başarısız olma

yagmurunkokusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
19
1
1
İstanbul
Merhaba, ben lise son sınıf meslek lisesi ögrencisiyim ve staj yapıyorum malesef. Malesef diyorum çunkü stajda başarılı olamıyorum okudugum bölümden nefret etmeye basladım gün sayıyorum artık kendimi aptal gibi hissediyorum. Derslerimde başarılıyım edebiyata ilgim var ama edebiyat bölümündede is yok. Eger kendi bölümümü okursam hayatim. boyunca basarisiz olucam kafam cok karisik yardim edin lutfen ablalarim tecrubelerinize bagli olarak. Birde normalde çok dikkatliyimdir en kucuk ayrintiya bile dikkat ederim ama stajda ne kadar ugrassamda dikkatsizim neden boyle oluyor anlamiyorum

Son düzenleme:

istediğin bölüm oku o zaman......................................................................

Matematik-geometri görüyor musun?
Onlarda da başarılıysan çok güzel bölümler var eşit ağırlıkta.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

​Kendi bölümün nedir?

Ailem 2yillik bile olsa kendi bolumumu okumami istiyorlar 2yillikta olsa git tekrar girersin sinava diyorlar.

2yillik git tekrar girersin zaman kaybetme diyorlar soyledigimde

​Geçiş hakkın oldugun için başka bölümlerde tercih edebilirsin başka düşündüğün bölümler yok mu?Bilgisayar bölümünü tercih edebilirsin sonra dgs ile yükseltirsin.

​Geçiş hakkın oldugun için başka bölümlerde tercih edebilirsin başka düşündüğün bölümler yok mu?Bilgisayar bölümünü tercih edebilirsin sonra dgs ile yükseltirsin.

Yok hayir pazarlama isletme muhasebe gibi bolumlere tercih yapabiliyoruz ama ben hicbirini istemiyorum bana gore degil

Son düzenleme:

Canım bende meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum.Geçen yıl mezun oldum.Ama staj tam bir işkenceydi benim için.Üniversite sınavı için benimde temelim falan yoktu ama Hacettepe sosyal hizmetler bölümüne girdim yalnız bu yıl tekrar girdim sınava istediğim bölüm yani mühendislik için uğraşıyorum hiç bir şey imkansız değil bu yıl istediğin bölüm tutuyorsa gir.İş elbet bulursun.Ama eşit ağırlıktan girmeni öneririm sözelden çok çok yüksek bir puan yapman gerekir fakat eşit ağırlıkta çok kasmadan güzel bölümler tutturabilirsin. Başarılar tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…