Başarılı ve mutlu evliliğin sırrı 4 öpücük, 3 seks !

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
İşte uzun ve mutlu evliliğin olmazsa olmazları...

Her zaman uzun evliliğin reçetesini duymak ister çiftler."Yıllarca mutlu bir evliliği sürdürmenin sırrı nedir, ne değildir?" hep sorulan ama tam da cevabı alınamayan bir sorudur.

Araştırmacılar, bu bilinmezliğe cevap bulmak için yeni sırları ortaya döküyor. Evliyseniz ya da evlenmeye niyetliyseniz, kulak kabartmanızda fayda var!

İki ortak hobi edinmek, her 24 saatte üç defa birbirine sarılmak, günde en az bir kere 'Seni seviyorum' demek, ayda iki romantik yemek yemek, evliliğin başlıca kurtarıcıları.

Seks mi? Günde dört defa eşin dudağına kondurulan öpücük ve haftada üç kere yapılan seks de yine başarılı evliliğin olmazsa olmazları.

3 binden fazla evli çift üzerinde yaptığı araştırmada uzun evliliğin sırrını keşfedildiği iddia edildi.

Araştırmanın başındaki kişi Carol Richardson, "Artık çiftler genç yaşlarda değil de, daha olgun dönemlerinde evlenmeyi seçiyor. Bu da kişilerin ilk başta kariyerlerine odaklanmasıyla ilişkilendirilebilir. Ayrıca hala erkeğin kadından daha büyük olması dikkate alınıyor. Erkeğin duygusal ve finansal açıdan daha olgunlaşmış olması gerektiğine inanılıyor" açıklamasında bulunuyor.

Araştırmanın en ilgi çekici yanı ise erkeklerin 31 yaşında evlenmeleri gerektiğinin belirtilmesi. 31 yaş, erkeğin hayatında evlenmek için en ideal yaş olarak tespit edilirken, erkeğin eşi olacak kadınınsa kendinden iki ya da üç yaş küçük olması önem taşıyor.

Çocuk sahibi olmak için en iyi zamanın evlendikten iki yıl, iki ay sonra olduğu öngörülüyor.

İşteyken de yine eşlerin birbirleriyle düzenli bir iletişim için olmasını salık veren araştırma, aralarında en az üç telefon konuşması yapmalarını ifade ediyor. Bunun yanı sıra mesajlar ve elektronik posta da devreye girmeli.

Bireysel özgürlüklere de yer veren araştırma, evli kişilerin ayda iki gece birbirlerinden bağımsız, arkadaşlarıyla eğlenmelerinin de yine evlilikte önemli bir nokta olduğunu savunuyor.

Bi çoğunu yapmıorus..Zaten mutlu da deilis..

We mutlu olmakta istemiorum artık..ıstedikçe daha kötü oluyo..Neyse saçmaladım sanırım..

ben de hep derim zaten 30 yaşından önce erkekler evlenmemeli diye haklıymışım demek ki :))
eşim 30 undan gün alıyordu evlendiğimizde ben de 28 dim yaşı felan tutturmuşuz ama çocuğu kaçırdık neyse artık geçti bi kere

ama kesinlikle gün içinde birbirine sarılmak ve arada öpüşmek çok önemli bence de insan sevdiğini de sevildiğini de daha iyi hissediyor ya da bana öyle geliyor

tskler.. kaydirigubbakcemile5 guzel bı paylasım .. opuyorumnanaktan

bunlar bence zaten bilinen şeyler ama iş uygulamakta.benim sevgilim telefonla konuşmayı ve de mesajlaşmayı hiç sevmez.günde bir kez aramayı zor öğrettim.bazı zaman sayı artıyor nadir de olsa.günde üç nasıl aratacam evlenmiş olsak.

1 yıllık evliyim opuyorumnanaktan
ve sanırım ben doğru yoldayım şimdilik :lepi:

paylaşımın için teşekkür ederimm

güzel paylaşım teşekkürler opuyorumnanaktan
eşim 31 yaşındaydı bense 22 yaşımda 5 yıllık evliyiz çevremdeki ilişkilere baktığımda mükemmel denebilecek bi evliliğim var inşallah yıllar ilerledikçe bağlar kuvvetlenirde daha mutlu huzurlu ve sağlıklı güzel yıllar geçiririz rabbim herkeslere nasip etsin :1hug: henüz çocuğumuz yok geç kalmışız sanırım ama istiyoruz artık rabbim verirse inşallah :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar::nazar:

Hepsine amenna da , ayda iki gece , (altını çiziyorum GECE ) arkadaşlarıyla eğlenmek de neyin nesiymiş !
Halı saha maçı olur anlarım da, gece eğlenmesi diyince hopppp derim :olmaz:
Erkek erkeğe eğlenmesin de , evde karısı ve çocuklarıyla eğlensin, bana ters :1closedeyes:

Allahim ve bana tum isteyen bekarlara boyle evlilik nasip et aminnnnnnn:( ne kadar istiyorum bilemezsiniz :(

ayoll, ben eşime hadi evliliğimizi monotonluktan kurtaralım haftada 3 seks yapalım desem , adam bana çok yorgunum der k.çını döner :60:

ayy çocuk yapmam lazım mış acilen :1:

seni seviyorum ve daha nicesini hala sürekli söylüyoruz.(umarım ölene kadar da böyle olur)
haftada keşke 3 kez olsa biz o 3ü sadece hafta sonunda yapıyoruz birde hafta içisi var bunun :17:
ben 24 eşim 26 yaşndayken evlendiydik
düşüncelidir anlayışlıdır dinler anlatır anlaşmazlığa düşersek bir orta yol bulmaya çalışırız kimsenin içinde kalmasın istediği diye :) ay ben bu adamı gerçekten .çok seviyorm Allahım hep böyle olsun böyle devam edelim Ömrüm o benim ömrüm...

Son düzenleme:
Back
X