• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başardım ! 1 ayda 7 kilo gitti bileee ;)

mississippi_00

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
21
3
6
35
Balıkesir
Evet arkadaslar daha öncede konu acmıstım 1 ay sonraki durumumu yazmak için veee 91.7 ile basladıgım bu zorlu yolaaa 84,7 ile devam ediyorum hiç bu kadar kilo verdiğim olmamıstı bu ilk ve sekil olarakda baya değişiklik gösterdi vee devam edicem sonunaa kadarrr :21: daha yolun basında sayılırım

Selam cnm ...tebrikler ...:46:bizede birkaç tiyo veresen bacım yav 81 kiloyum:26:nasıl diyet yaptın nelere dikkat ettin :56:

Selam cnm ...tebrikler ...:46:bizede birkaç tiyo veresen bacım yav 81 kiloyum:26:nasıl diyet yaptın nelere dikkat ettin :56:

Tşekkür ederim kızlar :) soyle baslayayım bundan bir ay once spora basladım ama diyetle birlikte diyet dedğim kendim bişeyler yapmaya calıstım aksam yemelerimi kestim yurtta kalıorum malum yiyioruz :) hamur işlerini ilk 2 hafta tamamen kestim simdi azcık uclarından alıyorum eger cok istersem . sabah yeşillik peynir yarım. 5 zeytin . domates yeşilcay belki yumurta
oglende meyve bi tane ya salata.. ya yogurtla etmimek -form
aksamda yurtta ne cıkarsa ama genelde sebze yiorum corba salata günbitio birde ben sabah aksam sirkeli su ictim baslayalı 2 hafta oldu onada .. vee hergün istisnasız 45 dkka yürüyüşden sorna spora giriorum 1 saatte o :D canım cıkıo ama olyuo alısıyosun .. asansoru cok kullanırdım merdivene geçiş yaptım .. yeşil cay cok içtim basardım ama dahaaa coook var maleseff canım

Back
X