Sivilceli Ciltler başa bela sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sg97

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
10
0
16
27
Merhaba bayanlar bi süredir alnımda pütür pütür olan küçük sivilceler vardı daha sonra onların yanına büyükleri çıkmaya başladı geçiyor gibiydi ama daha çok çoğaldılar doktora gittim isotrexin jel yazdı 4 gün kadar kullandım bi sorun yoktu ama diğer gün yüzüm inanılmaz acımaya başladı sabah kalktığımda uüzüm yanmış gibi pul pul olmuştu ve hala acıyo şu an kızarıklıklar var ve sivilcelerimde duruyo ne yapmalıyım yüzüm çok acıyo yardımcı olur musunuz ??

Pazartesi hemen gitmeyi düşünüyorum zaten şu an yüzüm yanıyor her yer kızarık tahriş oldu

Yumurtalıkların da kist olanların yüzünde sivilce olur bi yumurtaliklarina baktir. Ayrıca o doktora yine git bazı ilaçlar öyle yüzü soyuyor alttan sağlıklı deri cikartiyor

istanbul'da yasiyorsaniz dermatolog eda tiftikci'yi tavsiye ederim gayrettepe f. nightingale hastanesi'nden.

Isotrexin jel başta iyi olsada daha sonra yüzü bu şekilde tahriş ediyor bu yuzden baslangicta araliklarla kullanmak gerekiyor sanirim özellikle fazlaca sürüyorsanız ve cildiniz hassassa malesef bu şekilde bir sonuc olur siz doktorunuza gidin tekrar ve boyle boyle oldu diye anlatin ya araliklarla sür diyecektir ya da ilaci degistirecektir zaten... kac saat beklettin bu arada yuzunde canım? Birde cildiniz hassassa bunu doktorunuza soyleyin umarim birkac gune gecer gecmis olsun :)

Benim yüzümde de sivilceler arttı çaresi yok bunların bence temiz tutmaya çalışıyorum...
Ama bir çaresini bulursan haber et lütfen..

sana ciddi ciddi bir şey öneri d bulıunacgım ilk bizde duyduğumuzda hadi len demiştik ama siteye gir bak yorumları oku anlayacaksın. tamamen doğal ve sadece sabun. benim cok işime yaradı hala ergen gibi sivilce çıkartırım. 16 yaşında ergen yeğenimin yüzü bebek gibi oldu. ablamın yuzu de düzeldi. bize bunu tavsiye edeninde yüzü düzeldi.

http://www.doakozmetik.com/sivilceli-ciltler-icin-bakim-sabunu-pmu53

Benim yüzümde de sivilceler arttı çaresi yok bunların bence temiz tutmaya çalışıyorum...
Ama bir çaresini bulursan haber et lütfen..
Denemediğim ilaç,krem,losyon kalmadı.
gözümü kararttım ve roaccutene kullandım 7 ay artık yanıma bile yaklaşamıyorlar en büyük yan etkisi dudaklarım parçalanmıştı

Benimde regl zamanı ve çekirdek yediğimde hemen çıkıyolar ellemeyince 1-2 haftada kaybolıyolar belki kendi haline bırakman gerekir

Denemediğim ilaç,krem,losyon kalmadı.
gözümü kararttım ve roaccutene kullandım 7 ay artık yanıma bile yaklaşamıyorlar en büyük yan etkisi dudaklarım parçalanmıştı
Bu ilaç hapmı? Ben bı hafta oğlumu cildiyeye götürdüm. Üç tane krem verdi birde La Roche- Posay marka akne kremi..
Bir hap var Dedi,yaşı tutsaydı yazacaktı ama en az 14 yalında olması gerekiyor Dedi..
Merak ettim bende o hapı :))

dogal sabunlar işe yarıyo, yosun ve acı badem kullanmaya başladım işe yarıyolar.

hapı kullanmasını tavsiye etmiyorum, ciddi psikolojik sorunlara sebep olabiliyo.
eğer yüzünün tamamında sivilce yoksa tabi.

hapı kullanmasını tavsiye etmiyorum, ciddi psikolojik sorunlara sebep olabiliyo.
eğer yüzünün tamamında sivilce yoksa tabi.
Yok hayır,ergenlik sivilceleri işte. Alnında yoğun,yanak kısımlarında biraz var birde burnunda.. Zaten yazdığım ilaçları kullanın,eylül ekim gibi görelim tekrardan Dedi. Gerekirse o hapa başlarız. Mucize gibi bir hap,Bebek gibi cildin olur Dedi . Ama ağır bir ilaçmış . Açıkcası psikolojik sorunlar yaratacaksa kullandırmam tabi Allah korusun..
İlaçlar iyi gelir inşallah..
Teşekkür ederim bilgilendirme için

Yatarken sürüyordum sabah yıkıyordum biraz ara vermeyi düşünüyorum bende çok teşekkür ederim

Öneriniz için çok teşekkür ederim yüzüm biraz düzelsin alıp denerim ama şimdi bazen su bile yakıyo canımı hiçbişey kullanamıyorum

Yatarken sürüyordum sabah yıkıyordum biraz ara vermeyi düşünüyorum bende çok teşekkür ederim
Rica ederim canım cok uzun sure bekletme 3-4 saat beklet başta cildin hassas oldugu icin yan etki yapmistir mesela benim cildimde hassas bir donem alnimda puturtuler olmustu bunu kullanmistim doktor bana 3 saat bekletmemi soylemisti

Rica ederim canım cok uzun sure bekletme 3-4 saat beklet başta cildin hassas oldugu icin yan etki yapmistir mesela benim cildimde hassas bir donem alnimda puturtuler olmustu bunu kullanmistim doktor bana 3 saat bekletmemi soylemisti
Öyle bi uyarı yapmış olsaydı keşke benim doktorumda biraz ara verip bu şekilde kullanayım bari

Öyle bi uyarı yapmış olsaydı keşke benim doktorumda biraz ara verip bu şekilde kullanayım bari
Sen yine de kendi doktoruna da sor canım belki ilac degisikligide yapabilir ama bunun harici hassas bir cildin varsa doktoruna bunu soylemeyi ihmal etme gerci isotrexin cogu kiside boyle bir yan etki yapiyor ama inş. Duzelir cildin de biran önce

bende sivilcelerden cok cektim . doktor banada ısotrexsini vermişti ilk baslarda gecridi sonra yeniden cıktı. arkadasımın önerisiyle cleotin t diye bi losyon aldım eczaneden 1 ay duzenli kullandım hepsi gecti rengli dönemimde bile sivilce cıkmıyo artık bi onu deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…