Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Kadını

aynen öyle valla şu araştırmacılığımız çok kez soğuk terler döktürebiliyo:) ama kötü de değil ki birine bişey olsa hemen anlıyoruz fikir veriyoruz:D ama biz ayrıca çok da şekerizdir yani az dostumuz olur onun da herzaman yanında oluruz.bi sorun görürsek açıksözlülükle söyleriz.karşımızdaki kişinin göremediği ince detayları görüp söyleriz ona yardımcı oluruz felan..biraz soğuk görünürüz o da olcak o kadar hemen lauabali olunmazki herkese en güzeli başta mesafeli yaklaşmak dimi ama:)ne bilim her eve lazım bi burçtan sanki:)))

başak burcuyum ve arkadaşın dediği gibi kafa taktığım şey herneyse sonuna kadar giderim iki özelliği uymuyo bir çikolatasız asla

bu özelliklerin hepsi bende var.ben tam bir başak kadınıyım..bir başakla evlenen erkek yaşadı..demedi demeyin..

kesinlikleeee :lepi:

ben de tam bir başak kadınıyım özelliklerin çoğunu taşıyorum
kıskanç değildir demiş genel anlamda evet asla takmam başkasına ait birşeyi
ama sevdiğim insan konusunda kıskancımdır çok fena

çikolata severim ama çok düşkün değilim
elma hiç sevmem kaydirigubbakcemile3

karşı cins olarak balık-akrep-oğlak-yengeç demiş
hiçbiri çıkmadı karşımaa yaa kaydirigubbakcemile3
ey aşk nerdesin delikafadulden

bende bi başak burcu kadınıyım bütün özelliklerini taşıyorum bi kaç tanesi dışında
v eayrıca başak burcu olanlarla çok iyi anlaşıyorumm bununda en başından beri farkındayım
çünkü onlarda temiz ve düzenli oluyolar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ablam başak burcu 30 yaşında evlenmedi ve çok pişman ondan biliyorum cok kararsız başaklar kızlar yapmayın başak burcu kadınları aşkınızı bulunca evlenin geç kalmakdan fenası var mı başınızı vuracak taş ararsınız benden söylemesi:olmaz:

bende basak burcuyum
ama kıskancım
gerektiği zaman yüz kere bile özür dileyebilirim
bir de saglık bakımından uymuyorum
akrep erkegıyle uyum guzelmiş,çok şükür nişanlım akrep:)

tipik başak burcuyum ben ama bazı özelliklerim farklı o da çok ufak tefek ayrıntılar ..o da sanırım yükselenden kaynaklanıyor ...

aşırı kıskanç ve titiz olamayn bir başak kadını olarak burcun tipik özelliklerini yıkmış durumdayım :D

bende başak burcuyum önceden pek inanmazdım burçlara takmazdım fazla ama gerçektende başka burcu özelliklerini fazlasıyla taşıyorum:1:

Bütün burçlar içinde en pratik ve en romantik kadın başak kadınıdır. İkiyüzlülükten nefret eder. Kendisi kusursuz olmasa da kusursuzluk arar. Başkalarına güvenemediği için kendi işini kendi yapar, kimsenin işini kendisi düzgün ve iyi yapabileceğine inanmaz. Temiz, düzenli, disiplinli ve dakiktirler. Sakin bir yapısı vardır, öfkeli durumlar sergilemez, çok kızdığında ise tersleyerek ya da azarlayarak cevabını verir. Özür dilemekten hoşlanmaz, öyle üstü kapalı özür diler ki, fark edemezsiniz.Ayrıntılara dikkat eder, hiçbir şey gözünden kaçmaz. Özellikle mali konularda başak kızına sonsuz güvenebilirsiniz, çok dikkatli ve pratiktir. İçten pazarlıklı değildir. Her şeyde bir düzen aradığı gibi konuşmaların da gramere uygun olmasını ister. Sade ve derli toplu giyimi sever. Zekası ve zevki ona iyi bir sezgi gücü kazandırır. Sır küpüdür ve pek kıskanç değildir. Kültürel faaliyetler onun içindir. Tiyatro,
konserler, kitaplar. Başkalarının kendisini eleştirmesine dayanamaz ama kendi kendini çok acımasız eleştirir. Aşırılıklara kaçmaz, tek başına ömrü boyunca yaşayabilir. Aradığı partneri bulduğunda ise karşısındaki kişinin
bütün dertlerini yüklenir, çok sadıktır. Duygusal yapısı kontrol altındadır ama kalpsiz değildir, çok hoş, sevecen, cömert biridir. Sessiz cesareti ve sorumluluk duygusu ile iyi bir eştir. Çok güzel yemekler yapar,
sağlıklı beslenme taraftarıdır; çikolataya karşı elma...

koyu renkle belirttiğim yerler aynı benn ayrıntılara çok dikkat ederim,sezgi gücüm çok fazladır,gözümden pek bişey kaçmaz,yapılan şeyleri unutmam yeri geldiğinde çok güzel hatırlatıp lafı koyarım,ikiyüzlülüğü sevmem hoşlanmadığım insanla fazla samimi olmam,o yüzden soğuk dururum ya da kendimi soğuturum :p :) başak burcu olmayı seviyorum ben de bazı insanlar bize gıcık olabiliyo ama tanıyınca seviyolar. :27::76:

bende bi başak burcu kadınıyım bütün özelliklerini taşıyorum bi kaç tanesi dışında
v eayrıca başak burcu olanlarla çok iyi anlaşıyorumm bununda en başından beri farkındayım
çünkü onlarda temiz ve düzenli oluyolar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Genelde aynı burçtan olan insanlar anlaşamazlar, başaklar hariç. :) Bir başağın dilinden en iyi başka bir başak anlayabilir. Tecrübe ile sabittir. ;)

yükselenim başak baktım özelliklerine benimkiyle alakası bile yok :)) ben tam bi yengeç kızıyım bütün özellikleri tek tek bende burçtan çok iyi anlayan birisi bana yengeçmisin diye sorar :)

Bende başak burcuyum ve özelliklerini tamamen taşıyorum. Aşırı titizim hiç bi işi baştan savma yapamıyorum düzen gerçekten çok önemli hayatımda herşey düzen içinde en ufak bi değişikliğe tahammül edemem yani :) Ayrıca aşırı simetri rahatsızlığım var engel olup kendimi frenlemeye çalışırım genelde ama olmuyo işte :1:Ama her zaman etrafımdakilerde söylerim bayanda en iyi burç başaktır diye :65: Başak burcuyum mutluyum huzurluyum :66:

Back
X