Başa dönmek istemiyorum

okb hastasısısınız bunun ilaç ve terapi olmadan geçmeyeceğini hatta tedavi aksatılırsa daha ilerleyeceğini bildiğiniz halde ilaç bırakmak çok anlamsız. Evet yan etkileri çok ama başka çareniz yok

Bence birkaç tane gebelik testi al once icin rahatlasın. Bu konuda hepimiz bir donem korkmusuzdur umumi tuvaletten hatta evdeki tuvaletten bile. Ama su ana kadar boyle bir sey duymadık o efsanelerin ne kadar doğru olduğunu da bilmiyoruz belki sadece toplumsal baskı yaratmak içindi. Sonuc olarak sen once icini rahatlat sonra da asgari duzeyde dikkat et ama hayatına devam et. Insallah atlatirsin okb zor bir rahatsızlık ama hersey senin elinde

Spermler yanlış hatirlamıyorsam dıs ortamda 1 saat sonra canlılığını kaybediyorlar. Üstelik üzerinde kıyafetleriniz varken hamile kalma ihtimalin hic yok. Eger o aşamaları gecebiliyor olsaydı spermleri süperman ilan edebilirdik :)

İstersen bir üroloji kliniginden randevu alıp bu bilgileri daha doğru elden öğrenebilirsin. :)

Bence birkaç tane gebelik testi al once icin rahatlasın. Bu konuda hepimiz bir donem korkmusuzdur umumi tuvaletten hatta evdeki tuvaletten bile. Ama su ana kadar boyle bir sey duymadık o efsanelerin ne kadar doğru olduğunu da bilmiyoruz belki sadece toplumsal baskı yaratmak içindi. Sonuc olarak sen once icini rahatlat sonra da asgari duzeyde dikkat et ama hayatına devam et. Insallah atlatirsin okb zor bir rahatsızlık ama hersey senin elinde
Gebelik testine bile cesaretim yok. O kadar çok yaptım ki ben bu testi 100den fazladır. Ama adet olamazsam yapıcam. Of ya olamazsam çok tedirginim

Spermler yanlış hatirlamıyorsam dıs ortamda 1 saat sonra canlılığını kaybediyorlar. Üstelik üzerinde kıyafetleriniz varken hamile kalma ihtimalin hic yok. Eger o aşamaları gecebiliyor olsaydı spermleri süperman ilan edebilirdik :)

İstersen bir üroloji kliniginden randevu alıp bu bilgileri daha doğru elden öğrenebilirsin. :)
:) o kadar çok araştırdım ama beynime söz geciremiyorum

Gebelik testine bile cesaretim yok. O kadar çok yaptım ki ben bu testi 100den fazladır. Ama adet olamazsam yapıcam. Of ya olamazsam çok tedirginim

Hayır bence test falan yapma artık
Obsesyonu yenmenin en kesin yolu kompülsiyonunu yapmamak
Kompülsiyonun zaten sana gebe olmadığının söylenmesi ya da bunu onaylatmak
Dayanması çok zordur ama dayanırsan, kompülsiyonunla beslemezsen obsesyonun da tükenecektir
Biraz bu rahatsızlığın doğasını da araştırırsan anlayacaksındır

Hayır bence test falan yapma artık
Obsesyonu yenmenin en kesin yolu kompülsiyonunu yapmamak
Kompülsiyonun zaten sana gebe olmadığının söylenmesi ya da bunu onaylatmak
Dayanması çok zordur ama dayanırsan, kompülsiyonunla beslemezsen obsesyonun da tükenecektir
Biraz bu rahatsızlığın doğasını da araştırırsan anlayacaksındır
Evet biliyorum kanitlamaya calismaktan vazgecmem lazım. Ama adet olamadigim için beynim durdu

Evet biliyorum kanitlamaya calismaktan vazgecmem lazım. Ama adet olamadigim için beynim durdu

Bırak dursun
Bırak acısın
Şu an geçmeyecek gibi geliyor
O yüzden kendini alıkoyamıyorsun
Bir süre acı içinde yaşa, ne kaybedersin?
Hepimizin acılı dönemleri var böyle düşün
Ve garanti ediyorum, bu acılı sürece dayanabilirsen geçecek obsesyonun :)
Kontrol etmen kolaylaşacak
Değişmez çünkü hastalığın doğası bu.
Ağrı kesicinin acıyı dindirmesi kadar net bir şey.
Kompülsiyon yoksa obsesyon da yok demektir.

Back
X