Devlet artik 15 ayda bir atama yapiyor.atama kontenjanlari yari yariya dustu tam atanacagim derken o yuzden sinirda kaldim.ozel ders icin ogrenci m vardi suan yokKPSS ile devkete giremiyor musunuz ?
Veya özel ders verme şansınız yok mu ?
Sonumuz hayrolsun insallahBende öğretmenlik okudum.Benimde kafamı kurcalıyor bu sorular
Konuyu takipteyim
O halde özel okullara başvurun ya da düz memur olarak KPSS ye AtanınDevlet artik 15 ayda bir atama yapiyor.atama kontenjanlari yari yariya dustu tam atanacagim derken o yuzden sinirda kaldim.ozel ders icin ogrenci m vardi suan yok
Gorsel sanatlar hocamMerhaba ,
Branş nedir hocam ?
Suan aciktan sosyoloji okuyorum.akedemisyenlik derseniz çok başarılı arkadaşlarım torpilliler yüzünde kazanamayınca kesinlikle düşünmedim.çok teşekkür ederim yorumlarınız için.Yıllarca atanamayan bir eğitimci olarak öncelikle Allah emeklerinizin karşılığını versin diyorum. O sürecin ne kadar yıpratıcı olduğunu en iyi bilenlerdenim. Kopyalar, iptal edilen sınavlar neler neler geçti başımdan. Kendime inancımı yitirmiştim ki Allah sonunda kısmet etti. Şuan dönüp bakıyorum ve diyorum ki keşke daha iyi değerlendirseydim o yılları. Mesela sınavsız ikinci üniversite okusaydım açıköğretimden. Yabancı dil öğrenseydim. Yüksek lisans yapıp akademisyenlik için çabalasaydım ya da. Benim size tavsiyem bunlar. Özellikle yüksek lisans yapıp şansınızı akademisyenlikte denemenizi tavsiye ediyorum. Ben bu eksikliği yeni yeni fark ettim ve geciktiğimi düşünüyorum. Branşınız öğretmenlik dışındaki sektörler için uygunsa o şekilde de değerlendirebilirsiniz. Ama kesinlikle kurs, etüt merkezi gibi emeğinizin karşılığını asla alamayacağınız, maddi ve manevi anlamda sömütüleceğiniz kurumlarda ziyan olmayın. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin.
Allah sabır versin, çok zor bu devirde öğretmen olmak ve iş bulmak. Ben de öğretmenim özelde çalışıyorum. Size tavsiyem kendinize acımayı bırakın, zor durumdasınız görebiliyorum ama kendinize acımak durumu daha da kötleştirir. Siz de söylüyorsunuz intaharla sonuçlanıyor.
Dayanacağız başka çaremiz yok, çünkü hayat böyle bir şey. Bazısı için çok zor bazısına altın tepside sunulur. Çok gördüm ben bunu. Ve insanın canını çok yakar bu.
Bu aşamalardan geçmiş biri olarak size sabırlı olun demeyeceğim, çaresizliği bilirim ben. Yapacağınız en iyi şey kendiniz geliştirmeniz. Bu ülkenin halinin değişmesini beklersek işimiz zor.
Bir dil öğrenin işinize yarayacak bir dil. Bilgisayarı iyi kullanın, ileri seviyede. Bunlar zaman alır, pes etmeyin. Bunlara kararla asılırsanız birkaç seneye yeni meziyetler kazanmış olursunuz. Tabi yeni iş kapıları demek bu. Size bir örnek vereyim, gecenlerde yaşadığım şehirde bir ilan gördüm, ayda 4 bin liraya çalışacak Almanca tercüman arıyorlardı. Kendi işinizi yapamazsınız belki ama en azından düzgün bir iş bulma şansınız olur.
Allah'ın nereden bir kapı açacağını hiç bilemeyiz.
özel ders verdim öğrenciler bir gelip bir gelmiyordu sorumsuzlardı o da devamlı olmadı.Şuan instagramda illustrasyonlar yapıp satmayı düşünüyorum başarılı olur muyum bakalım deneyeceğim çok teşekkürler.Bu instagrmda satış yapan bayanlar oluyor. O tarz birşeyler deneseniz. Bazı branşlar özel ders imkanı da oluyor. Soru kitapçıkları vs hazırlayabilirsiniz. Ders sayfası filan olabilir. Canlı ders anlatımları yaptığınız.
ales ben de düşündüm hocam ama benim branşta çok torpil olarları döndü girmek istediğim sene vazgeçtim.Yabancı dilimde pek iyi değil ve öğrenme kabiliyetimde iyi değil diye pek adım atmadım.Merhaba meslektaşım. Ben de atanamadım. Hayata küsmek yerine branşımda yüksek lisansa yerleştim, ayrıca yerlesmişsem eğer bir yandan da örgün lisans okuyacağım. Çalışmak yerine bunları seçtim çünkü özel sektörün hali ortada. Kpss yerine ales düşünmez misiniz? Özelden bana yazabilirsiniz bu konuda fikir veririm
Özeller paramı vermedi,sigortamı yapmadı, hala bakıyorum özellere ama dönüş yok maalesef. Memurluğun puan türü çok daha farklı o puan türünü yapamıyorumO halde özel okullara başvurun ya da düz memur olarak KPSS ye Atanın
Amin , çok sağolun inşallah kardeşinizde atanırAtanamayıp,özele bile başvurmayan bir kardeşim var
Bekliyor çok zor
Rabbim emeklerinizi zayi etmesin
Amin , çok sağolun inşallah kardeşinizde atanır
Instagram'da bulunduğunuz şehir için atölye adı altında etkinlikler düzenleyin.Gorsel sanatlar hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?