Başa geldi olmaz işler

Sevgi perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
301
359
33
Merhaba hanımlar, ben hayata pozitif enerji gönderdikçe olmadık işler başıma geliyor. Deşifre olmamak için çok ayrıntılı yazamayacağım ama şöyle anlatayım. Çalıştığım iş yerinde talihsiz bir olay oldu malum baştakiler de kendini kurtarmak için 6 kişiyi günah keçisi ilan etti. Ben de bunlardan biriyim tabi ama çok şükür ki tamamen masum ve suçsuzum. İyi niyetli yaptığım bazı şeyler suç oldu. Benim suçlamalar çok ağır değil ama ifadedir mahkemedir uğraşıyoruz. Belki de ceza alıp hapse girecem.Avukat beraat alırsın diyor inşallah öyle olur. Zaten evlilik desen ayrı imtihan eninde sonunda bitecek bir evlilik. Çok şükür çocuklarım sağlıklı onlar için psikolojimi bozmamaya çalışıyorum. Güzel, mutlu bir hayatları olsun diye çırpınıyorum ama kendim çok mutsuzum dışı gülen içi kan ağlayan tiplerdenim. Malum özgüvenimi de iyice kaybettim. Yani aslında size bir sorum yok ama sanırım dertleşmek istedim. Okuyanlara teşekkür ederim.

Sanmıyorum ceza alacağınızı açıkcası. Belli dolmuşsunuz yanınızda size destek olacak birilerini arıyor gözleriniz umarım işleriniz iyiye gider düzelirsiniz mutlu olursunuz hayanızda :)

Her gecenin bir sabahı vardır sıkmayın canınızı. Dertsiz insan yok ki Allah kimseyi evladıyla ve sağlığıyla imtihana sokmasın gerisi elbet hallolur. Dertler sonsuz değil 😍🙏
Ben de kendimi öyle teselli ediyorum. Evlatlarım ve sağlık çok büyük nimet tabi. Haklısınız teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz mutlu oluruz hayatlarımızda
Destek almaya çalışın isterseniz ? çünkü tek başına kimse kalkamaz özgüveniniz düşükse , korkularınız başlamışsa bir uzmana danışmak en iyisi , meditasyon yapmanızıda önerebilirim telefonda uygulaması mevcut indirmeniz yeterli lütfen özgüvensiz ve korkmuş hissetmeyin umarım düzelir hayatınız :)

Sonsuz mutluluk nasil yoksa sonsuz mutsuzlukta yok.Agacinizin dallari hep yesil olsun ki cocuklariniz size baktikca hep baharı gorsun.

Destek almaya çalışın isterseniz ? çünkü tek başına kimse kalkamaz özgüveniniz düşükse , korkularınız başlamışsa bir uzmana danışmak en iyisi , meditasyon yapmanızıda önerebilirim telefonda uygulaması mevcut indirmeniz yeterli lütfen özgüvensiz ve korkmuş hissetmeyin umarım düzelir hayatınız :)
Psikiyatri ye de gidemiyorum . Eş kişisi gayet iyi olduğumu düşünüyor. Aslında herkes öyle dıştan çok dingin ve mantıklı biriyim. Teşekkür ederim

İçinde bulunduğunuz sıkıntılardan, bir an evvel hayırlısı ile feraha çıkmanızı dilerim. Bu süreçte bol bol dua edin. Allah yardımcınız olsun.

ceza alıp hapse girecek kadar ne yapmış olacağınızı düşünüyorum bulamıyorum , bizim adalet sistemimiz dengesiz o yüzden kestiremiyorum .
işte adalet kilit nokta kime göre neye göre. Yani baktığınızda mahkemem bile olması saçma da büyük balık küçük balık, fil çimen misali işte.

Merhaba hanımlar, ben hayata pozitif enerji gönderdikçe olmadık işler başıma geliyor. Deşifre olmamak için çok ayrıntılı yazamayacağım ama şöyle anlatayım. Çalıştığım iş yerinde talihsiz bir olay oldu malum baştakiler de kendini kurtarmak için 6 kişiyi günah keçisi ilan etti. Ben de bunlardan biriyim tabi ama çok şükür ki tamamen masum ve suçsuzum. İyi niyetli yaptığım bazı şeyler suç oldu. Benim suçlamalar çok ağır değil ama ifadedir mahkemedir uğraşıyoruz. Belki de ceza alıp hapse girecem.Avukat beraat alırsın diyor inşallah öyle olur. Zaten evlilik desen ayrı imtihan eninde sonunda bitecek bir evlilik. Çok şükür çocuklarım sağlıklı onlar için psikolojimi bozmamaya çalışıyorum. Güzel, mutlu bir hayatları olsun diye çırpınıyorum ama kendim çok mutsuzum dışı gülen içi kan ağlayan tiplerdenim. Malum özgüvenimi de iyice kaybettim. Yani aslında size bir sorum yok ama sanırım dertleşmek istedim. Okuyanlara teşekkür ederim.
umarım bu zor günleri en kolay şekilde atlatırsınız 🙏🏻

Back
X