Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Kadını

bi yerde okumuştum burdamıydı ama tam bilemicum unuttum

başak burcları karşısndaki kişinin aklından geçenleri okurmuş sezgileri kuvvetliymiş

gerçekten öyleyim tanıığım kişerin olaylar karşınında ne düşüneceği hatta ne yapacağını cok iy tahmin ederim malum oluyo demekki :)))))

bi yerde okumuştum burdamıydı ama tam bilemicum unuttum

başak burcları karşısndaki kişinin aklından geçenleri okurmuş sezgileri kuvvetliymiş

gerçekten öyleyim tanıığım kişerin olaylar karşınında ne düşüneceği hatta ne yapacağını cok iy tahmin ederim malum oluyo demekki :)))))

Evet başak burcunun sezgiler oldukça kuvvetlidir (kendi adımada öyle ) karşısındakinin aklını çok güzel okur ve iyiyi kötüyü ayırt etmeyi bilir.Bende başak burcuyum ve bütün özelliklerini taşıyorum yazılan.. detaylara fazla girmesem ince eleyip sık dokumasam iyi olacak aslında onun dışında herşey süpperr seviyorum burcumuu :dance:

bende başak burcuyum yazılan bütün özellikleri taşıyorum ince eleyip sık dokurum ama kendimi çok yıpratmaktan başka bişey kazanmıyorum gibi...ama olsun burcumdan memnunum yinede iyi akşamlar

bende başak burcuyum evet yazılanların genelini taşıyorum ama kıskancım yani başkalarına karşı degil de eşimi kıskanırım ama ona güvendigim için de bunu huzursuzluk haline getirmiyorum

Bütün burçlar içinde en pratik ve en romantik kadın başak kadınıdır. İkiyüzlülükten nefret eder. Kendisi kusursuz olmasa da kusursuzluk arar. Başkalarına güvenemediği için kendi işini kendi yapar, kimsenin işini kendisi düzgün ve iyi yapabileceğine inanmaz. Temiz, düzenli, disiplinli ve dakiktirler. Sakin bir yapısı vardır, öfkeli durumlar sergilemez, çok kızdığında ise tersleyerek ya da azarlayarak cevabını verir. Özür dilemekten hoşlanmaz, öyle üstü kapalı özür diler ki, fark edemezsiniz.Ayrıntılara dikkat eder, hiçbir şey gözünden kaçmaz. Özellikle mali konularda başak kızına sonsuz güvenebilirsiniz, çok dikkatli ve pratiktir. İçten pazarlıklı değildir. Her şeyde bir düzen aradığı gibi konuşmaların da gramere uygun olmasını ister. Sade ve derli toplu giyimi sever. Zekası ve zevki ona iyi bir sezgi gücü kazandırır. Sır küpüdür ve pek kıskanç değildir. Kültürel faaliyetler onun içindir. Tiyatro,
konserler, kitaplar. Başkalarının kendisini eleştirmesine dayanamaz ama kendi kendini çok acımasız eleştirir. Aşırılıklara kaçmaz, tek başına ömrü boyunca yaşayabilir. Aradığı partneri bulduğunda ise karşısındaki kişinin
bütün dertlerini yüklenir, çok sadıktır. Duygusal yapısı kontrol altındadır ama kalpsiz değildir, çok hoş, sevecen, cömert biridir. Sessiz cesareti ve sorumluluk duygusu ile iyi bir eştir. Çok güzel yemekler yapar,
sağlıklı beslenme taraftarıdır; çikolataya karşı elma...

valla burda bana uymayan bi kıskançlık var bide çikolata olay.. çok kıskancımdır ama asla belli etmem sessiz kalmayı tercih ederim kıskandığımda bideeee çikolataya ölürümm yaffff :)))

Bende Başak burcuyum :lepi:, kendisine zarar ve baskalrina fayda olur. Ben bütün özellikerini taşiyorum :dance:.
Bir yerde okumuşmutum cogu başagin temizlik hasatasi olabilecegini ve hatta bazilarinda obsessif kompulssiv (kişilik bozuklugu) hasataligina tutulma ihtimali yüksek cünkü başaklar aşiri takintilidirlar.

ama herşeye ragmen başkalar harika insanlardir, degil mi ? kaydirigubbakcemile5

Kesinlikle tüm yorumlar sanki beni anlatıyor..tek uymayan kıskançlık ben eşimi çok kıskanırım :asigim::teytey:

Ama başak olmaktan çok mutlu ve gururluyum arkadaşlar :dance:
tek sevmediğim yanım aşırı titiz bi insanım elimde değil işte oofff offfff

bende basakım ama özür dilemekten gocunmam bıde sade gıyınemem cok susluyumdur

benim kız kardeşim ve kuzenim başak burcu...
onlarda gördüğüm ortak özellikler: aşırı tembellik ve üşengeçlik
ukalalık
kendini beğenmişlik
kibirlilik
aynı zamanda kimseye kötülük düşünmeyen saf denecek kadar temiz kalpli...

