- 2 Şubat 2019
- 32
- 2
- 6
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağ olun soracağımguzel gozukuyor ama masaj yapmayi danisin bence
çok sağ olun:)Masaj konusuna gelince doktoruna sormadan asla yapma doktorun vermedikçe yapma derim zaten yapman gerekse söylerdi doktorun.
merhaba herkese, 9 şubat cumartesi günü kapalı yöntemle ameliyat oldum. iki gün önce alçılarım alındı ve burun köprümde bir şişlik mevcut. böyle olan kimseyi görmemiştim. doktorumun paylaştığı ameliyat sonrası fotoğrafımda böyle bir şey olmadığı için kendimi ödemdir diye rahatlatmaya çalışıyorum (doktor da ödem dedi). ama beni geçiştirmeye çalışıyormuş gibi geldi. dokunmaya çalıştığımda elime sert geliyor birazcık. korkuyorum kızlar. sizce geçer mi yoksa başarısız mı ameliyatım?
merhaba, bantlama yapmadı maalesef. köprüdeki şişliğe dokunduğumda biraz sert geliyor elime, umarım ödemdirKöprüdeki şişlik ödemdir. Doktorun eğer bantlama yaparsa bir haftada ödemin çoğu gider (burun ucu hariç). Ameliyat sonrası fotolar çok güzel. 6 ayı buluyor diyorlar.
Geçiyooorrr bir kaç hafta sonra önden görüntüsü de düzelmeye başlıyor .bugün sarılıklarımı kapattım ve böyle görünüyorum, önden hala çok kötü![]()
merhaba, bantlama yapmadı maalesef. köprüdeki şişliğe dokunduğumda biraz sert geliyor elime, umarım ödemdir![]()
çok sağ olun öyle gerçekten:)Geçiyooorrr bir kaç hafta sonra önden görüntüsü de düzelmeye başlıyor .
evet gidiyor bile sanırım, bugün böyleydim:)burnunun üstü inmiş bile. yanlar ve burun ucundaki toplanma da gidecek.
cok guzel olmus valla hemde yakismis daha cok kuculurçok sağ olun öyle gerçekten:)
evet gidiyor bile sanırım, bugün böyleydim:)
teşekkür ederimm:)cok guzel olmus valla hemde yakismis daha cok kuculur
Denizle nasil son halin canim baya duzeldimi zaten o halleride cok hoş tuteşekkür ederimm:)
üstteki şişlik hala biraz duruyor maalesef ama onun dışında çok çok indi gerçekten:)Denizle nasil son halin canim baya duzeldimi zaten o halleride cok hoş tu
Canim cook odemin var sabret daha cook taze yaralarin korkma gayet basarili doktorun cektigi o resimdeki buruna kavusacaksinmerhaba herkese, 9 şubat cumartesi günü kapalı yöntemle ameliyat oldum. iki gün önce alçılarım alındı ve burun köprümde bir şişlik mevcut. böyle olan kimseyi görmemiştim. doktorumun paylaştığı ameliyat sonrası fotoğrafımda böyle bir şey olmadığı için kendimi ödemdir diye rahatlatmaya çalışıyorum (doktor da ödem dedi). ama beni geçiştirmeye çalışıyormuş gibi geldi. dokunmaya çalıştığımda elime sert geliyor birazcık. korkuyorum kızlar. sizce geçer mi yoksa başarısız mı ameliyatım?
merhaba herkese, 9 şubat cumartesi günü kapalı yöntemle ameliyat oldum. iki gün önce alçılarım alındı ve burun köprümde bir şişlik mevcut. böyle olan kimseyi görmemiştim. doktorumun paylaştığı ameliyat sonrası fotoğrafımda böyle bir şey olmadığı için kendimi ödemdir diye rahatlatmaya çalışıyorum (doktor da ödem dedi). ama beni geçiştirmeye çalışıyormuş gibi geldi. dokunmaya çalıştığımda elime sert geliyor birazcık. korkuyorum kızlar. sizce geçer mi yoksa başarısız mı ameliyatım?