Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Kadını

basak olmak ayrıcalıktrr:) harf harfıne tasıorm ozellıklermı.kesnlıkle zor kadınlar basaklardan cıkar!! asla hıcbıseyi basıte almazlar we basıt olan hrseyden nfrett ederlerr.. dişlidirler!!;)dogrularının pesnden sonuna kadar gıderlerr we asla ıstemedklerı bı durumla karsılasnca boyun egmeye kalksmazlar. hayata karsı bı durusu olan prensplerne sahip cıkann asiill insanlarr heppp basaklardan cıkar..:)) basaım we ck mtluymm.p

,ç,mde sürekli biriyle çelişiorum:) ve tüm özelliklerimi dakiklik hariç harfiyen taşıyorum:=

Ben de başak burcuyum. Hatta yukselenim de başak.

Başak kadınını ben de yorumlamak istedim. Daha doğrusu kendimi:

- Temizlik yapmaktan nefret ederim . Bazen yükselenimde başak oldugu için ters teptigini düşünüyorum. Bilirsiniz eksiyle eksi artı gibi. Fakat çok düzenliyimdir. Her şeyimi yazarım mesela. Bir şeyi yazmaz ve ona göre hareket etmezsem aşırı rahatsız olurum. Her şeyin mükemmel olmasını isterim. Her şeyi ince eler sık dokurum. Örneğin arkadaş seçimi, eğer tek bir kelimesinden rahatsız olursam benim için sınavı geçememiştir. Çok sabırlıyım, sabrım taşana kadar da melek gibiyim. Sevgi kelebegiyim. Sürekli iyilik söyler, iyiliği savunurum. Sabrım taştıgındaysa, sinsi sinsi ve derinden yok ederim. Sizin için önemli bir detayı bulur, içine eder. Hiç fark ettirmeden canınızı yakarım. Bazen de -gerçekten canım yandığında- hayatı zindan ederim, bu sefer gürültücü bir şekilde. Yeni tanıştıgım birine buz gibiyimdir. Yaklaşamam, çok konuşamam, ilk adımı ondan beklerim. Yakınlığım, tanışıklığım olan kişilerleyse tam tersine sıcacık olurum. Eleştiren insanlardan nefret ederim, hele bir de beni eleştiriyorsa vay haline. Ben de çok eleştiririm. Her şeye laf söylerim, yanlış kurdugunuz cümleyi kaba bir şekilde düzeltirim. Bir şeyden rahatsız olursam, abartır abartır kocaman yaparım onu. Karşımdaki onu düzeltmek zorundadır. Başka yolu yoktur.

Başakla anlaşma rehberi :

1-Her şeyde haklıyımdır. Aksi iddia edilemez.
2-Düzeni severim. Düzenliyi daha da çok.
3-İstediğimi ya hemen yaparsın ya da biraz sonra. Yapmak istemiyor musun? Hemen kaç!
4-Her halime sabredeceksin. Sabır taşı ol!
5-Arkadaşımsan çok şanslısın, fedakar fedakar ve fedakarım.

Neyse bunlar aklıma geldi :)

herzaman basarili, dedigi dedik bir kadindir!!

bende başak burçluyum ve tüm özellikleri taşıyorum :)) detaylarda kaybolmaktan yoruluyorum bazen ama olsun..

titiz olma konusu hariç bütün özelliklerini taşıyorum özellikle takıntılı olma özelliğini :)

Bütün burçlar içinde en pratik ve en romantik kadın başak kadınıdır. İkiyüzlülükten nefret eder. Kendisi kusursuz olmasa da kusursuzluk arar. Başkalarına güvenemediği için kendi işini kendi yapar, kimsenin işini kendisi düzgün ve iyi yapabileceğine inanmaz. Temiz, düzenli, disiplinli ve dakiktirler. Sakin bir yapısı vardır, öfkeli durumlar sergilemez, çok kızdığında ise tersleyerek ya da azarlayarak cevabını verir. Özür dilemekten hoşlanmaz, öyle üstü kapalı özür diler ki, fark edemezsiniz.Ayrıntılara dikkat eder, hiçbir şey gözünden kaçmaz. Özellikle mali konularda başak kızına sonsuz güvenebilirsiniz, çok dikkatli ve pratiktir. İçten pazarlıklı değildir. Her şeyde bir düzen aradığı gibi konuşmaların da gramere uygun olmasını ister. Sade ve derli toplu giyimi sever. Zekası ve zevki ona iyi bir sezgi gücü kazandırır. Sır küpüdür ve pek kıskanç değildir. Kültürel faaliyetler onun içindir. Tiyatro,
konserler, kitaplar. Başkalarının kendisini eleştirmesine dayanamaz ama kendi kendini çok acımasız eleştirir. Aşırılıklara kaçmaz, tek başına ömrü boyunca yaşayabilir. Aradığı partneri bulduğunda ise karşısındaki kişinin
bütün dertlerini yüklenir, çok sadıktır. Duygusal yapısı kontrol altındadır ama kalpsiz değildir, çok hoş, sevecen, cömert biridir. Sessiz cesareti ve sorumluluk duygusu ile iyi bir eştir. Çok güzel yemekler yapar,
sağlıklı beslenme taraftarıdır; çikolataya karşı elma...

