Başarılı tüp bebek serüvenim

Edemmmmmmmmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
18
4
6
31
Merhaba arkadaşlar bür gün ben de bunu yazacabilecek miyim diye çok düşünüyordum ve şükürler olsun ki yaşıyorum. Bebeğim dünyaya gelince serüvenimi buraya yazacağım diye söz vermiştim ve başlayalım. Eşimle 2018 senesinde evlendik eşim evledniğimiz gğnden beri çocuk sahibi olamyı çok istiyorsu ama ben borçlarımız vs var diye ilk bir buçk sene istemiyordum sonra ben istemeye başlayınca da olmadı bi şekilde stresten vs önce çatlatma iğneai vurduk tutmadı sonra aşılama yaptırdık tutmadı doktorlar hiç bir şeyinizyok diyordu ama olmuyorsu bi şekilde bu arada eşim sürwkli sperm testi veriyorsu onun da bazı aylar iyi çıkıyorsu sonuçları ama bazı aylar stresten kötü çıkıyorsu sonra eşimin doğum günü 2021 aralık ayında geldi çattı ve eşim çok umutluydu bu kez de olmazsa tüp bebek yaptıralım dedik söz versik ve olmadı gidip bir merkezle görüştük ümit zeteroğlu ve doktorumuz bizi ikna etti hemen ilaç vs aldık ve başladık öncelikşe şunu söyleyetim tüp bebek ilaçları kullnmak buna başlamak zor ve meşakkatli bir süreç metanetli olup bunun geçici bir sürwç olduğunu bilin öncelikşe ve sonunun gğzel olacağını düşünün ve maddi yönden yıpratıcı. ilaçları kullanmaya başladık zaten ilaç vs nasıl kullanacağını hangi tarihte ne yapacağını hemşireler çok gğzel anlatıyor ve sirekli iletişim halinde oluyorsunuz yumurta toplamalar gerçekleştirdik sonra iki yumurta yerleştirildi önce ikisi de tuttu sonra bir bebeğimin gelişim durdu diğer bebeğimi eylül ayında.miniğimi dünyaya getirdm inşallah rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlsıyla sevgiyle kalın ve inanın dua edin 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar bür gün ben de bunu yazacabilecek miyim diye çok düşünüyordum ve şükürler olsun ki yaşıyorum. Bebeğim dünyaya gelince serüvenimi buraya yazacağım diye söz vermiştim ve başlayalım. Eşimle 2018 senesinde evlendik eşim evledniğimiz gğnden beri çocuk sahibi olamyı çok istiyorsu ama ben borçlarımız vs var diye ilk bir buçk sene istemiyordum sonra ben istemeye başlayınca da olmadı bi şekilde stresten vs önce çatlatma iğneai vurduk tutmadı sonra aşılama yaptırdık tutmadı doktorlar hiç bir şeyinizyok diyordu ama olmuyorsu bi şekilde bu arada eşim sürwkli sperm testi veriyorsu onun da bazı aylar iyi çıkıyorsu sonuçları ama bazı aylar stresten kötü çıkıyorsu sonra eşimin doğum günü 2021 aralık ayında geldi çattı ve eşim çok umutluydu bu kez de olmazsa tüp bebek yaptıralım dedik söz versik ve olmadı gidip bir merkezle görüştük ümit zeteroğlu ve doktorumuz bizi ikna etti hemen ilaç vs aldık ve başladık öncelikşe şunu söyleyetim tüp bebek ilaçları kullnmak buna başlamak zor ve meşakkatli bir süreç metanetli olup bunun geçici bir sürwç olduğunu bilin öncelikşe ve sonunun gğzel olacağını düşünün ve maddi yönden yıpratıcı. ilaçları kullanmaya başladık zaten ilaç vs nasıl kullanacağını hangi tarihte ne yapacağını hemşireler çok gğzel anlatıyor ve sirekli iletişim halinde oluyorsunuz yumurta toplamalar gerçekleştirdik sonra iki yumurta yerleştirildi önce ikisi de tuttu sonra bir bebeğimin gelişim durdu diğer bebeğimi eylül ayında.miniğimi dünyaya getirdm inşallah rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlsıyla sevgiyle kalın ve inanın dua edin allah ää

Merhaba arkadaşlar bür gün ben de bunu yazacabilecek miyim diye çok düşünüyordum ve şükürler olsun ki yaşıyorum. Bebeğim dünyaya gelince serüvenimi buraya yazacağım diye söz vermiştim ve başlayalım. Eşimle 2018 senesinde evlendik eşim evledniğimiz gğnden beri çocuk sahibi olamyı çok istiyorsu ama ben borçlarımız vs var diye ilk bir buçk sene istemiyordum sonra ben istemeye başlayınca da olmadı bi şekilde stresten vs önce çatlatma iğneai vurduk tutmadı sonra aşılama yaptırdık tutmadı doktorlar hiç bir şeyinizyok diyordu ama olmuyorsu bi şekilde bu arada eşim sürwkli sperm testi veriyorsu onun da bazı aylar iyi çıkıyorsu sonuçları ama bazı aylar stresten kötü çıkıyorsu sonra eşimin doğum günü 2021 aralık ayında geldi çattı ve eşim çok umutluydu bu kez de olmazsa tüp bebek yaptıralım dedik söz versik ve olmadı gidip bir merkezle görüştük ümit zeteroğlu ve doktorumuz bizi ikna etti hemen ilaç vs aldık ve başladık öncelikşe şunu söyleyetim tüp bebek ilaçları kullnmak buna başlamak zor ve meşakkatli bir süreç metanetli olup bunun geçici bir sürwç olduğunu bilin öncelikşe ve sonunun gğzel olacağını düşünün ve maddi yönden yıpratıcı. ilaçları kullanmaya başladık zaten ilaç vs nasıl kullanacağını hangi tarihte ne yapacağını hemşireler çok gğzel anlatıyor ve sirekli iletişim halinde oluyorsunuz yumurta toplamalar gerçekleştirdik sonra iki yumurta yerleştirildi önce ikisi de tuttu sonra bir bebeğimin gelişim durdu diğer bebeğimi eylül ayında.miniğimi dünyaya getirdm inşallah rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlsıyla sevgiyle kalın ve inanın dua edin 🙏🏻
Ben de ümit hocaya başladım. Dün yumurtalar toplandı hayırlısı olsun.. sizin yumurta toplama ve trasfer işlemleri hangi hastanede oldu ?

Back
X