimde bende dedik boşan vur g..tane tekmeyi arkasında biz varız seni yanlız bırakmayız diye ama korkuyor

idare etmek istemiyorum artık. Sürekli evden kovuyor gerci başımda kocam var anneme üzülüyorum..
zaten arada anne olmasa..

bence tehditleri korkusundan.
evi bile annen gecindiriyorsa tabi bosanmak istemez.

böyleleri delirtir insanı işte hem iyi gecinmiyor hem bosanmıyor

zaten arada anne olmasa..

bence tehditleri korkusundan.
evi bile annen gecindiriyorsa tabi bosanmak istemez.

böyleleri delirtir insanı işte hem iyi gecinmiyor hem bosanmıyor
Annemi aldattı kaç defa 1.50 boyu var türlü türlü huyu var
Buldu Annem gibi sarı kullanıyor

Ablam hamileyken beddua etti ablana
Masada kalsın doğuramasın
Gebersinler diye onları da unutamıyorum
Utanmadan çocuğu seviyor
Birde dedecim diye!

Son düzenleme:
Babamdan bahsediyorum;
Adi şizofren pislik!
Annemin evinde annemin parasıyla
Geçinip annemin hayatını mahvetti!
Bugün eşimin yanında anneme el kaldırdı boğazını sıktı
Eşimde bende anneme siper olduk!
Alış verişe gittik geldik kavga çıkardı!
Annemin aldığı eşyaları ben aldım diyor
Hergün sudan sebeplerle anneme küfür ediyor ana avrat
Bıktım bu adamdan öldüresim var gebersede kurtulsak!

Neden boşanmıyor diyecektim alttaki mesajını gördüm.

Tehdit etmek, hele ki öldürmekle tehdit etmek suçtur..Savcılığa ceza davası için suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Daha sonra aile mahkemesine de başvurup koruma kararı çıkarabilirsiniz.

Annenizi bu konuda ikna edin, böyle nereye kadar sürdürecek ki hayatını?

Tehdit etmek, hele ki öldürmekle tehdit etmek suçtur..Savcılığa ceza davası için suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Erkek kardeşim in okulunu bitirmesini bekliyor sanırım. Üniversitesi bitsin zaman işler değişecek!
Erkek kardeşimden korkuyor. Dilerim allahtan babam yaptığı bütün pislikleri'nin cezasını çeksin
Geberir inşallah

Son düzenleme:
Belli ki boşanma konusu pek açılmıyor. Böyle bir şeye kimse hazır değil. Kardeşinin okulu bahane ediliyor falan. Etraftan da çekiniyodur annen. Hiçbir şey yapamaz öyle konuşan adamlar merak etme. Korkar. Annen çok pasif kalmış anladığım kadarıyla kovucak evden kalsın sokakta görsün gününü. Adama bak ya. İyi ezmiş kadıncağızı. Ne boşancak uğraşmaya bile değmez adamı gönder gitsin. Çok ciddiyim kovun adamı evden. Kapatın evi. Anneni de yanına al bir süreliğine.

Annene sun teklifini yok kabul etmiyor mu? O zaman babanı evine almayacaksın. Görüşmeyeceksin, anne sen istediğini yap ben görüşmüyorum diyeceksin.

Benim babam da bipolar. ( ben de öyleyim. genetik malesef. ) Çok çektirir anneme. Çekmek istiyosan al uğraş. Ben yokum dedim çekildim yanlarından. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz artık. annem öyle istedi. Ben daha fazla ezilmiyim diye aldı babamı götürdü. kıyamadı bırakmaya hasta diye.

Sen yine de beddua etme derdine, rabbine havale et. zamanında bizimde çok sorunlarımız oldu çok beddua ettim babama şimdi pişmanım açıkcası. çünkü çok hasta doktorlar kansere çevirebilir diyor. insanlar hata yapıyor gerçeği göremiyor evet, rabbimiz görüyor herşeyi. o bile kulunu affederken bizler gaflete düşüyoruz. sen gereken yere havale et yeter. şuan sinirinden ona acıma duygunun asla olmayacağını düşünüyorsun. sen onun yaptığını yapma, canı verende o alanda...

genede oyle bir herif gidip oldurebilir karisini :(. Her gun duymuyormuyuz boyle bir haber.

Belli ki boşanma konusu pek açılmıyor. Böyle bir şeye kimse hazır değil. Kardeşinin okulu bahane ediliyor falan. Etraftan da çekiniyodur annen. Hiçbir şey yapamaz öyle konuşan adamlar merak etme. Korkar. Annen çok pasif kalmış anladığım kadarıyla kovucak evden kalsın sokakta görsün gününü. Adama bak ya. İyi ezmiş kadıncağızı. Ne boşancak uğraşmaya bile değmez adamı gönder gitsin. Çok ciddiyim kovun adamı evden. Kapatın evi. Anneni de yanına al bir süreliğine.

Annene sun teklifini yok kabul etmiyor mu? O zaman babanı evine almayacaksın. Görüşmeyeceksin, anne sen istediğini yap ben görüşmüyorum diyeceksin.

Benim babam da bipolar. ( ben de öyleyim. genetik malesef. ) Çok çektirir anneme. Çekmek istiyosan al uğraş. Ben yokum dedim çekildim yanlarından. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz artık. annem öyle istedi. Ben daha fazla ezilmiyim diye aldı babamı götürdü. kıyamadı bırakmaya hasta diye.
Doğru dedin.ben bakarken kaç defa koydum evden gitmiyor yüzsüz çok ona hakaret ettim onca şey dedimama hiççç fayda etmedi sanki adama havadan sudan konusuyorsun. Ar damarı kalmamış.
Bu saat ten sonra benimle işi olamaz evimede gelemez suratına karşıda dedim benim kapılmadan içeri adım atamazsın yağmurlu havada su yok sana elden ayaktan düşünce beni sakın arama diyene ekledim.
O pislik herifde facebook una yazmış benim böyle bu kızım yok evlatlıktan reddettim diye
Haram zıkkımda etmiş.evlatlık hakkı da var onu bilmiyor ama. 5 para etmez bi insan!

Back
X