Evet kıbrısta4 tanesinin sağlıksız olduğunu nasıl söylediler? Pgt mi yapılmıştı ?
Hiç embriyo kalmadı yani öylemiMerhaba herkese,benim ağustos ayında tüp bebek sürecimiz başladı.İğnelerimizi olduk opu günü 17 tane yumurta toplandı dr.kaliteli dedi 5.güne bekletildi perşembe toplandı salı günü transfer olacakken pazar akşamı laboratuvar bizi aradı 17 yumurtadan 8 tanesi embriyo oluştu dedi 4 boş çıktı 4 tanesi de sağlıksızmış ben bunlardan hiçbir şey anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim allahım herkesin beklediğini versin inşallah
Laboratuvar kötü olabilir, bence merkezi değiştirmelisinizEvet kıbrısta
EvetHiç embriyo kalmadı yani öylemi
Kime güveneceğiz anlamadımLaboratuvar kötü olabilir, bence merkezi değiştirmelisiniz
Hiç embriyo kalmadı yani
Hiç embriyo kalmadı yani öylemi
Perşembe opu oldu pazar bize haber geldiPgt sonucu hemen mi cikiyor Kibristabiz burada en az bir hafta bekliyoruz. Gerci yogunluga gore degisir tabii, cok yogun merkezse daha cabuk cikabilir
Ama pazar gunu embriyolarin 3. gunu oluyor. 3. gun embriyosuna pgt yapilmasi pek saglikli bir sey degil kiPerşembe opu oldu pazar bize haber geldi
Evet verdilerAma pazar gunu embriyolarin 3. gunu oluyor. 3. gun embriyosuna pgt yapilmasi pek saglikli bir sey degil kiKibrista boyle mi uygulama? Pgt icin size bi rapor verdiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?