• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başa Bela Pislik herif

genede oyle bir herif gidip oldurebilir karisini :(. Her gun duymuyormuyuz boyle bir haber.

Onda öyle bi yürek yok yürek olsaydı beni öldürürdü. Ben ona bi terimle gülüyorum.
Evde tüfeği var ama yüreği yok. Ben allahtan korkmasam hiç düşünmeden onun canını alırım.allah korkusu elimi ayağımı kesiyor

Cok üzüldum Annenin adina , Bosansin baban tehtit
felan ediyosa , bunlarida delil olarak savciliga verin sikayet edin..
zaten annenin kendi eviymis ona muhtacta degil..
kurtulsun biran önce babandan.

cana kasdetme candan olursun derler.
o yüzden ölmesini dileme.
Allah doğru yolu buldursun diye dua etmek gerekiyor.

beddua inan işe yaramıyor. çünkü başına bir şey gelse yine mecburen bakacak sizsiniz.
Allaha havale etmek en iyisi.

Sen yine de beddua etme derdine, rabbine havale et. zamanında bizimde çok sorunlarımız oldu çok beddua ettim babama şimdi pişmanım açıkcası. çünkü çok hasta doktorlar kansere çevirebilir diyor. insanlar hata yapıyor gerçeği göremiyor evet, rabbimiz görüyor herşeyi. o bile kulunu affederken bizler gaflete düşüyoruz. sen gereken yere havale et yeter. şuan sinirinden ona acıma duygunun asla olmayacağını düşünüyorsun. sen onun yaptığını yapma, canı verende o alanda...

Yıllardır allaha havale ettik en sonunda kendine beddua ettirdi. Allahım çok büyük ama benim elime düşürmesin onu ayakta ölsün bankadan muhtaç olmasın. Benim zavallı sanma neler çektirdi yıllarını harcadı onun hesabını kim verecek?

Ölüm tehditi mi ediyor..
Of of..
Anneciğinize üzüldüm..
Polis falan, işe yaramaz dimi canım?

cana kasdetme candan olursun derler.
o yüzden ölmesini dileme.
Allah doğru yolu buldursun diye dua etmek gerekiyor.

beddua inan işe yaramıyor. çünkü başına bir şey gelse yine mecburen bakacak sizsiniz.
Allaha havale etmek en iyisi.
Annem 25 yıldır bu adamın dayağını küfürünü azarını çekiyor
Kardeşlerimde çekti çekiyolarda bişi yapamayıncada acizliğimden beddua ediyorum.
Anneme boğan diyorum boşanmıyor, ben küsüyorum barışcan diye beni üzüyor barışıyoruum evinden kovuyor küfür ediyor? Ben ne yapayım şimdi akıl verin?

tv de izledim
kalp ameliyatı olan bir adamın huyu değişmiş, sürekli huzursuzluk çıkarmaya başlamış
karısı evi terk edip gelinine gitmiş
adam da gelininin evinin önünde pusu kurup gelinini vurmuş
yaşadığınız çok zor ama bazı insanlar bunları bilerek yapmıyor
çoğunda psikolojik hastalıklar olduğu için yapıyorlar
çok dua ve iyi psikolojik tedavi şart

Cok üzüldum Annenin adina , Bosansin baban tehtit
felan ediyosa , bunlarida delil olarak savciliga verin sikayet edin..
zaten annenin kendi eviymis ona muhtacta degil..
kurtulsun biran önce babandan.
İnsallah canımmmmm borsanır ama cesareti yok

Annem 25 yıldır bu adamın dayağını küfürünü azarını çekiyor
Kardeşlerimde çekti çekiyolarda bişi yapamayıncada acizliğimden beddua ediyorum.
Anneme boğan diyorum boşanmıyor, ben küsüyorum barışcan diye beni üzüyor barışıyoruum evinden kovuyor küfür ediyor? Ben ne yapayım şimdi akıl verin?

seni net anlayan biri olarak yazıyorum. beddua etme.
ben yoruldum zamanında ona anlatmaya calısmaktan kızmaktan
en sonunda kendi haline bıraktık.. gercekten yanlısı doğruyu ayırt etse yapmaz ama onların kafa eski çalışıyor. sen kendini öldürsen anlamaz cogu.
ileriyi bilemeyiz ne olur ne olmaz o yüzden beddua etme.

Son düzenleme:
Yıllardır allaha havale ettik en sonunda kendine beddua ettirdi. Allahım çok büyük ama benim elime düşürmesin onu ayakta ölsün bankadan muhtaç olmasın. Benim zavallı sanma neler çektirdi yıllarını harcadı onun hesabını kim verecek?

emin ol yine kendisi verecek. burası fani dünya. ben bu dünyada gördüm ama keşke görmeseydim
o zamankinden daha fazla acı çekiyorum.
yer gök dua üstüne, sen ilahi adalete inan..

