başakşehir tıp merkezinde doğum yapan var mı arkadaşlar?

m_sude

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
247
5
296
İstanbul
gebeliğimin başından beri başakşehir tıp merkezine buhara sultan güney e gidiyorum. doktor olarak çok memnunum ama doğum için buraya gelir miyiim kararsızım. aranızda burada doğum yapan ve memnun olan var mı acaba?

gebeliğimin başından beri başakşehir tıp merkezine buhara sultan güney e gidiyorum. doktor olarak çok memnunum ama doğum için bliim kararsızım. aranızda burada doğum yapan ve memnun olan var mı acaba?

Merhaba bende buhara hanimin hastasiyim kendisi cok iyi bir insan herseyi anlatıyor ayrintisiyla ama doğum için ben de kararsizim oraya gitmekte çünkü tam teşekküllü bi yer değil bu yuzden cesaret edemiyorum ama komşum 3 ay önce orda aynı dr da sezaryen oldu ve çok memnun kaldi..

ben orada doğum yapan birini de bulamadım memenuniyet oranı nedir diye bakmak istiyordum ben de çok memnunum doktordan ama küçük bir yer her hangi bir sorun olursa ne olur diye korkuyorum açıkçası. medipol düşünüyorum ama çook kararsızım

Inanin ayni şeyleri düşünüyorum bende çok kararsizim bende medipole iki sefer gittim ama orası inanilmaz kalabalik cok zor randevu alıyorum hatta medipolde randevum varken rahatsizlandim arayip erken gitmek istedim mümkün degil ne randevumu değiştirdiler nede dra ulasabildim.bende bu yuzden doguma kadar başak tipa gitmeyi düşünüyorum. Doğumu medipolde düşünüyorum ama oraya da son anda gidip ortada kalmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…