Burçtan değil o fıtrattandır.
Burç olayı saçmalık (kendimce) çevre,aile,kendi yapınız oluşturur kişiliği şahsen Aslan burcuyum ve egolu olmam lüksü sevmem gerekir ama yok hiç biri :) bana da akrep burcuyla anlaşamassın dediler niyeymiş burçlar uymuyor şansa bak akrep burcu bir nişanlım varOlabilir ne bilim cok sade sakin kendi halimde biri oldugum halde yaranamiyorum kimseye...gerci cok umrumda degil ama...acaba burctanmi diye dusunmeye basladim maksat soru isaretleri cvbini bulsun...
bencede hic zor degilim ama elestiriler bu yonde ne kadar takmasama aklimin kosesinde yer etmis demekki soruma cvb ariyorumBaşak kadınları zor değildir ki. Sadece daha titiz ve düzenlidir digerlerine göre.
İkizler, akrep daha zor ve anlaşılması güç burclardır.
Diğer şeyler çevre, yetişme tarzı vs ile alakalı :)
İlk olarak çevre,aile vs çok önemli. Ben de başak burcuyum ve uyumlu bir burç olduğunu düşünüyorum. Belki tek problem mukemmelliyetci olmaktır.
Ben de ikizler ve terazinin zor burçlar olduğunu düşünüyorum.
Genelde basak burclari hakkinda boyle yazilmis benim genellemem degil yani bende acaba dogrumudur diye fikir ve tecrubelerinizi almak istedimBurçla alakası yok bu işlerin.
Genelleme yapmayın.
Tüm başaklar tüm kovalar tüm balıklar aynı kişilikte olsaydı 12 tip insan olurdu sadece şu dünyada ve inanılmaz sıkıcı bir durum ortaya çıkardı.
Yanlış bir değerlendirme yöntemi içindesiniz.
4 tane başak kadını tanıdım çok iyi bir şekilde. 4ü de çok titiz ve düzenli değil.
İçlerinden biri çok mızmız , itici, alıngan, çocuksu, saftirik, agresif mesela. Hiç sevmiyorum. Bir diğeri de alıngan değil, daha olgun, düşünceli, uyanık, eğlenceli vs. Sevdiğim yakın bir arkadaşım. Hepsi değişik yani. Burcu boşverin siz.
Başak hurçları jüpıterden gelen sıcak hava dalgasiyla oldukça ılımlı insanlardır. Ayrıca iyi niyetli, temiz kalpli,dost canlısı, temizligine çok düşkün dünya da görüp görebileceğiniz en ponçik en iyi insanlardır. Yapılan bilimsel araştırmalara göre de bu kanıtlanmıştır :)
Yapmayın allah aşkına yani beş parmağın besi bile bir değilken başak kadını söyle zor böyle zor diye genelleme yapmak ne kadar doğru ? :)
Kesinlikle bu da bende ters tepiyor. Boşuna dememişler iyilikten maraz doğar diye. :) böyle olduğumuz zaman hiçbir degerimiz kalmıyor, kirildigimizda bile onemsemiyorlar... Bu yüzden bu huyumu en aza indirmeye çalışıyorum daha fazla üzülmemek için. ..Herseyin fazlasi zarar ya belkide cok uyumlu anlayisli olmak ters tepiyordur bende
Be
Ben cikarmadim ya burclari binlerce yildir birsekilde sure gelmis birsey...
Herkes ne burcu oldugunu biliyorda ozelliklerine gelincemi yok oyle sey diyor
Kesinlikle bu da bende ters tepiyor. Boşuna dememişler iyilikten maraz doğar diye. :) böyle olduğumuz zaman hiçbir degerimiz kalmıyor, kirildigimizda bile onemsemiyorlar... Bu yüzden bu huyumu en aza indirmeye çalışıyorum daha fazla üzülmemek için. ..
Tamam başak burçları zor oluyormuş. Ee oldu madem biz kalkalim size de iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?