kızlar hamilelik şüphem var ve dr. progestan yüksek çıkınca artık herşey kesinleşinceye kadar sana hap içmek haram dedi hiçbirşekilde hayati tehliken olmadığı sürece dedi........
ama sabahtan beri acayip bir baş ağrım var 3 kere istifra ettim çok kötüyüm başka nasıl geçer bu yada ne bilim hamileler hiçmi ağrı kesici kullanmaz ya eğer hamileysem ben 9 ay boyunca bu ağrıları nasıl çekicem miğren var zaten bende.......
canım baş agrısına ilaç kullanamıyacaksın ama birtane küçük patatesi soyup halka halka kes üzerine birazcık kahve serp ver başına tek tek koy ve bir tülbentle sar ve uzan bak baş agrısını nasıl çekiyor ben anneme ve kendime uyguluyorum inan dogal agrı kesici oluyor bu arada diger topige yazmışsın bebiş yolda hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin
kızlar hamilelik şüphem var ve dr. progestan yüksek çıkınca artık herşey kesinleşinceye kadar sana hap içmek haram dedi hiçbirşekilde hayati tehliken olmadığı sürece dedi........
ama sabahtan beri acayip bir baş ağrım var 3 kere istifra ettim çok kötüyüm başka nasıl geçer bu yada ne bilim hamileler hiçmi ağrı kesici kullanmaz ya eğer hamileysem ben 9 ay boyunca bu ağrıları nasıl çekicem miğren var zaten bende.......
canım dün minosetin prospektüsünü okudum gebelikte kullanılmamalıdır diyor..... evde vardı hatta içmedim o yüzden.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?