Bütün burçlar içinde en pratik ve en romantik kadın başak kadınıdır. İkiyüzlülükten nefret eder. Kendisi kusursuz olmasa da kusursuzluk arar. Başkalarına güvenemediği için kendi işini kendi yapar, kimsenin işini kendisi düzgün ve iyi yapabileceğine inanmaz. Temiz, düzenli, disiplinli ve dakiktirler. Sakin bir yapısı vardır, öfkeli durumlar sergilemez, çok kızdığında ise tersleyerek ya da azarlayarak cevabını verir. Özür dilemekten hoşlanmaz, öyle üstü kapalı özür diler ki, fark edemezsiniz.Ayrıntılara dikkat eder, hiçbir şey gözünden kaçmaz. Özellikle mali konularda başak kızına sonsuz güvenebilirsiniz, çok dikkatli ve pratiktir. İçten pazarlıklı değildir. Her şeyde bir düzen aradığı gibi konuşmaların da gramere uygun olmasını ister. Sade ve derli toplu giyimi sever. Zekası ve zevki ona iyi bir sezgi gücü kazandırır. Sır küpüdür ve pek kıskanç değildir. Kültürel faaliyetler onun içindir. Tiyatro,
konserler, kitaplar. Başkalarının kendisini eleştirmesine dayanamaz ama kendi kendini çok acımasız eleştirir. Aşırılıklara kaçmaz, tek başına ömrü boyunca yaşayabilir. Aradığı partneri bulduğunda ise karşısındaki kişinin
bütün dertlerini yüklenir, çok sadıktır. Duygusal yapısı kontrol altındadır ama kalpsiz değildir, çok hoş, sevecen, cömert biridir. Sessiz cesareti ve sorumluluk duygusu ile iyi bir eştir. Çok güzel yemekler yapar,
sağlıklı beslenme taraftarıdır; çikolataya karşı elma...

altını çizdiğim kısımlar hariç aynen ben vereliniortak

evet bu yazılanların neredeyse hepsi bana uygun okuyunca efkar bastı aglayasım geldı okadar iyi çözmüşlerki başaği dicek hiç bişey yok bi yerde okumuştum eğer başak kadını aradigi standartlarda bir eş bulamazsa ömür boyu beker kalabilirmiş zaten çoğu kız kurularıda başak kadınlarıymış off off ya bazen bu detaycılık bu sorumluluk beni çok yıpratıyo dünya sanki sadece benim omuzlarımda sadece ben umursuyorum dünyanın bi oyun olmadığını bu tarafımı düşününce başaklık bi yalnızlık matlık sadelik aşksız şehvetsiz bir yaşam dan ibaret bir burç gibi bıkıyorum ama bunları düşünmeyince hayatdaki bazı eğlencelere dalınca bu bendeki enrjikligin sempatikliğin şımarık lığın en abartılı hayal gücünün macera isteğinin içimdeki coşkunun sınırının kimsede olamıyacağını düşünücede bu burçda doğmak gerçektende çok büyük bir ayrıcalık herkesin bi ayrıcalığı vardır ama başagınki bambaşka saklı patlamayı bekleyen sessiz bi volkan ateş parçası maşallah ama görmeyi bilene dıştan sakin ölümünü bekleyen nene gibi dicem ama yok yaa okadarda değil :sm_cool: delikafadulden :roflol:

Son düzenleme:
ben de başak burcuyum herşeyi kafama takma ve gamsız olamama huyum hariç genel olarak tüm özelliklerimden memnunum tüm özelliklerini de taşıyorum :lepi:

galiba çogunlukla elif isimlile başak burcu oluyor tanıdıgım bütün elifler başak burcu

gerçekten benim de başak burcu ve ismi elif olan çok tanıdığım var..
ben de başak burcu olmaktan acaip gurur duyuyorum mantıklı hatunlarız işte diğerlerine benzemiyoruz çok fazla ama çok detaycıyım ben sanırım ve bu yüzden eşimi bunaltıyorum bazen:) ve benden bi tane daha olsun diye hamileliğimi ona göre hesaplıyorum şimdiden eşimse ben bi tanesiyle zor başediyorum bi de meraklı bi tanesiyle daha nasıl uğraşırıp deyip duruyo:)

başşak burcu insana kafayı yedirtebilir dikkatli olun hastalık hastası yönleri ağır basarsa araştırmadığı doktor hastane ilaç internet kitap kalmazzzzz!

Back
X