Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül basak kadini olmanin zorluklari

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Gercektende yazildigi kadar elestirildigi kadar zormuyuz...
Yoksa haksizlikmi yapiliyor..
Basak burcu arkadaslar kendinizde sevdiginiz sevmediginiz huylar neler???

Olabilir ne bilim cok sade sakin kendi halimde biri oldugum halde yaranamiyorum kimseye...gerci cok umrumda degil ama...acaba burctanmi diye dusunmeye basladim maksat soru isaretleri cvbini bulsun...
Burç olayı saçmalık (kendimce) çevre,aile,kendi yapınız oluşturur kişiliği şahsen Aslan burcuyum ve egolu olmam lüksü sevmem gerekir ama yok hiç biri :) bana da akrep burcuyla anlaşamassın dediler niyeymiş burçlar uymuyor şansa bak akrep burcu bir nişanlım var

Başak kadınları zor değildir ki. Sadece daha titiz ve düzenlidir digerlerine göre.

İkizler, akrep daha zor ve anlaşılması güç burclardır.

Diğer şeyler çevre, yetişme tarzı vs ile alakalı :)

Tabi istisnai durumlar olabilir..misalen akrep burclarini hc sevmem ama ben fedakar onlarda bencil yapida oldularindan kendime miknatis gibi cekiyorum..genel hatlarla kusilikleri ayni gibi

İlk olarak çevre,aile vs çok önemli. Ben de başak burcuyum ve uyumlu bir burç olduğunu düşünüyorum. Belki tek problem mukemmelliyetci olmaktır.
Ben de ikizler ve terazinin zor burçlar olduğunu düşünüyorum.

B
Başak kadınları zor değildir ki. Sadece daha titiz ve düzenlidir digerlerine göre.

İkizler, akrep daha zor ve anlaşılması güç burclardır.

Diğer şeyler çevre, yetişme tarzı vs ile alakalı :)
bencede hic zor degilim ama elestiriler bu yonde ne kadar takmasama aklimin kosesinde yer etmis demekki soruma cvb ariyorum

Burçla alakası yok bu işlerin.
Genelleme yapmayın.
Tüm başaklar tüm kovalar tüm balıklar aynı kişilikte olsaydı 12 tip insan olurdu sadece şu dünyada ve inanılmaz sıkıcı bir durum ortaya çıkardı.
Yanlış bir değerlendirme yöntemi içindesiniz.
4 tane başak kadını tanıdım çok iyi bir şekilde. 4ü de çok titiz ve düzenli değil.
İçlerinden biri çok mızmız , itici, alıngan, çocuksu, saftirik, agresif mesela. Hiç sevmiyorum. Bir diğeri de alıngan değil, daha olgun, düşünceli, uyanık, eğlenceli vs. Sevdiğim yakın bir arkadaşım. Hepsi değişik yani. Burcu boşverin siz.

Herseyin fazlasi zarar ya belkide cok uyumlu anlayisli olmak ters tepiyordur bende

Genelde basak burclari hakkinda boyle yazilmis benim genellemem degil yani bende acaba dogrumudur diye fikir ve tecrubelerinizi almak istedim

Başak hurçları jüpıterden gelen sıcak hava dalgasiyla oldukça ılımlı insanlardır. Ayrıca iyi niyetli, temiz kalpli,dost canlısı, temizligine çok düşkün dünya da görüp görebileceğiniz en ponçik en iyi insanlardır. Yapılan bilimsel araştırmalara göre de bu kanıtlanmıştır :)

Yapmayın allah aşkına yani beş parmağın besi bile bir değilken başak kadını söyle zor böyle zor diye genelleme yapmak ne kadar doğru ? :)

Bende başak burcu bi insan olarak bu zamana kadar anlaşamadigim veya sevemedigim kim varsa başak burcuydu

Ben de başak burcuyum. Takıntılı ve bazı konularda evhamlı olmam biraz kötü oluyor. Ama öyle zor biri değilim :)

Be
Ben cikarmadim ya burclari binlerce yildir birsekilde sure gelmis birsey...
Herkes ne burcu oldugunu biliyorda ozelliklerine gelincemi yok oyle sey diyor

Herseyin fazlasi zarar ya belkide cok uyumlu anlayisli olmak ters tepiyordur bende
Kesinlikle bu da bende ters tepiyor. Boşuna dememişler iyilikten maraz doğar diye. :) böyle olduğumuz zaman hiçbir degerimiz kalmıyor, kirildigimizda bile onemsemiyorlar... Bu yüzden bu huyumu en aza indirmeye çalışıyorum daha fazla üzülmemek için. ..

Be

Ben cikarmadim ya burclari binlerce yildir birsekilde sure gelmis birsey...
Herkes ne burcu oldugunu biliyorda ozelliklerine gelincemi yok oyle sey diyor

Tamam başak burçları zor oluyormuş. Ee oldu madem biz kalkalim size de iyi geceler :)

Ne guzel yazmissin sanki ben...
Mesafe koyuyorum ama onceden yapmam gerekirmis..

Elestirmen olacak kadar elstirmeyi seven :) hatta abartana naif kirilgan duzelnli ve oldukca dost canlisi pozitif enerji yayan burclardir... oldukca.mantikci olduklari icin takintili bi.m yapilari var

Zor degiller ya coo tatliyimki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…