Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Kadını

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.099
30.945
1.123
61
Konya
Bütün burçlar içinde en pratik ve en romantik kadın başak kadınıdır. İkiyüzlülükten nefret eder. Kendisi kusursuz olmasa da kusursuzluk arar. Başkalarına güvenemediği için kendi işini kendi yapar, kimsenin işini kendisi düzgün ve iyi yapabileceğine inanmaz. Temiz, düzenli, disiplinli ve dakiktirler. Sakin bir yapısı vardır, öfkeli durumlar sergilemez, çok kızdığında ise tersleyerek ya da azarlayarak cevabını verir. Özür dilemekten hoşlanmaz, öyle üstü kapalı özür diler ki, fark edemezsiniz.Ayrıntılara dikkat eder, hiçbir şey gözünden kaçmaz. Özellikle mali konularda başak kızına sonsuz güvenebilirsiniz, çok dikkatli ve pratiktir. İçten pazarlıklı değildir. Her şeyde bir düzen aradığı gibi konuşmaların da gramere uygun olmasını ister. Sade ve derli toplu giyimi sever. Zekası ve zevki ona iyi bir sezgi gücü kazandırır. Sır küpüdür ve pek kıskanç değildir. Kültürel faaliyetler onun içindir. Tiyatro,
konserler, kitaplar. Başkalarının kendisini eleştirmesine dayanamaz ama kendi kendini çok acımasız eleştirir. Aşırılıklara kaçmaz, tek başına ömrü boyunca yaşayabilir. Aradığı partneri bulduğunda ise karşısındaki kişinin
bütün dertlerini yüklenir, çok sadıktır. Duygusal yapısı kontrol altındadır ama kalpsiz değildir, çok hoş, sevecen, cömert biridir. Sessiz cesareti ve sorumluluk duygusu ile iyi bir eştir. Çok güzel yemekler yapar,
sağlıklı beslenme taraftarıdır; çikolataya karşı elma...

aşırı titiz ve temizlik meraklısı olurlar. sürekli heryeri temizleme ihtiyacı duyarlar. bu merakları bazen kötü sonuçlara yol açabilir. sevgilisinin pantolonunun cebindeki tez disketini de bi güzel temizleyebilirler
akıllı, mantıklı ve gerçekçidir. analitik bilgiye önem verir. başarılı olmak için her şeyini ortaya koyar. ayrıca çok düzenli ve titizdir. her şeyin mükemmel olmasını ister. ne istediğini iyi bilir. elde etmek istediği şeylerin üstüne kararlılıkla gider. inatla kendi yöntemlerini savunur. çok disiplinli olduğu için hata yapması, işini yarım bırakması söz konusu değildir. öte yandan sadece elde edebileceğine inandığı şeyleri arzu eder. kazanacağından emin olduğu zaman eyleme geçer. pek cesur olduğu söylenemez, zaten riske girmekten ve en önemlisi maceraya atılmaktan hoşlanmaz. genelde susarak sorumluluğu başkalarına yükler.
alaycı olsa da kötü niyetli olmayan, alıştığı şeylere bağlı*, detaylarla hayatı kendinden başkalarına da zehir edebilecek potansiyelde, bacak kasları güçlü, bi görüşe göre fiziksel olarak olmasa da ruhen ebedi bakire olan kadın tipi.
duyduguma gore* gordugun anda kacilasi mizmiz kaprisli hatun modeliymis. gozlemledigime gore* zor begenen ama kaprisli olmayan iyi niyetli kendi halinde bi de guvenilir falan insanlarmis. bunlarin cok cekici olmalarini beklemezmissin ya da pek duygusal* degillermis abuk subuk ama ilginc dengesizlikleri de genelde yokmus ama kendi caplarinda hos insanlarmis onlar da tanimaya degermis her seyi incelerlermis* ancak samimi olursaniz gorebileceginzi guzelikleri varmis.
başak kadını, tertipli, iyi giyimli ve bir şekilde dizginlenmemiş şekilde seksidir. bu topraksı niteliğini göstermekten korkmayan bir kadındır. fakat onu nerede ve ne zaman ortaya koysa dikkatli olur. onun için seks daha çok, devam edip giden uzun süreli bir ilişkinin bir parçası olmaya namzettir. doğru bir eşle şaşırtıcı bir şekilde seks isteklidir fakat bir erkek onun biçtiği standartları enine boyuna ölçmek zorunda kalacaktır. bu kadın erkeği için yüksek standartlar koyar ve onun kendi ideallerini yaşamasını bekler. bu oldu mu başak kadını hayattan zevk alır." der seks ve burçlar isimli kitap.
seksüel uyum içinse şunlar yazmaktadır: "başak kadınının onu tahrik edecek birine ihtiyacı vardır. bir yengeç erkeği, hassasiyeti ile bu oyunu oynayabilir; bir oğlak erkeği de keza. ve akrep’in ateşli şehveti onu çabucak nadir bir şehvet anına sürükleyebilirdi. eğer birinin de onu anlamasını istiyorsa balık en uygun erkektir.
başak hizmet etmeye derin arzusu olan bir burçtur. en olmayacak birleşim aslan erkeği ile başak kadınıdır. fakat bu aslan’ın mükemmel bir servis umduğu yerlerde işe yarayabilir ve başak kadını bu burcun azgınca fantezilerinden tahrik olabilirdi.
bir boğa erkeği kesinlikle bir başak kadınının değerini bilecektir fakat başak yaratıcı özelliklerini ortaya koymadıkça onu biraz hımbıl bulabilir."
genelde efendi takılır. ama içten içe her türlü çılgınlığı yapmaya meyillidir. sessizdir, kuruntuludur ve genelde dalgındır.
sizinle konuşurken çoğunlukla kafasından başka şeyler geçer.
fazla alaturkadır. ayrıca saplantılı tipin tekidir. şıpsevdiliğine rağmen birine kafayı taktığı zaman karşısındakini bayana kadar zorlar.
ilişkilerinde romantik olmaya çalışır. ama bir süre sonra can sıkar.
içmeyi pek bilmezler. hele de moralleri bir şeye bozuksa, -ki genelde bir şeye bozuktur- en son içmeye gidilecek kişidir.
hadi iyi niyetiniz size bir halt etti ve gittiniz, o zaman yanınızda onu bir nebze susturmak için bir bant bulundurun.
bu şahıslar, içince yerdeki taşla bile konuşurlar**.

