Başaranlar

ales ben de düşündüm hocam ama benim branşta çok torpil olarları döndü girmek istediğim sene vazgeçtim.Yabancı dilimde pek iyi değil ve öğrenme kabiliyetimde iyi değil diye pek adım atmadım.
Hocam kendi branşın olmazsa eğitim bilimlerinden de yapabilirsin. Benim de yabancı dilim yok ki bazı üniversiteler istemiyor. Aynı kaderi paylaşıyoruz beni yanlış anlama lütfen ama boş durmaktansa bir şeyler yapmak daha iyi diyorum. Ben hiç okula falan gitmeden 1 sene daha kpss hazırlansaydım yapamazdım mesela o psikoloji çok zor

Merhaba, sizin adınıza üzüldüm. Belki söylemesi kolay ama ümidinizi kaybetmeyin lütfen. Ayrıca bu süreyi yüksek lisans yaparak değerlendirebilirsiniz. İngilizce ile rakiplerinize fark atabilirsiniz. Güzellikler sizinle olsun...

Merhaba meslektaşım. Atanamayan bende varım. 2014 mezunu bir edebiyatçıyım. Yıllardır aynı stres aynı sıkıntı. Ücretli öğretmenlik yaptım kaç yıldır. Özel okullar falan. Oturup kpss çalıştım ama olmuyor çünkü bizim bölümde almıyor 45 bin mezun var her yıl 300 küsür kişi alıyor. Bu konu tam denk geldi sanki ya az önce düşünüyordum bebeğim var 5 aylık ve onun ders çalışan hedeflerini gerçekleştirmemiş ona daha iyi hayat standartı sunabilecekken sunmayan bir annesi var ve bu bana son zamanlarda kendimi iğrenç hissettiriyor.

Bende yıllarca bu sorunlarla boğuştum durdum hayat insanı bambaşka noktalara getiriyor sabrettiğine inanın. O zamanlarki üzüntülerimle şuanki yaşadıklarım kıyaslanamaz bile. Başka planlar kurup onlara yöneldiğimde hiç tahmin edemeyeğim şekilde atandım kendi tecrübelerimden yola çıkarak birşeyi çok isteyip ona odaklandığımda olmuyor gerçekleşmiyor ne zamanki kendime yeni yollar buldum enerjimi o istediğim şeyden çektim işte o zaman gerçekleştiler.

Merhaba meslektaşım. Atanamayan bende varım. 2014 mezunu bir edebiyatçıyım. Yıllardır aynı stres aynı sıkıntı. Ücretli öğretmenlik yaptım kaç yıldır. Özel okullar falan. Oturup kpss çalıştım ama olmuyor çünkü bizim bölümde almıyor 45 bin mezun var her yıl 300 küsür kişi alıyor. Bu konu tam denk geldi sanki ya az önce düşünüyordum bebeğim var 5 aylık ve onun ders çalışan hedeflerini gerçekleştirmemiş ona daha iyi hayat standartı sunabilecekken sunmayan bir annesi var ve bu bana son zamanlarda kendimi iğrenç hissettiriyor.
Ben atandım bir şekilde ama şimdide bebeğim olmuyor hayat insanı sınıyor bir şekilde sorsanız bana atanmak mıydı anne olmak mıydı diye anne olmak derim

Benzer süreçlerden geçiyoruz.
Bende mühendisim, mezun olduğumdan beri ingilizce kursuydu, kpss kursuydu gittim. Kötü olmayan puanlar aldım ama sonuç? Kocaman bir SIFIR.
Özel sektöre de giremedim,tecrübem referansım yok diye.
Afedersiniz 2 ucu şeyli değnek gibi hayatım.
Düz memurluk kovaladım o da zorladı artık meslekten ümidi kestim de.
Kyk ya başvurmuştum ordan dönüş oldu. Depresyona ramak kala hayatım vardı şu kyk işi çıktı inşallah o biraz rahat ettirir tabii yine mücadeleyi bırakmam.
Sabredeceğiz,dua edeceğiz. Başka yolu yok ne yazık ki. Yoksa insan çok kötü oluyor,başarısız işe yaramaz hissediyor. Biraz daha sabredin Allah inşallah hayırlı bi kapı açar en kısa sürede.

