başarısız ameliyat?

Ödem bence çünkü çok yeni ben morarmadığım için sararmadım da ama her cilt tipi ve yapılan işlem herkeste farklı onlar bir kaç haftaya geçecektir sıkıntı etme. Burun şişliğide kaçınılmaz bir durum hepsi geçecek.

Masaj konusuna gelince doktoruna sormadan asla yapma doktorun vermedikçe yapma derim zaten yapman gerekse söylerdi doktorun.

merhaba herkese, 9 şubat cumartesi günü kapalı yöntemle ameliyat oldum. iki gün önce alçılarım alındı ve burun köprümde bir şişlik mevcut. böyle olan kimseyi görmemiştim. doktorumun paylaştığı ameliyat sonrası fotoğrafımda böyle bir şey olmadığı için kendimi ödemdir diye rahatlatmaya çalışıyorum (doktor da ödem dedi). ama beni geçiştirmeye çalışıyormuş gibi geldi. dokunmaya çalıştığımda elime sert geliyor birazcık. korkuyorum kızlar. sizce geçer mi yoksa başarısız mı ameliyatım?

Köprüdeki şişlik ödemdir. Doktorun eğer bantlama yaparsa bir haftada ödemin çoğu gider (burun ucu hariç). Ameliyat sonrası fotolar çok güzel. 6 ayı buluyor diyorlar.

Köprüdeki şişlik ödemdir. Doktorun eğer bantlama yaparsa bir haftada ödemin çoğu gider (burun ucu hariç). Ameliyat sonrası fotolar çok güzel. 6 ayı buluyor diyorlar.
merhaba, bantlama yapmadı maalesef. köprüdeki şişliğe dokunduğumda biraz sert geliyor elime, umarım ödemdir:(

Bnm de köprüm bu şekilde umarım iner. Çünkü bnm tam orada kemer vardı sanki inmemiş. Bu şekilde olup inen var mı? Bişiler desin de yüreğime su serpilsin.

Eklentiler

• IMG_20190219_153203_686.webp
    IMG_20190219_153203_686.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 237

Eklentiler

• 6FDCD488-CF73-4538-9FC9-22AC25CDA543.webp
    6FDCD488-CF73-4538-9FC9-22AC25CDA543.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 293
merhaba herkese, 9 şubat cumartesi günü kapalı yöntemle ameliyat oldum. iki gün önce alçılarım alındı ve burun köprümde bir şişlik mevcut. böyle olan kimseyi görmemiştim. doktorumun paylaştığı ameliyat sonrası fotoğrafımda böyle bir şey olmadığı için kendimi ödemdir diye rahatlatmaya çalışıyorum (doktor da ödem dedi). ama beni geçiştirmeye çalışıyormuş gibi geldi. dokunmaya çalıştığımda elime sert geliyor birazcık. korkuyorum kızlar. sizce geçer mi yoksa başarısız mı ameliyatım?
Canim cook odemin var sabret daha cook taze yaralarin korkma gayet basarili doktorun cektigi o resimdeki buruna kavusacaksin

7C3FD1A7-CE31-4BE2-9A32-15A192F5ED2A.webp
Kızlar 2. Hafta bantlarım cıktı cok ıyıydı ama yavas tavad bı cıkıntı olustu suan 2. Ay ve bu halde domtorum ödem dedı ama elime sert kemık gıbı şişlk varne dusnuyorsnz

Back
X