Başarılı Bir Burun Estetiğinde Bütçe Ne Kadar Olmalı?

adigegms

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
232
52
13
43
Arkadaşlar burnun nasıl görüneceği kadar ödeyeceğimiz parada bizleri sıkıntıya sokan diğer husus. Çoğumuz kredi çekip olduk ya da olacağız. Peki iyi buwir burun estetiği için bütçe ne olmamıdır . Deneyim ve düşüncelerinizi yazarmısınız? Astronomik fiyatlar berim için 7-8 üstü olan rakamlardır. Çünkü bu miktarı bile kredi çekerek alıyoruz. Sizler ne düşünüyorsunuz.

Arkadaşlar burnun nasıl görüneceği kadar ödeyeceğimiz parada bizleri sıkıntıya sokan diğer husus. Çoğumuz kredi çekip olduk ya da olacağız. Peki iyi buwir burun estetiği için bütçe ne olmamıdır . Deneyim ve düşüncelerinizi yazarmısınız? Astronomik fiyatlar berim için 7-8 üstü olan rakamlardır. Çünkü bu miktarı bile kredi çekerek alıyoruz. Sizler ne düşünüyorsunuz.

Tabi ki bütçe önemli fakat burda asıl önemli olan icinize sinen dogru doktoru bulmak bence. Bütçe odaklı bakınca yanlış karar verilebilir diye düşünüyorum. 2 yıl evvel 5 bin ödeyerek ameliyat oldum. 4 ayri doktorla görüsmüstüm içlerinde 10 bin isteyen doktorda vardi. Kendi doktorum da 10 bin istese yine ona ameliyat olacaktım çünkü icime sinmişti. Cok para verince illa güzel sonuc elde edilecek diye kesin bir şey tabi ki yok fakat ucuz olsun diye riske girmeyi doğru bulmuyorum ben. Cünkü sonuc memnun edici olmazsa revizyon yaptırmak gerekiyor. O zaman olusacak maliyet ve memnuniyetsizligin psikolojisini düşününce maddi manevi daha ağır bir maliyet ortaya çıkıyor.

Aynen katılıyorum size. Lakin 20 bin 25 bin tl isteyen doktorlar beni düşündürüşor acaba neyi daha iyi yapıyorlarda bu parayı istiyorlar ya da bir markayamı para ödeniyor?

Aynen katılıyorum size. Lakin 20 bin 25 bin tl isteyen doktorlar beni düşündürüşor acaba neyi daha iyi yapıyorlarda bu parayı istiyorlar ya da bir markayamı para ödeniyor?

25 bin isteyeni hiç duymadım 2 yıl evvel gorustugum ve 10 bin isteyen doktorun simdi 18 bin istedigini biliyorum en yüksekte o olmalı diye dusunuyorum şaşırdım kim 25 bin istiyormus ki? Revizyon fiyati olabilir mi? Fiyat farkları sadece isimden degil biraz da ameliyatin yapildigi hastaneye göre de degisiyor tabi. Kendi adıma ben cok memnunun şimdide en fazla 6-7 bindir muhtemelen kendi doktorum ve basari olarak fazlası var eksiği yok. Yani fiyat ve kalite oranı her zaman doğrusal ilerlemeyebiliyor. Klinik, hastane bunlarda fiyatı etkileyen önemli unsurlar. Herneyse burada icinize sinmesi önemli, ben icime sineni tercih etmiştim herkese de imkanları el verdigi ölçü de icinin rahat ettigi doktoru tercih etmesini tavsiye ediyorum hep

Onur Erol 25 bin civarında diye duymuştum 20 de fazla 18de 15te maksimum 10dur yani sonuçta

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlaarrrr herkes yorum düşsün kaça ameliyat oldunuz ve iyi bir doktorun ameliyatı parayla ölçülürmü illa yüksek para iyi ameliyatmı demektir? Ya da astronomik fiyata ameliyat yapanlar mükemmel doktorda yüksek fiyata yapanlar kasap mı? Biri toplamdan biri sürümden mi kazanıyor bu işe böylemi bakıyorlar sizce estetisyenler? İyi bir doktor düzeyli bir fiyata iyi bir hastanede akeliyat yapamaz mı? Bunun örnekleri yok mu?
Hani cevaplar nerde?

Var tabiki istisnalar neden olmasın ben oldum. Yazdım yukarıda zaten, fiyatı 10 binin altında fazlasıyla basarili calistigi hastane kosuyolunda cok bilinen bir hastane. Fakat bu böyle basarili doktorlar belli miktarların uzerinde birkaç istisna vardır benim doktorum gibi, onlarda kendi kliniklerine geçerse fiyatları yine o civarlarda olacaktir. Ama tekrar söylüyorum degerlendirirken asıl unsur fiyat degil doktorun basarisi olmalı bence.

Ameliyat olmadım, işin içinde sağlık olmadığı sürece 10 bin falan vermem. Uygun fiyata başarılı işlere imza atan doktorlar olduğu gibi dünyanın parasını isteyip sizi paranızla rezil eden de var.

Canım doktor isim yaptıysa tabiki fiyatları yüksek tutacaktır, bana kalırsa fiyatından çok doktoruna güvenmen önemli ben cok cüzi bir miktar ödedim ameliyatim için ve şuana kadar da memnunum arkadaşlarımda aynı doktora oldular onlarda memnun kısacası sırf isim yapmış diye bir doktora servet dökmenin mantığı yok:)

Benim burada ve çevremde gördüğüm kadarıyla bütçe değil, şans lazım. Bakıyorsun en iyi, en tanımış doktorun bir ameliyatı burnu eski halinden çok kötü hale getirmiş, bakıyorsun hiç tanınmamış bir doktora çirkin bir burundan hokka gibi burun yapmış. Bu iş kesinlikle şans işi. Bütçeden çok şansınıza güveniyorsanız bu işe girin.

Back
X