başanıyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
kızlar bi sürü problem yaşadım bilen bilir . şimdide eşimle ayrıyız o başka ilde ben başka ilde görevliyim arayıp sormuyor arıyoda böyle napıyın nasılın iyimiin iyisin tmamam kapatıyoruz hepsi bu derdin var mı yokmu umrunda değil bu bayramda yanıma gelmesini beklerken annesi köye gitmişti oda oraya gitmiş kurban kesmeye

çok zoruma gitti bu bana attıgı kaçınçı kazık aradım boşanalım dedim şinirlendi 2 günde aramadı galiba boşanıyoruz kaynanamda başka birine gelin bizi evde istemedi oğlumda ondan yapıyor dedmş zafe kazandı anlayacağınız mutlu şimdi oğlu yanında beni istemiyo ya mutlu eminimki alttan alttanda dolduruyodur ama yeter artık be

eğer ki ciddiysen boşan o adamdan ve annesinden sana hayır gelmez

atandın maaşın var artık onlara mecbur değilsin

kendi kıymetini bil artık

inşallah bu sefer gerçekleri kendin görürsünde de kk da ki yorum yapanlara suç atmazsın

korkuyorum ama böylede gitmez her fırsatta bi insan annesini tercih edermi insan bi kere olsun gelmez mi yanıma çok yoruldum artık pes ettim bıraktım anneside kazandığı zaferle dört köşe dedimki bnm aram var gelicem ooo gel dedi ama biletimi sen al dedim o zaman gelme dedi ki üç ay boyunca her ay 300 tl uçak bileti verdm ve bana hiç yardımı olmadı bana böle diyo bu son bayram olayıda bardağı taşıran son damlaydı

kızlar bi sürü problem yaşadım bilen bilir . şimdide eşimle ayrıyız o başka ilde ben başka ilde görevliyim arayıp sormuyor arıyoda böyle napıyın nasılın iyimiin iyisin tmamam kapatıyoruz hepsi bu derdin var mı yokmu umrunda değil bu bayramda yanıma gelmesini beklerken annesi köye gitmişti oda oraya gitmiş kurban kesmeye

çok zoruma gitti bu bana attıgı kaçınçı kazık aradım boşanalım dedim şinirlendi 2 günde aramadı galiba boşanıyoruz kaynanamda başka birine gelin bizi evde istemedi oğlumda ondan yapıyor dedmş zafe kazandı anlayacağınız mutlu şimdi oğlu yanında beni istemiyo ya mutlu eminimki alttan alttanda dolduruyodur ama yeter artık be

:( üzüldüm durumuna bizde farklı şehirlerde çalışıyoruz 4 aydır 1 kez bile aramadı bayramda bile, annesinin yanına köye gitti bence kendi haline bırak ne kadar zor olsada gerçeği kabullenmek bi ilişki yürümüyorsa zorlamamın da bi mantığı yok :( gerçekten zor bir durum allah yardımcın olsun bizde dilekçemizi verdik mahkeme gününü bekliyoruz,hep ailesi yüzünden :(

diğer konularınızı bilmiyorum ama sanırım eşiniz size karşı fazla sorumsuz. merak ettiğim atandığınızdan beri hiç yanınıza geldi mi? ve kaç aydır ayrı şehirlerdesiniz?

simdi senden paralar geldigi icin bosanmak istemeyebilir..

vakla ne olursa olsun kusura bakma canim ama esin bebegini dusurmen icin ilaclarini icmene engel oldugundan onu asla iyi bir insan olarak goremiyorum. belki kizacaksin ama atanmam, uzaklasman ve bosanma karari alman senin icin en hayirlisi olmus..

Bilen bilebilir(!) ama ben okuduğum şu 4 satıra yorum yapabileceğim sadece.

Eşiniz ilgisiz ve sorumsuz ise;evlilik artık sizde sadece formalite gibi yaşanıyorsa,

sırf zafer eşinizin annesinin değilde sizin olsun diye evliliğinizi sürdürmeyin.

