Başak'ın Günlüğü

wasakkkk

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
253
315
303
Ankara
78 kiloydum geçtiğimiz yaza başladığımızda. 71e kadar diyetisyen yardımıyla düşmüştümkii Ramazan ayı geldi ve diyeti bıraktım. Şimdi yine diyetisyene gidiyorum harfi harfine uyduğum söylenemez listeye ama eskiye göre bir seyler değişiyor. 2 hafta önce 73.5la basladım diyetisyene yarın kontrolüm var hadi hayırlısı

Sabaah kötü bi psikolojiyle uyandıgım icin hic sağlìklı peynirli domatesli kahvaltı yapacak günümde değildim . Saat 8de kalktım 1 yemek kaşığı sıvı yaga 1 yk salca ve 2 yumurtayla salcalı yumurta yaptm az bisey ekmek batrdm sonra vicdan yaptım ve ekmeksiz yedim. Öğlen 12de yurda gelmistim artık bir porsiyon salata ve tavuk sote aldm. Salataya yag koymadım sadece baharat. Tavugunda suyunu yemedim tavukları seçtim. Yanında da ayran ictim bu arada tam bir ayran severim :) Saat 3.30 gibi aclıktan kıvranrken 1 ayran daha aldım :) 5 bucukta aksam yemegini yedim tavuk sis :D tavugu da cok severim. Tavuk porsiyonları küçüktü ama salataya hic acımadım nar eksisini bol bol koyup yedim :D aksam yemegini erken yedigim icin de pek vicdan azabı çekmedim :) 6 gbi okuldan ayrıldıım ve dogru b-fite kaydolmaya :) kaydimi da yaptiim yarin sabah ilk gidisim olacak gelismeleri anlatırım :) hayırlısıyla sevgilim gelene kadar incecik ve cok güzel olmak istiyorum :) okursanız dua edin banaa :)

Eveet b-fit maceram baslamıs bulunuyor kızlaar canımı çıkardı hoca sagolsun :) amaa tabiki ölçüm sonuçlarım çok can yakıcı :/ daha 20 yasında 36 kilo yaglanmam var 4 kilo ic yag. Yani saglıgım tehlikede. Gittiğimde toktum bu yüzden yine 73 çıkmamı çok ciddiye almadım ögleden sonra diyetiayen kontrolünde ne çıkacagını çok merak ediyorum diyetisyenden de diyetimi biraz daha kasmasını isteyecegim vizeleri bitince sevdicegim geliyor ciddi bi degisik olması lazım ay çok heyecanlı :)

1 bucuk saat yol gittim sırılsıklam oldum yagmurda ama ne benim diyetisyenim yoktu baska bi diyetisyen vardı o da onunla kontrole giremeyecegimi soyledi artııık kendi diyetimi kendim hazırlıyorum.

merhaba adaşım
sağlıklı yaşamda başarılar dilerim
artık daha çok çaba harcamamız lazım ve bu fazlalıklardan kurtulmamız lazım
birbirimize destek olalım canım :16::16::16::16::16:

Bence de destek olmalıyıız :)) telefondan yazdığım icin o ifadeleri yapamiyorum ama cok sevindim bana katılmanaa :)

Dün tartı aldıım koştur koştuur ama akşam gs - schalke maçının stresi yüzünden ve diyetisyen olayina kızııp neyse bahaneleri geceyim iradesiz oldugum icin ve yanimda kızın biri canımı cektirdigi icin gittim once cips aldim. Sonra ekmek arasi patates aldim ve yedim sonraa cok uzulduum ve gece yeniden karar verip kendi diyetimi hazırladım vee yeni diyetime basladım ki o da şöyle :
Kahvaltı:
1 haslanmis yumurta veya patates
1 kk peynir
Domates salatalık
Çay
Ara:
1 ayran
Öğle:
1 porsiyon sebze yemegi veya hafif bir et yemeği yanında az pilav olabilir
Ara:
1ayran
Akşam:
Yağsız limonlu nar ekşili salata
Yatmadan:
Yeşil çay

Okul olduğu icin duruma göre öğle ve alşam yemeğinin yeri değişebilir.

Sabah kalkınca 1 bardak ılık su ictim :)
Kahvaltıda 1 haslanmıs patates, 1/4 domates, 1/8 salatalık ve kibrit kutusu kadar peynir aldım ( yurtta domates ve salatalk oyle satiliyo ) bütün malzemeleri küçük kücük dogradım yag koymadim tuz, limon ve nar eksisi biraz fazlaca koydum ama 2 yk gecmemistir 2 yk zeytinyağı 180 kalori, 2 yk nar eksisi 56 kalori ben de yag koymamak icin nar eksisiyle sulandırdm ve 1 bardak cay ictim zaten seker kullanmadıgm icin çay konusu benim icin problem olmadı. Kahvaltıyı 10 gibi yapip giyin hazrlan derken 1 bucuktaki derse ancak yetistigim icin oglen bisey yiyemedim 3 bucukta dersten cıktım ayranimi ictim ve b-fite gittim :) yine cok iyi spor yaptık hocacıgımla :) 5 gibi ancak yurtta oldum 5 bucukta aksam yemegimi yedim :) fırında tavuk kanat vardı patatesle beraber servis ediyolardı 1 porsiyon aldm icinde 3 kucuk but ve biraz patates vardı yanına da salata aldım yine nar eksisiyle yedim bir de ayran ictim :) yemekten sonra biraz oturup dinlendim sonra 9 kat 145 basamagı 2 kere çıkıp indim :) çünkü sanılanın aksine merdiven cıkmak basen yapmıyor aksine eritiyormus :) 1 saat merdiven cıkmak 1100 kalori harcatiomus bilginize :) bugun de boyle bittii :)

2 gün önce patates ve cips katliamini yaptiktan sonra 76 ckmstm utancimdan buraya bile yazamadm onu. Ama duuun gercekten ise yaradı yaptiklarim ve sabah 72.7yle ciddi bir sekilde diyetime devam ediyorum :) kahvaltida 1 kucuk haslanms patates ,1/4 domates, 1/8 salatalık ve iki dilim salam (cok canim cekmisti ama napym) küçük küçük dogradım limon ve nar eksisiyle birlikte yedim 1 bardak da cay :)

2 günlük okul gezim dun gece bitti ne yedigimi yazamadim ben size direk sonucu soyleyeyim 73.8 hemen eski tempoma geri dönüyorum gunlukcan gec kalktım kahvaltı yapamicam ama 5i bi yerde cay alacagım hemen okulda onu icip ders calisacagim

günlük açlıktan öleceğim. evet yanlış duymadın tetradox yemek boruma yapıştığı için yemek yemek bi eziyet hatta su içmek bile. Allah yardımcım olsun da çabuk geçsin bu dönem herşeyi geçtim gerçekten çok ağrım var .

Back
X