Sabah kalkınca 1 bardak ılık su ictim :)
Kahvaltıda 1 haslanmıs patates, 1/4 domates, 1/8 salatalık ve kibrit kutusu kadar peynir aldım ( yurtta domates ve salatalk oyle satiliyo ) bütün malzemeleri küçük kücük dogradım yag koymadim tuz, limon ve nar eksisi biraz fazlaca koydum ama 2 yk gecmemistir 2 yk zeytinyağı 180 kalori, 2 yk nar eksisi 56 kalori ben de yag koymamak icin nar eksisiyle sulandırdm ve 1 bardak cay ictim zaten seker kullanmadıgm icin çay konusu benim icin problem olmadı. Kahvaltıyı 10 gibi yapip giyin hazrlan derken 1 bucuktaki derse ancak yetistigim icin oglen bisey yiyemedim 3 bucukta dersten cıktım ayranimi ictim ve b-fite gittim :) yine cok iyi spor yaptık hocacıgımla :) 5 gibi ancak yurtta oldum 5 bucukta aksam yemegimi yedim :) fırında tavuk kanat vardı patatesle beraber servis ediyolardı 1 porsiyon aldm icinde 3 kucuk but ve biraz patates vardı yanına da salata aldım yine nar eksisiyle yedim bir de ayran ictim :) yemekten sonra biraz oturup dinlendim sonra 9 kat 145 basamagı 2 kere çıkıp indim :) çünkü sanılanın aksine merdiven cıkmak basen yapmıyor aksine eritiyormus :) 1 saat merdiven cıkmak 1100 kalori harcatiomus bilginize :) bugun de boyle bittii :)