başardım :)

tuana861

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
249
66
53
arkadaşlar ben de buradaki herkes gibi çok zayıftım ama artık o günlerimi hatırlamıyorum bile...
çözüm basit:
tahin-pekmez... ekmeği banarak yedim.
birçok şey yapmıştım ama bunun kadar etkili olmamıştı. ama tabi ki sabırlı olun hergün yiyin en az 3 ay. fark mutlaka olucak :) inancınızı kaybetmeyin. ilaç vs. kullanmayın.
ben 1 yılda 20 kg aldım. şimdi gayet iyiyim çok şükür. süper bi his insanın her giydiğinin olması yolda rahat rahat yürümesi. vazgeçmeyin hergün aralıksız yapın...

bende aynı şekilde 54 den 74 e çıktım her sabah kahvaltıda tahin pekmez birde yeşil zeytin bolca ve zeytinyağına ekmak ban süper oldu ama 80 olmam lazım daha

Tahını sevmıyorum off Allahım yollar neden hep tahınden gecıyor :KK12:

malesef canım çünkü yağ oranı yüksek aslında ben severim de tadını pekmezle güzel oluyor bence...

prakten surup kullanan oldumu? onunda faydasını gören baya kişi varmıs

bende aynı şekilde 54 den 74 e çıktım her sabah kahvaltıda tahin pekmez birde yeşil zeytin bolca ve zeytinyağına ekmak ban süper oldu ama 80 olmam lazım daha
niye ellidötrten .74 e çıkmak ister ki insan.bu konu başlığını her gördüğümde anlamakta zorlanıyorum.kilo sorunu olan biri olarak.başlığı görünce kilovermeyle ilgili diye hemen tkladım ama tersiymiş.sizin adınıza sevindim.

arkadaşlar ben de buradaki herkes gibi çok zayıftım ama artık o günlerimi hatırlamıyorum bile...
çözüm basit:
birçok şey yapmıştım ama bunun kadar etkili olmamıştı. ama tabi ki sabırlı olun hergün yiyin en az 3 ay. fark mutlaka olucak :) inancınızı kaybetmeyin. ilaç vs. kullanmayın.
ben 1 yılda 20 kg aldım. şimdi gayet iyiyim çok şükür. süper bi his insanın her giydiğinin olması yolda rahat rahat yürümesi. vazgeçmeyin hergün aralıksız yapın...
kendim kilo almış kadar sevindim :) bende 48 kilo 1.64 boy. Bi 5 kilo alsam harika olucak. Sormak istediğim bu tahin pekmezi ekmekle mi yedin yoksa bi kaç kaşık huppp yuttun mu? Ben ekmekle yiyemiyorum da :)

Boyunuz kaç? 80 çok değil mi ya?

Ben çocukken çok zayıftım bir dönem, nutella, süt ve ekmeği abimden bile çok yiyerek kilo almayı başarmıştım :) Eminim hala işe yarıyordur. Spor da yapın bence kızlar, kilo verdirir diye korkabilirsiniz ama vücudunuz daha sıkı olur. İştahı da arttırıyor zaten spor.

çözüm basit:
ne güzel yaa valla kıskandım.darısı benim gibi almak isteyenlere.o duyguyu yaşamayı o kadar çk istiyorum ki sanki hiç olmıcak.tahin pkmez tadını sevmem muhtemelen:((oyüzden denemiyorum.nasıl yiyordun.ölçüsü ne kadardı.artı diğer öğünlerede yükleniyordun heralde değil mi sadece bununla olmaz

prakten surup kullanan oldumu? onunda faydasını gören baya kişi varmıs
Ben onu güvendi,ğim bir eczacıya sordum ancak aşırı uyku yapıyor dedi ve kilo aldırıyormus ancak kilo almayla ilgili bir ilaç değilmiş dr. tansiyesi olmadan önermem şahsen.

çözüm basit:
bir yılda 20 kilo mu çok fazla değil mi :D

Bende kilo almak istiyorum kızlar 48 kiloyum şimdi 25 yaşındayım 4sene önce 5 kilo verdim ama özellikle yapmadım sonra sıkıntılar başladı demir eksikliği iştahsızlık saç dökülmesi kilo almaya çalışıyorum ama hiç alamıyorum. Tahin pekmezi severim aslında onu denemeye karar verdim şimdi:)

çözüm basit:
Günde ne kadar yedin tahin-pekmez i?

kilo almak istiyosanız akşam 9 dan sonra da yemek yeyin kızlar ve gün içinde hiç mideniz guruldıcak kadar aç bırakmayın kendinizi ben de böyle kilo aldım löp löp yiyodum hep kendi kendime yemek yapıp yiyodum geceleri:)

Back
X