Ben atandım bir şekilde ama şimdide bebeğim olmuyor hayat insanı sınıyor bir şekilde sorsanız bana atanmak mıydı anne olmak mıydı diye anne olmak derim
Yaa buna üzüldüm. Aslında hayatta insan neyi kazanamıyorsa neye sahip olamıyorsa o onu üzüyor ve sonra onsuz olamaz gibi geliyor daha da üzülüyor. Benim için şuan atanamamak öyle sanki bebeğime faydalı olamazmışım gibi geliyor o yüzden kendimi yıpratıyorum.peki bebeğinizin olmamdı için bir sebep var mı

özel ders verdim öğrenciler bir gelip bir gelmiyordu sorumsuzlardı o da devamlı olmadı.Şuan instagramda illustrasyonlar yapıp satmayı düşünüyorum başarılı olur muyum bakalım deneyeceğim çok teşekkürler.
Olursunuz. Cevremde instgrm da biseyler yapip satanlar var siparislere yetisemiyorlar. Sanirim brans resim oyle bir sey de bilgisayar grafikerlik gibi seylerde ogrenmenizi tavsiye ederim. Arkadasim firmalarin logo afis gibi seylerini tasarliyordu ek bir kazanc

Yaa buna üzüldüm. Aslında hayatta insan neyi kazanamıyorsa neye sahip olamıyorsa o onu üzüyor ve sonra onsuz olamaz gibi geliyor daha da üzülüyor. Benim için şuan atanamamak öyle sanki bebeğime faydalı olamazmışım gibi geliyor o yüzden kendimi yıpratıyorum.peki bebeğinizin olmamdı için bir sebep var mı
Mutlaka bir sebebi vardır ama şuan o sebebi bende bilmiyorum eşiminde testleride çok güzel ama aylardır bir amuda kalkmadığım kaldı olmadı yumurtasıydı bilmem nesiydi hepsini takip etmeme rağmen yine yok sebepsiz olmaması daha kötü galiba 1 sene deyip duruyorlar ama her şeyi deneyip 6 aydan fazla olmaması da normal mi yani. Bütün çevremde ya hamile ya doğurunca çok yıpranıyorum çoğuda tek seferde hamile kaldılar kpss en azından alacağın aldığın puan bellidir böyle neye kürek çekicem içimi nasıl avutucam bilmiyorum

Mutlaka bir sebebi vardır ama şuan o sebebi bende bilmiyorum eşiminde testleride çok güzel ama aylardır bir amuda kalkmadığım kaldı olmadı yumurtasıydı bilmem nesiydi hepsini takip etmeme rağmen yine yok sebepsiz olmaması daha kötü galiba 1 sene deyip duruyorlar ama her şeyi deneyip 6 aydan fazla olmaması da normal mi yani. Bütün çevremde ya hamile ya doğurunca çok yıpranıyorum çoğuda tek seferde hamile kaldılar kpss en azından alacağın aldığın puan bellidir böyle neye kürek çekicem içimi nasıl avutucam bilmiyorum
Anladım inşallah bir an önce olur. Biz eşimle bebek istediğimizde bir sorun yoktu fakat olmadı 5 ay kadar bir süre. Ben tavsiye üzerine womanlog diye bir uygulama indirmiştim. Çiçekler tam açıkken birliktelik yalamaya başlamıştık ve biliyor musun tamam bebek istemiyorum dediğimde oldu bebeğimiz umudu kesip oluruna bırakmıştık. Belki etkisi olur. Benim kpss gibi belki senin içinde bu kısmet ve zamanı var.

Back
X