Başarısız Burun Estetiği

Kızlar ister inanın ister inanmayın masajdan sonra şeklinde hafif bir eğrilik oldu ve burun sırtımda çıkıntılar oluştu ki bu çok normal senin masaj yaptığın yeri alından göze doğru aşağıya kadar kırıp tekrar çatı yapıp oraya koyuyorlar
Hatta doktor ameliyatı anlatırken kıkırdağınıda şuraya yapıştırdım ötekinide şuraya diktim gibilerinden bir şey anlatmıştı bana yani oraları yeniden tamir ediyorlar tutması için de yapıştırıp dikiyorlar
Masaj konusunda doktorlar arasında fikir ayrılığı var zaten internette de yazıyo bazı doktorlar belli bi süre burna hiç dokunulmamasından yana kıkırdak ve kemiklerin yerinden oynayabileceğini düşünüyorlar bazılarıda önceden olan eğrilik tekrar olmasın ödemlerde çabuk gitsin diye masaj öneriyolar insan ne yapacağını şaşırıyo gerçekten

Masaj konusunda doktorlar arasında fikir ayrılığı var zaten internette de yazıyo bazı doktorlar belli bi süre burna hiç dokunulmamasından yana kıkırdak ve kemiklerin yerinden oynayabileceğini düşünüyorlar bazılarıda önceden olan eğrilik tekrar olmasın ödemlerde çabuk gitsin diye masaj öneriyolar insan ne yapacağını şaşırıyo gerçekten
Valla ben tecrübe ettim ameliyattan sonra değişmiyor olduğu gibi kalıyor her şey bu sebeple en iyisi dokunmamak çünkü işin içinde bozulması da var şeklin

Valla ben tecrübe ettim ameliyattan sonra değişmiyor olduğu gibi kalıyor her şey bu sebeple en iyisi dokunmamak çünkü işin içinde bozulması da var şeklin
Zaten hevesim yoktu şimdi hepten kaçtı. Bu arada burnumun ödemi aşağı mı indi nedir kocaman bir burun ucu burnumu da aşağı doğru gösteriyor. Bu ödem partisi bitse artık sorun mu ödem mi karar veremiyorum.

Zaten hevesim yoktu şimdi hepten kaçtı. Bu arada burnumun ödemi aşağı mı indi nedir kocaman bir burun ucu burnumu da aşağı doğru gösteriyor. Bu ödem partisi bitse artık sorun mu ödem mi karar veremiyorum.
Burun ucunda ki ödem en zoruymus zaten, kalin deriliysen sisliklerin inmesi ve ödemin gitmesi 1 hatta 2 yil sürebiliyormus, bu bekleme süreci zaten ameliyatin kendisinden daha zor. Bende gecen hafta ameliyat oldum, yandan cok begeniyorum fakat önden daha cok sis duruyor. Sabirla bekliycez artik :) canini fazla sikma ve hep iyi düsün ki iyi olsun

Elleyince aslinda fark edebilirsin, ben hafifce parmagimla bastiriyorum ve cok sis, kemik falan hissetmiyorum ödemdir muhtemelen

Ödemler zor valla önden hep kötü gösterir şişlikler ama size şunu söyliyim ben ameliyat olalı 3 seneyi geçti ona rağmen de her sabah kalktığımda önden bakınca şişkin bir burun beni karşılıyor bende şöyle bir çözüm buldum bir şişe maden suyuna yarım limon sıkıp küçük buz kalıplarına dolduruyorum sabahları burnuma 1 tane buz küpünden alıp o buz eriyene dek burnuma sürüyorum tabi ilk aylar denemeyin aradan biraz zaman geçsin sizde yapın

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar kedim az önce kendini resmen burnumun üzerine bıraktı ve sağ tarafa çarptı. Acı ağrı yok ama ilk an hafif sızı oldu. Böyle bir darbenin burnu yamultma kanadı çöktürme ihtimali nedir? Resmen şoktayım şuan iyi hissetmiyorum.

Merhaba arkadaşlar kedim az önce kendini resmen burnumun üzerine bıraktı ve sağ tarafa çarptı. Acı ağrı yok ama ilk an hafif sızı oldu. Böyle bir darbenin burnu yamultma kanadı çöktürme ihtimali nedir? Resmen şoktayım şuan iyi hissetmiyorum.
Merhaba arkadaşlar doktoruma söyledim ama haftaya kontrole gel dedi. Ama babam sağolsun moral falan bırakmadı, ameliyat olalı 23 gün oldu ilk kez ağlattı beni bir şey. Hala o bölgede hafif ağrım var. Var mı bu şekil burnu yamulan bozulan?

Merhaba arkadaşlar doktoruma söyledim ama haftaya kontrole gel dedi. Ama babam sağolsun moral falan bırakmadı, ameliyat olalı 23 gün oldu ilk kez ağlattı beni bir şey. Hala o bölgede hafif ağrım var. Var mı bu şekil burnu yamulan bozulan?
Ameliyat olan birini tanıyorum onun da köpeği vardı golden sürekli olarak kızı burnuna çarpıyordu ama yamulma falan olmamıştı onda, ondada ilk zamanlarda olmuştu 10. Günlerde falan ve bir kerelikte değildi kız bir çok kez köpeğinden darbe aldı. Lütfen güzel düşün ve moralini yüksek tut

Ameliyat olan birini tanıyorum onun da köpeği vardı golden sürekli olarak kızı burnuna çarpıyordu ama yamulma falan olmamıştı onda, ondada ilk zamanlarda olmuştu 10. Günlerde falan ve bir kerelikte değildi kız bir çok kez köpeğinden darbe aldı. Lütfen güzel düşün ve moralini yüksek tut
Yorumunuz için çok teşekkür ederim sanırım kanama, acı olmadığı sürece doktor bir şey olacağını düşünmedi ama yine de korkuyorum. Olumlu düşüneceğim başka seçenek yok :/

Merhaba arkadaşlar burun ameliyatımın üzerinden 17 gün geçti 18. günündeyim. Şuan oldukça zarif, kalkık bir burnum var. 7. günden sonra kusursuz nefes alabiliyordum ve az biraz şişliğim ve sanırım şişlik sebebiyle oluşan orantısızlık var, burnum yüzüme oturmadı henüz. Şimdi derdin ne diye soracaksınız, burada çok olumsuz şeyler okudum ve dert ettim. Burunda bir hata, kusur, yamukluk ne zaman ortaya çıkar? Burnum düşer mi? Şuan kalkıklığından çok memnunum mesela, zamanla düşmesini istemem. Ne zaman burnun şekli hakkında net bir fikir sahibi oluruz?
Ve ödemler sert midir yani orantısızlıklardan söz etmiştim sanki bir taraf şiş ama o şişlik sert kemik gibi. Çok absürd değil ama yaptırmışken tam olsun istiyor insan benim ön profilimle bir sorunum yoktu.

Benim kuşum da ayni senin kedi gibi.Sürekli kafesten çıkınca üzerime uçuyor yüzüme tırmanıyor birkaç defa burnumun üzerine atladı ama muhabbet kuşu olduğu için hafif bir hayvan.Kedi daha büyük tabi.Ameliyatının üzerinden 1 ay falan geçtiyse etki etmez bence ama ilk iki haftanda olsa ucunda düşme olabilirdi belki

Mrb bende amilyat oldum 12 gün oldu deligi min biri küçük biri buyük eminim degismicek neyse umarım şişlikler indiğinde daha kötü olmaz burnum.dokorum gerçekten haketmiyor aldigı parayı haram olsun kurusu kuruşuna

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X