Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Burcu Erkeğini Etkilemek

JaneNora

karmakarışık
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
270
4
46
Ankara
başak burcu erkeğini nasıl etkilerimm nasıl onun ilgisini çekerim arkadaşlar.. sevgilisi eşi başak olan birileri yardım edebilir mi:5: nete fazla gelmiyor ve başka şehirde yaşıyor.. bu ay sonu karşılaşma ihtimalimiz var kahve daveti veya numarasını bile alamadım daha ne yapmalıyım :S

Nisanlim basak :1: saygiya ve aileye cok önem veriyor romantik degillerdir malesef.. Aslinda basak burcunun özelliklerini arastirsan kendinde bulursun nasil davranman gerektigini ve onu nasil etkileye bilecegini zor onu bastan söylim :1: hakinda hayirlisi olur insallah amin

olaya burç olarak bakmayın venüsü marsı merkürü yükseleni ay burcu ne bunu ögrenmelisiniz ben başak burcunu sevmem mesela ama başak burcu olupta çok romantık olanlarıda gördüm dedıgım gibi sadece burcu baz almayın haritasına bakın hem ne kadar sagdık ögrenmıs olursunuz:)

bir başak burcuna aşık olmak üzereyim, sürekli onu düşünüyorum..allahım yardım et...kendisi ayrıntılara dalıp boğuldu...yada olumsuz bilmiyorummm.....sessizlikte şuannnn:(((

Başak burcu benim eşim maalesef :D ve ben kovayım yanii çok ayrı kutuplar ama bır daha evlensem başaklardan köşe bucak kaçardım inan . çok zor çoooook birinin güvenini kazanması lazım karşındakini sevmeden önce ,aile değerlerine çok önem verir, çoook takıntılııııııııııııı hııııııııı... ince detaycı yanarsa yakar hazır cevap asla ondan başkasının üstün olmasını sevmez ,sürekli düşünceli bir ruh hali , herkesle öle sıkı fıkı olmaz donuktur , sabırlıdır ama sabırları biitimi uzak dur :D amaa sevdimi tam sever her mücadeleyi verir. ama uzak duuuuuuurrr :) :)

Başak burcu benim eşim maalesef :D ve ben kovayım yanii çok ayrı kutuplar ama bır daha evlensem başaklardan köşe bucak kaçardım inan . çok zor çoooook birinin güvenini kazanması lazım karşındakini sevmeden önce ,aile değerlerine çok önem verir, çoook takıntılııııııııııııı hııııııııı... ince detaycı yanarsa yakar hazır cevap asla ondan başkasının üstün olmasını sevmez ,sürekli düşünceli bir ruh hali , herkesle öle sıkı fıkı olmaz donuktur , sabırlıdır ama sabırları biitimi uzak dur :D amaa sevdimi tam sever her mücadeleyi verir. ama uzak duuuuuuurrr :) :)

Gercekten kisiden kisiye degisiyormus is burcda degilmis:1: isaretledigim özellikleri benim nisanlimda tasiyor:1:

Benim sevgilim de başak yorumları okuyunca korktum evlenince değişir mi diye :D doğallıktan yana, karşısındaki insana önem veriyorsa konuşmasından bile ruh halini anlayabilecek kadar detaycı, sadık, zekayı ve zeki konuşmalardan hoşlanan, sabırlı, romantizmden uzak, planlı, mükemmelliyetçi. şimdilik gözlemlerim bu kadar, uzak durulacak bi yanı yok bence :34:

Arkadaşlar bir başaktan çokkkk hoşlanıyorum... Ama dediğiniz gibi çok donuk, uzaklarda... Bakışlarını hep yakalıyordum, bana uzun uzun bakıyordu. Hatta bana karşı çok düşünceliydi ...Sesi ve gözleri de çok güzel, çok yakışıklı :16:

Ama bunun bir iş arkadaşı bana aşık oldu malesef... Acaba bu yüzden mi bana uzak kaldı ya...offf:44:

benim erkek arkadaşımda başak burcu. evlenmeye bile karar vermişti. gecen gün bir laf ettim. bidaha görüşmeyelim dedi. ne yaptıysam ne sölediysem ikna edemedim. günlerdir mesaj atıorum tek bir cevap vermedi. bi arasa istemiyorum dese ona da razıyım. lütfen yardım edin. nasıl geri döndürebilirim:(((
Arkadaşlar bir başaktan çokkkk hoşlanıyorum... Ama dediğiniz gibi çok donuk, uzaklarda... Bakışlarını hep yakalıyordum, bana uzun uzun bakıyordu. Hatta bana karşı çok düşünceliydi ...Sesi ve gözleri de çok güzel, çok yakışıklı :KK16:

Ama bunun bir iş arkadaşı bana aşık oldu malesef... Acaba bu yüzden mi bana uzak kaldı ya...offf:44:

bence gidin söleyin

Bende basak burcuyum basaklar aslinda zor insan degillerdir olmasi gereken insanlardir sert mizacli durusun ardinda asljnda cok sicak samimi olurlar ilişkinin başinda soguk olabilirler ama evlilik olursa inan boyle olmazlar hep mutlu etmek icin ugrasirlar bencil deillerdir once canan sonra can onlarda aslinda evet biraz mizahi esprituel taraflari yok ama o taraflarini sadece samimi oldugu insanlar bilir ben bir basak olmasam basakla evlenirdim

Back
X