ben başak burcuyum elif abla yazdıkların doğru ama bende bişey uymuyo özürdilemekten asla gocunmam bu bi erdemliktir

ben başak burcuyum elif abla yazdıkların doğru ama bende bişey uymuyo özürdilemekten asla gocunmam bu bi erdemliktir

hataliysam bende ôzür dilemekten gocunmam
aksi taktirde de dilemem zaten... ama gerçekten çok zor özür diliyorum

bu özelliklerin hepsi bende var.ben tam bir başak kadınıyım..bir başakla evlenen erkek yaşadı..demedi demeyin..

Bukadarmi Uyar Allah Aşkina Yükselenimde Başak Olduğu Için Fazlasiyla özelliklerini Taşiyorum

ewet arkadaşlar bende bir başagım ve bu yazılanların hepsini taşıyorum üzerimde

merhaba bayanlar siteye yeni üye oldum ve çok beğendim dedikten sonra benim kızım başak burcu , fazla kıskanç olmadığı ve özür dilememe dışında tüm özellikleri taşıyor , gerçekten başak kadını harika ( kızım diye sölemiyorum :)))) ) ama biraz daha az ayrıntıcı olsa ne iyi olurdu ...
neyse şaka bir yana hepinize gönlünüzce bir yaşam dileklerimle tekrar merhabalarrrrrrrrr

Bütün burçlar içinde en pratik ve en romantik kadın başak kadınıdır. İkiyüzlülükten nefret eder. Kendisi kusursuz olmasa da kusursuzluk arar. Başkalarına güvenemediği için kendi işini kendi yapar, kimsenin işini kendisi düzgün ve iyi yapabileceğine inanmaz. Temiz, düzenli, disiplinli ve dakiktirler. Sakin bir yapısı vardır, öfkeli durumlar sergilemez, çok kızdığında ise tersleyerek ya da azarlayarak cevabını verir. Özür dilemekten hoşlanmaz, öyle üstü kapalı özür diler ki, fark edemezsiniz.Ayrıntılara dikkat eder, hiçbir şey gözünden kaçmaz. Özellikle mali konularda başak kızına sonsuz güvenebilirsiniz, çok dikkatli ve pratiktir. İçten pazarlıklı değildir. Her şeyde bir düzen aradığı gibi konuşmaların da gramere uygun olmasını ister. Sade ve derli toplu giyimi sever. Zekası ve zevki ona iyi bir sezgi gücü kazandırır. Sır küpüdür ve pek kıskanç değildir. Kültürel faaliyetler onun içindir. Tiyatro,
konserler, kitaplar. Başkalarının kendisini eleştirmesine dayanamaz ama kendi kendini çok acımasız eleştirir. Aşırılıklara kaçmaz, tek başına ömrü boyunca yaşayabilir. Aradığı partneri bulduğunda ise karşısındaki kişinin
bütün dertlerini yüklenir, çok sadıktır. Duygusal yapısı kontrol altındadır ama kalpsiz değildir, çok hoş, sevecen, cömert biridir. Sessiz cesareti ve sorumluluk duygusu ile iyi bir eştir. Çok güzel yemekler yapar,

kiz abla ben cikolatayi severim ama o yazdiklarin dogru bende var cogu

bu kendimi met etmis yere anlasilmazsin lütfen ben kendimi herzaman elestiririm

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum,çok güzel buldum,bende başak burcuyum çikolata haricinde bütün özellikleri taşıyorum.

*Teşekkürler a.s.Vay be neymişiz..:utangac:Birkaçı hariç yazılanlar çok uygun..Gerektiğinde çocuklarımdan bile özür dilemesini bilirim.(Tamam azcık zor oluyor ama olsun)
Sonraa ben çukulatasız duramamkiisırnaşık şey..
Haa birde öyle çok titiz falan değilim gerektiğinde kapıyı çeker çıkarım ,mesela şuan bile yapılacak çok işim vaarr çoookkk.:teytey:

bende başak burcuyum ve burcumdan ççoooooooooooooooookkk memnunum mütiş güsel bir burcumus var bence:)))))) adı üstünde yaaaaaaaaa başak :)))))))) maşallah bise:)))))))))) titiz kk :))))))))))))

galiba çogunlukla elif isimlile başak burcu oluyor tanıdıgım bütün elifler başak burcu

bende başağım sadece biraz ayrıntılara takılmak insanı zorlaştırıyor ve memnun olamıyoruz

:dance:Bir Buurç Bu Kadar Mi Benimle Eşleşir,yükselenimin Aslan Olmasi Dengemi Biraz Daha Yükseltiyor..başak Kadinlari Bütün Burçlara çok Iyi Eş Olabilecek Tek Burçmuş...mükemmel Kadinlar Başaklar öyle Değilmi Kizlar:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X