Başarısız Opu

cankus_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
25
15
8
33
Merhaba kızlar dün opuya girdim başarısız oldu 15 20 yumurtam vardı çıktığımda doktor yumurtaları alamadığını bi terslik oldugunu söyledi sonra kan aldılar gonapeptyl çatlatma iğnesi olmuştum işe yaramadığını tekrar opuya alsa yumurtaların azaldığını şansımın azaldığını söyledi tekrsr baştan başlayalım dedi ben bu aşamaya kadar başlangıç opu 40 bin ilaçlara 28 bin verdim 68 bin yumurta toplanamadan boşuna gitti burda bi terslik yok mu ilk tedavim bana mı saçma geliyor

Merhaba kızlar dün opuya girdim başarısız oldu 15 20 yumurtam vardı çıktığımda doktor yumurtaları alamadığını bi terslik oldugunu söyledi sonra kan aldılar gonapeptyl çatlatma iğnesi olmuştum işe yaramadığını tekrar opuya alsa yumurtaların azaldığını şansımın azaldığını söyledi tekrsr baştan başlayalım dedi ben bu aşamaya kadar başlangıç opu 40 bin ilaçlara 28 bin verdim 68 bin yumurta toplanamadan boşuna gitti burda bi terslik yok mu ilk tedavim bana mı saçma geliyor
Nasıl bir terslik olmuş olabilirki doktorunuzla konuşun bence net açıklama yapsın başka doktorlarla da görüşebilirsiniz eğer başka doktorlarda aynı şeyi söylemiyorsa dava açarsınız ya da hastanr karşılasın talebi

Opuya girmeden önce kan alınıp bakılmıyor mu herşey yolunda mı diye rutinde
O kan alınsa ben başka bi çatlatma iğnesi olurdum opu ertelenirdi şimdi bi kan yüzünden boşa gitti herşey

Canım merhabalar , süreciniz hayırlı olsun öncelikle🌸 ama bana da garip geldi açıkçası zaten iğne verilmeden öncelikle LH hormonuna bakılıyor ki 30 gibi bir değerin üzerindeyken çatlatma iğnesi veriliyor zaten yumurtalar çatlama paternine girdiği için. Bir aksilik olsa dahi bence tekrardan opu işlemi için ücret alınmamalı diye düşünüyorum

Canım merhabalar , süreciniz hayırlı olsun öncelikle🌸 ama bana da garip geldi açıkçası zaten iğne verilmeden öncelikle LH hormonuna bakılıyor ki 30 gibi bir değerin üzerindeyken çatlatma iğnesi veriliyor zaten yumurtalar çatlama paternine girdiği için. Bir aksilik olsa dahi bence tekrardan opu işlemi için ücret alınmamalı diye düşünüyorum
Siz böyle söyleyince bi bakayım dedim salı günü kanıma bakıldı lh 0.26 imiş e2 3000 üstü yazıyor çarşamba gece 12 de de çatlatma iğnesini yaptım

Opuya girmeden önce kan alınıp bakılmıyor mu herşey yolunda mı diye rutinde
O kan alınsa ben başka bi çatlatma iğnesi olurdum opu ertelenirdi şimdi bi kan yüzünden boşa gitti herşey
Bence peşini bırakmayın sonuçta en büyük masraf yumurta büyütme ve opu kısmında

Hekimden iyi bilemem ama açıkçası şaşırdım , çünkü zaten hiç çatlama belirtisi olmamasına rağmen iğne yapıldığı için belki de eşik değeri yakalayamadı LH , bu sebeple de opuya kadar çatlamadılar. Bence opu için ücretsiz tekrar talep etmelisiniz ki ilaçlar konusunda da haklısınız bence, çok pahalılar

Hiç duymadm böyle bişey hangi hastane bu ya ne demel opudan çıkıp başarısz oldu demek işin en maliyetli kısmı orası zaten

Kesinlikle saçmalık adamlara bak nasıl rahatlık başarısız oldu oh ya verilen para vurulan onca horman iğnesi maddi manevi nasıl karşılamayı düşünüyorlar acaba sakın sesiz kalmaz sakın !
Çok sinirlendim resmen

Öncelikle Epikriz raporunuzu alın ardından opu+ilaçların masrafının iadesini talep edin
Sıkıntı cıkarmaları durumunda dava açabilirsiniz. Maddi manevi zarardan dolayı tazminat dahi alabilirsiniz. Yumurtalar toplanıp döllenme olmaması durumunda dahi ücretin bir kısmı geri ödeniyor. Sizin hiç toplanamamıs bile o yuzden iade edilmesi sart tüm masrafların.. Hangi klinikte tedavi gördünüz? Gercekten buyuk talihsizlik olmus, iş bilmez bir dra denk gelmişsiniz.

moral bozukluğuyla hayal kırıklığıyla bunları hiç düşünmedim ama onlar hatırlatabilirdi işe hakim olanlar onlar ödemenin tamamını almak nedir değil mi tmm anestezi verdiler oda ücreti vs ama yumurta dahil toplanamadı görüşcem Pzt hatırlattığınız iyi oldu doktorumla da görüştüm opu günü hormon bakılmadıgını rutinde ve her zaman hormon sonuçlarının anlamlı olmadığını söyledi çok nadirde olsa yılda 1 2 kez senin gibi ilaçların cvp vermediği hastalarımız oluyor dedi

moral bozukluğuyla hayal kırıklığıyla bunları hiç düşünmedim ama onlar hatırlatabilirdi işe hakim olanlar onlar ödemenin tamamını almak nedir değil mi tmm anestezi verdiler oda ücreti vs ama yumurta dahil toplanamadı görüşcem Pzt hatırlattığınız iyi oldu doktorumla da görüştüm opu günü hormon bakılmadıgını rutinde ve her zaman hormon sonuçlarının anlamlı olmadığını söyledi çok nadirde olsa yılda 1 2 kez senin gibi ilaçların cvp vermediği hastalarımız oluyor dedi
Kaç tane çatlatma iğnesi oldunuz?15-20 yumurta için iki tane vurulmuş olmanız gerekir. Genelde boyle yapılıyor cunku.
Saat kaçta iğneyi vuruldunuz opu saat kaçta yapıldı? Belkide yumurtalarınız çatlamıştır..

2 tane gonapeptyl çarşambayı perşembeye bağlayan gece 12 de oldum cuma 11 de opu işlemine alındım çıkınca şüphelendiler kandan bakıp çatlatma iğnesi işe yaramamış dediler

2 tane gonapeptyl çarşambayı perşembeye bağlayan gece 12 de oldum cuma 11 de opu işlemine alındım çıkınca şüphelendiler kandan bakıp çatlatma iğnesi işe yaramamış dediler
Acaba vurundugunuz iğneyle alakalı bir problem olabilir mi? Mesela bazı iğneler soğuk zincir muhafaza edilmesi gerekirken bazıları oda sıcaklığında. Bunlara dikkat edilmediğinde ilaçlar etkinliğini yitirebiliyormus

Acaba vurundugunuz iğneyle alakalı bir problem olabilir mi? Mesela bazı iğneler soğuk zincir muhafaza edilmesi gerekirken bazıları oda sıcaklığında. Bunlara dikkat edilmediğinde ilaçlar etkinliğini yitirebiliyormus
Hepsine dikkat ettim sağlıkçıyım zaten

Back
X