- Konu Sahibi yagmurunkokusu
-
Merhaba, ben lise son sınıf meslek lisesi ögrencisiyim ve staj yapıyorum malesef. Malesef diyorum çunkü stajda başarılı olamıyorum okudugum bölümden nefret etmeye basladım gün sayıyorum artık kendimi aptal gibi hissediyorum. Derslerimde başarılıyım edebiyata ilgim var ama edebiyat bölümündede is yok. Eger kendi bölümümü okursam hayatim. boyunca basarisiz olucam kafam cok karisik yardim edin lutfen ablalarim tecrubelerinize bagli olarak.
Merhaba, ben lise son sınıf meslek lisesi ögrencisiyim ve staj yapıyorum malesef. Malesef diyorum çunkü stajda başarılı olamıyorum okudugum bölümden nefret etmeye basladım gün sayıyorum artık kendimi aptal gibi hissediyorum. Derslerimde başarılıyım edebiyata ilgim var ama edebiyat bölümündede is yok. Eger kendi bölümümü okursam hayatim. boyunca basarisiz olucam kafam cok karisik yardim edin lutfen ablalarim tecrubelerinize bagli olarak.
istediğin bölüm oku o zaman......................................................................
Matematik-geometri görüyor musun?
Onlarda da başarılıysan çok güzel bölümler var eşit ağırlıkta.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
​Kendi bölümün nedir?
Malesef lise 2de gordum en son
Bu sene kazanmak zorunda mısın ki?
Yani şimdiden başlasan mat-geo'ya halledebilirsin.
Onların antrenman kitapları var,temelini oluşturursun.
Ailem 2yillik bile olsa kendi bolumumu okumami istiyorlar 2yillikta olsa git tekrar girersin sinava diyorlar.
Ailem 2yillik bile olsa kendi bolumumu okumami istiyorlar 2yillikta olsa git tekrar girersin sinava diyorlar.
ailen istiyor diye hayatını mafedemessin. insan istediği şeyde daha başarılı olur.
En önemlisi senin kararın bence.
Yani ben bunu istiyorum dediğinde karşı çıkarlar mı?
Benim istedogim meslekler halkla iliskiler yada turk dili ve edebiyati ama is imkani yok diyorlar kafam karisiyor
2yillik git tekrar girersin zaman kaybetme diyorlar soyledigimde
Evet maalesef yok,her boşta kalan okuyor.
​Geçiş hakkın oldugun için başka bölümlerde tercih edebilirsin başka düşündüğün bölümler yok mu?Bilgisayar bölümünü tercih edebilirsin sonra dgs ile yükseltirsin.
2yillik git tekrar girersin zaman kaybetme diyorlar soyledigimde
Valla 2 yıllık okurken çalışmayı becerebilirsen git derim ama istemiyormuşsun.
Bende 1 sene geç başlıycam ama kayıp gibi hissetmiyorum istediğim bölüm icin uğraşıyorum sonuçta.
Merhaba, ben lise son sınıf meslek lisesi ögrencisiyim ve staj yapıyorum malesef. Malesef diyorum çunkü stajda başarılı olamıyorum okudugum bölümden nefret etmeye basladım gün sayıyorum artık kendimi aptal gibi hissediyorum. Derslerimde başarılıyım edebiyata ilgim var ama edebiyat bölümündede is yok. Eger kendi bölümümü okursam hayatim. boyunca basarisiz olucam kafam cok karisik yardim edin lutfen ablalarim tecrubelerinize bagli olarak. Birde normalde çok dikkatliyimdir en kucuk ayrintiya bile dikkat ederim ama stajda ne kadar ugrassamda dikkatsizim neden boyle oluyor anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?