Bırakın onlar zafer çığlıkları ile galibiyetlerini kutlasın sizde yeni hayatınıza dümen kırın,

asıl kazanan siz olursunuz.

o üzülsün seni kaybettiği için , korkmanı da gerektiricek bir durum yok açıkçası çalışıyorum yazmışsın maaşın var,kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsun hayat bu belki başkası çıkar karşına , o üzülsün yaptığı hatalarına ve pişman olmadığına, bende çok korkuyordum ama günlük yaşantıma dönebildim çok şükür, gerçekten zor bir süreç ama destek alarak atlatabilirsin,hiç korkulacak bişey yok emin ol böyle çekmek en kötüsü :(:(

Mub her konunu biliyorum..en son kk kadınlarını suçlayıp,yuva yıkıyorlar deyip gitmiştin..

neyse..ama ben senin eşinden boşanacağını düşünmüyorum çünkü blöf yapmışsın eşinde bunu fark etmiş..o yüzden arayıp sormamış çünkü aranızda geçen ilk boşanma lafı değil bu sanırım.artık bu laf yalama olmuş ve inandırıcılığını kaybetmiş bence.sen ona ders vermek için boşanacağım diyorsun o da inanmıyor.olan yine sana oluyor,sen üzülüyorsun..

şimdi artık mesleğin elinde,ayakların üzerinde durabiliyorsun ne güzel.k.valideni suçlamayı bırak çünkü olay eşinde bitiyor.bunu anla artık ve bence ya evliliğinizi birlikte kurtarma yoluna gidin ya da gerçekten bitirin..böylesi seni daha çok yıpratır.gencecik yaşında yazık değil mi sana?

canım diğer konularını bilmiyorum ama bazı kadınların yaptığı gibi kv ye zafer sevinci yaşatmıcam diye ömrünü değmeyecek biri için heba etme, bırak onlar zafer kazandıklarını sansınlar, zaten eğer gerçekten bitirme noktasındaysan onların ne hissettiğini umursamazsın sadece kendine bakarsın

blöf yapmadım boşanalım dedim oda kafamı toparlayım dedi aramaması kafasını toparlamsı için galiba . zaten hiç evliliğimden bişe anlamadımki o zaten hayatımda yoktu boşansam bişi değişmeyecek tek fark yüzük olmayacak elimde ki zate artık yüzükte takmıyorum 19 yaşındayım dul kalıyorum galiba zaten kendimi hiç adınmış gibi hissetmedim o yüzden görenler burdaki iş yerimdekiler evli olduğuma bile inanmıyor yüzüğüde biri takılmasın diye taktığımı düşünüyorlardı :) o kadar küçüğüm yanı hayata sıfırdan başlıyorum beni sevseydi zaten sesimi duymadan duramazdı ama bitti bnm için o ona dedimki
şimdi bu sorumsuzluğundan her gün ağlıyorum boşanınca bi kere ağlıycam ve bitcek dünyada ilk bn olmayacağım ama 1 yıl öncesine dönebilseydim ... keşke dönebilseydim

eskıye dönmek ımkansız canım benım bosver yenı bıl hayat kur bu adamdan sana hayır gelmez ayrıca korkma basedebılırsın hayatla bu adamın san bır artısı olmamıs ki

Eski konularınıza da göz attım, daha 19 yaşındası ve bunları yaşıyorsan yazık derim en başındayken boşan kurtul ama hamileydin bi konunda bebeğin düştümü tehlike vardı çünkü..Yoksa hala hamilemisin?

mub daha cok kücüksün.inan hayatına hemencecik yeni umutlar girecektir.kısmet buraya kadarmıs de,üzüntünü yasayıp hayatına kaldıgın yerden devam et...

seni istemeyeni sende isteme
ailevi sorunların varmış ama onların yardımını şimdi göreceksin
sen arkana bakma yok ailem yapmadı gelmedi deme
daha yaşın genç herşeyi unutman imkansız biliyorum ama
yapacak bişey yok kızını alamaz korkma tazmınatını al paşa paşa yaşa
yavrunu verme sakın boşanmakla kimse ölmüyor korma bende boşanınca 19 yaşındaydım şimdi
arkama dönüp bakacak kimsem ve önemseyecek kimse yok
mevlam yardımcın olsun kimseye taviz verme o senin peşinden koşsun:34::34::34::34::34:

19 yas neki yaaa...hemen kac kurtul...zaten evli olacak yasta degilsin...hayatini yasa yaa...bu yasta bu eziyeti neden cekiyorsunku...isinde elinde ohhh mis gibi...cok yanarsin cooookkk eger bu evlilige devam edersen...konularina bakinca boyle dusunuyorum...

Back
X