Hakkımda bu kadar bilgiyi vereni bulursam elimden çekeceği var :9:
Bir ekleme ile bitireyim en iyisi: hayatınızda düzen, disiplin, kural istiyorsanız en yakınlarınız listesinde mutlaka bir başak olmalı...

Bir başak burcu hatunu olarak dürüstlükten öleceğim ! Etrafımdakiler birbirine yalan söyleyince ona bile sinirleniyorum..

Ayrıca ruhum adeta bir köle arkadaşlar..Sevgilime annesi gibi davranıyorum falan..:37:

Titizlik konusunda da absürd bi titizliğim var , dillere destan :D Kendi yaşam alanımı pek takmam , kendi içinde bi düzeni olur,neyi nereye koyduğumu bilirim ama odamın pek derli toplu olduğu söylenemez..Ama erkek arkadaşımın odasına gelince, sürekli bişeyleri toplama ,düzenleme içindeyim :D

Kahvaltı yapmam gerek diyelim ,ama evin de temizlenmesi gerek..açlıktan ölsem de sabahın köründe o temizlik yapılır :D Ders çalışmadan önce de öyle..

Bide otobüs yolculuklarında tesislerde girdiğim tuvaletler,okulda kullandığım tuvaletler hep aynıdır değişmez..benim tuvaletim onlar :37:

herşeyi sıraya koymaktan plan yapmaktann nefrt ediorum ama napım iştee :5:

bir keresinde kitaplığımdaki tüm kitapları kalınlık sırasına göre dizmiştim :52:

düzen sever, düzenli şeyler ona huzur verir.

detaylar içinde boğuluyoruz malesef bu da yanında kuruntuları getiriyor :( ama en iyi yönümüz neşeli ve hayat dolu oluşumuz ve başak kızlarının çoğunda ince espri yapma yeteneği var .. :))

yaa yemek yapmayı kurabiye yapmayı çok seviyorum çokmu hamaratız ne:9::21:. birde bazı şeyleri kafaya takmaktan nefret ediyorum

Yükselenim başak sağlıklı olmak istemem ve sağlıklı yemeğe özen göstermem temizliği sevme nedenim, sorumluluk sahibi oluşum burdan geliyor sanırım.

ben başağım ve hepsi birebir uyuyor çkolata dışında :D
eşimde başak..

Evet başak burcunun sezgiler oldukça kuvvetlidir (kendi adımada öyle ) karşısındakinin aklını çok güzel okur ve iyiyi kötüyü ayırt etmeyi bilir.Bende başak burcuyum ve bütün özelliklerini taşıyorum yazılan.. detaylara fazla girmesem ince eleyip sık dokumasam iyi olacak aslında onun dışında herşey süpperr seviyorum burcumuu :dance:

ewet başak bişi yapar ve nasıl sonuçlanacağını kestirebilir. diyete mi giirdi kilo verip vermeyeceğini. sınava mıçalışıyo kazanıp kazanmayacağını. biriyle mi çıktı ilişkinin bitip yada devam ediceğini. birnin iyi kalpli yada kötü biri olduğunu nasıl gösterirse göstersin hemen anlar.

Çok güçlüdür başak kadını.Bin kere yıksanız yılmaz ayağa kalkar.
Fedakardır,cömertdir.Ağlarken bir bakmışsınız güler içinde kin barındırmaz
Hep çoşkuludur hayata sıkı sıkı bağlıdır.Yılmaz savaşçıdır .O benim canım annemdir.

Back
X