Boşanmak istiyor ama cesaret yok.babama muhtaç değil evi parası var.babam öldürmekle tehdit ediyor

ah canım benim ya evlendin ama kurtulamadın değilmi o babanın sıkıntısından annen elinde seni çok iyi anlıyorum canım bide kardeşin var çok üzücü allah yardımcınız olsun sakın kendini kaybedip bi delilik yapma canım bu gerçekten çok zor bir imtihan sen bitmişsin kardeşinde sıra oda çakacak bunu bi süre ..biraz alttanmı alsanız diyorum yani huyuna gidin öldürürüm diyorsa napcaksınız canım biraz ödün verin ama yazık annen yaşlıdır o kaldıramıyordur kaç yaşında bilmem ama onu ezdirmeyin yapabileceğiniz başkada bişey yok gibi belasını allahtan bulana kadar ..allah hakından gelsin inşallah

tv de izledim
kalp ameliyatı olan bir adamın huyu değişmiş, sürekli huzursuzluk çıkarmaya başlamış
karısı evi terk edip gelinine gitmiş
adam da gelininin evinin önünde pusu kurup gelinini vurmuş
yaşadığınız çok zor ama bazı insanlar bunları bilerek yapmıyor
çoğunda psikolojik hastalıklar olduğu için yapıyorlar
çok dua ve iyi psikolojik tedavi şart
Çok dua ettim emin ol annemde ama babam düzelmiyor
Biz ona dedik namaz kıl diye ne dua bilir nede namaz. Allaha inanır ama namazla işi olmaz
Aklı fikri karı kızdır.bide para. Namaz kıl öğren dediğimde benim vaktim yok calısıyorum der
İş yerinde kıl diyorum dediği laf şu bizim iş yerinde katılanlar var iş olduğunda namaz kılarlar çalışmamak için. İş hayatı herşeyden önce geliyor. Bide aklı fikri seks....

Son düzenleme:
Çok dua ettim emin ol annemde ama babam düzelmiyor
Biz ona dedik namaz kıl diye ne dua bilir nede namaz. Allaha inanır ama namazla işi olmaz
Aklı fikri karı kızdır.bide para. Namaz kıl öğren dediğimde benim vaktim yok calısıyorum der
İş yerinde kıl diyorum dediği laf şu bizim iş yerinde katılanlar var iş olduğunda namaz kılarlar kapılmamak için. İş hayatı herşeyden önce geliyor. Bide aklı fikri seks....

psikiyatriste götürün o zaman
gelmez demeyin
ne yapın ne edin dr ye götürün ilaç kullansın

ah canım benim ya evlendin ama kurtulamadın değilmi o babanın sıkıntısından annen elinde seni çok iyi anlıyorum canım bide kardeşin var çok üzücü allah yardımcınız olsun sakın kendini kaybedip bi delilik yapma canım bu gerçekten çok zor bir imtihan sen bitmişsin kardeşinde sıra oda çakacak bunu bi süre ..biraz alttanmı alsanız diyorum yani huyuna gidin öldürürüm diyorsa napcaksınız canım biraz ödün verin ama yazık annen yaşlıdır o kaldıramıyordur kaç yaşında bilmem ama onu ezdirmeyin yapabileceğiniz başkada bişey yok gibi belasını allahtan bulana kadar ..allah hakından gelsin inşallah

Allahım onu gittiği yoldan geri döndürsün. Beddua gelmicem artık. Ben 24 yaşındayım. Hep alttan aldık gene aynı

annen namazını kılıyormu pekii cnm illaki namaz kılmasın canım hareketlerini düzeltsin size karşı gene yeter namaz allahla kendi arasında

dedim Baba dr ye gidelim diye
Ama dinlemedi yalvardı benim hiç bişeyim yok ben böyle mutluyum diyorq

hepsi öyle der
siz zorla götüreceksiniz
Allahtan korkmasam başka şeyler yaparım diyorsun
o halde Allah için zorla babanı dr ye götür ve gerekirse ilaçlarını her gün kendi elinle içir
hem sen kurtulursun hem annen ve kardeşin hem de babanın ahireti kurtulur inşallah

annen namazını kılıyormu pekii cnm illaki namaz kılmasın canım hareketlerini düzeltsin size karşı gene yeter namaz allahla kendi arasında

Annem kuran okumayı biliyor kılmaya çalışıyor. Babam bi keresinde annemle kızmış ben eve geldiğimde
Benimle ilgileniceksin istemiyorum demiş. Geçen gün tesettür kıyafeti bakıyorduk. Küfür etti tesettüre
Cebinden para çıkacak diye. Anlamadığım nokta allaha inanır peygambere inanır ama sıra ibadete gelince kaçar. Bişş oluncada din iman kesilir neden böyle acaba

ah.. Atsan atılmaz satsan satılmaz
Allah ıslah etsin
Size de sabır versin
Sen dik başlılık et bence
Senden korkarsa annene zulmetmeyebilir :ssz:

hepsi öyle der
siz zorla götüreceksiniz
Allahtan korkmasam başka şeyler yaparım diyorsun
o halde Allah için zorla babanı dr ye götür ve gerekirse ilaçlarını her gün kendi elinle içir
hem sen kurtulursun hem annen ve kardeşin hem de babanın ahireti kurtulur inşallah
beni evden kovuyor sürekli 1 hafta yanında kaldık gözüne baattık.... O bizi küçük görüyor aşşağılıyor
Cebinden para çıkacak diye aklı çıkıyor ve çok inat. Babama göre bize yapılan herşey fuzuli
O yüzden bidaha annemin evine gitmem o adamı görmem evime sokmam

Back
X