- 10 Mayıs 2024
- 70
- 46
- 3
- 38
- Konu Sahibi anneolmakkk
Ya valla çok komiksiniz kendi başarısızlığınızı anne babanıza yüklemeyin.Ama az once sartlar kısıtlamalı diyen bi yorumu begendiniz, kısıtlı şartlarınızı bahane ediyorsunuz simdi de kendiniz için.
15 yaşında bir çocuk hırslı azimli olmak zorunda degilki. Anne olmayan yazmasin diyip duruyorsunuz ama ben de bir evladım tam olarak da sizin evladiniz gibiydim onun yaşlarında. Başkalarının başarılı buldugu, kapasitesinin hepsini kullanamadığı söylenen, hırsı yok azmi yok denen bi evlattım. Ailemi hic tatmin edemedim. Çok gamsizsin diye diye buyutuldum. Bugün 30 yaşında muhendisim evliyim, hamileyim. Universite cagimda anksiyete tedavisi gormeye basladim, kendimden tatmin olamiyordum yetersiz hissediyordum hep kendimi. O gamsiz kiz gamdan bir suru hastalik atlatti. 2 yıl once dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozuklugum oldugunu ogrendim. Perisan oldum, benim sucum değilmiş çünkü. Ben gamsiz degilmisim, maymun istahli degilmisim. İlgimi cabuk kaybetmemin sebebi simariklik degilmis.
Kızınızı takip ederken defter, kitap ve karnelerine bakmayin sadece. Mutlu bi evladiniz iyi bi evladiniz olsun.
Bi de 14 yasinda bi çocuk pdr istedigine karar verip buna yonelik nasıl çalışabilir ki acele etmeyin cocugunuzu da terapiye götürün kendiniz de gidin asıl sorun neredeymis farkedin
Kizim basarisiz değil sadece çalışma motivasyonu eksik biraz rahat bir cocuk
Bunu ben değil rehber öğretmeni de söylüyor.
Burda herseyi yazıya dökemiyiruz
Yanlış yazıp kendimizi yanlış ifade edebiliyoruz .