- Konu Sahibi Estrella39
-
ilgin için teşekkürler tatlım
o zaman ne diyoruz balık burcu olsun bizim olsun
daha da ayrıntılı yorumlar beklerim diğer arkadaşlardan:)
aynen öyle şekerim benim kocam balık burcu bende yengeç..süper uyum
maşallah size nazar değmesin o zaman
severim yengeç kızlarını:)) ama erkeklerini sevmem pek bir ana kuzusudurlar ve ağlak:))
Benim burcum akrep canım
benim sevgilim de başak:)
kesinlikle çocuk ruhlu,ortamda seçilen sözleriyel,pratik zeka,soğukkanlı,her ortama uyum sağlar,benimki titizlik hastası değil ama orta halli:) sonra hiçççççççç romantik değil,sora soğukkanlı olmasından kaynaklı heralde çok rahattttttt,kafaya takmaz hissetrmez hiççç,soraa kıskançtır deli gbi ama hiç anlamazsın patlayana kadar ama kıyafete fln karsmaz da dışardan birine bi bkın hele öylesıne de olsa delı gbi kıskanırrrrr:)
Ben mesela Kıvanç Tatlıtugu begeneırım cok o da delırır ne zmn konusu açılsa,
ben mi behlül mü diyo bi deeeee
akrep yengeç balık en iyi bunlarla anlaşırsın su grubu yani
[QUOTE=Estrella39;Rica ederim bebişim
6 yıldır geçinip gidiyoruz ,hatta 9 gün sonra 7 olcak:86: romantik değil ama seviyorum keratayı yawwwwww
Arkadaşlar başak,oğlak ve balık burcu erkekleri nasıl insanlardır? Bu burçların ne gibi bir etkileri vardır erkekler üzerinde? mesela başak burcu erkeğinin en belirgin özelliği nedir ya da oğlak? ya da balık? Bunları netten araştırarakta bulabilirim ama bilerek sizlere soruyorum erkek arkadaşınız bu burçlardan birisiyse daha iyi biliyorsunuzdur ne gibi özellikleri olduğunu.Yardımcı olursanız sevinirim..... =))
başak erkekleri yani benim tanıdıklarım kadınların duygularından anlamalarına rağmen romantiklik konusunda sıfırlar yani o konuda bişey beklememek en iyisi
oğlaklar da bildiğim kadarıyla çok kıskanç ve dediğim dediklerdir
ama balık en duygusalı kadın ruhundan en iyi anlayan burç tabi bunlar burçlara göre yorumu sonuçta erkek oldukları için hepsinin içine birazcık odunluk vb özellikler eklenmiştir o kaçınılmaz bişey
başak başak başaaaakkkkkkaşığım bütün başaklara erkek arkadaşım başak ve mükemmel bir insan eşi benzeri yok olamazzz. sıcakkanlı, sevecen, sevimli, kendine aşırı güvenen, her ortamda farkını hissettiren, zeki, düşünceli, terbiyeli, sinirli, açık sözlü, içi dışı bir, sadık, kıskanç ve hiçbir başak erkeğinin gözü dışarıda olmaz yani benim tanıdıklarımın
AAa evet ben onu unutmuşum ,severlerse kesinlikle en sadık erkek tipidir söliim, gözüm kapalı güvenirim
Yerim onu benEki Görüntüle 206844
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?